Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 21.07.2007, 11:02   #1 (İleti Bağlantısı)
Göktürk

KarakalpakTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Türk cumhuriyetlerine vize kalkıyor

Türk cumhuriyetlerine vize kalkıyor

Türkiye Türk cumhuriyetleriyle ilişkilerinde önemli bir adım atıyor ve bu ülkelere uygulanan vizeyi kaldırıyor.
Türk cumhuriyetlerine vizeyi kaldıracak kararnamenin imzaya açıldığını açıkladı.
Karar, Türkiye'nin Orta Asya büyükelçilerinin temmuz ayı başında Ankara'da yaptıkları toplantıda alındı.
Vizelerin kaldırılması sırasında, Ankara karşılıklılık ilkesini aramayacak ve tek taraflı olarak Türk cumhuriyetlerinden vizesiz seyahate izin verecek.
Türk cumhuriyetlerinin büyük çoğunluğu Türk vatandaşlarından vize talep ediyor
KarakalpakTürkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 14:38   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Gec karar alinmis bir olay bence. Yillarca kardes dedigimiz ülkelerin birbirlerine vize uygulamasini her zaman sacma bulmusumdur.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 14:43   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 880
Alıntı:
Sururi Ermete adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gec karar alinmis bir olay bence. Yillarca kardes dedigimiz ülkelerin birbirlerine vize uygulamasini her zaman sacma bulmusumdur.
Bu habere en çok kürtler sevinir herhalde .
Alt 21.07.2007, 15:11   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Türk Cumhuriyetleri hala Türklere vize uyguluyor. Fakat bence haklılar. Eğer vizeyi kaldırırlarsa tüm kürtler buralara hücum edecek. Benim bir akrabam Türkiye'ye vize istemeyen bir Balkan ülkesinin konsolusluğunda çalışıyordu. Kürtler 15-20 kişilik gruplar halinde ordan Almanya'ya geçmek umuduyla bu ülkeye gidiyorlarmış, fakat polis havaalanında bunları toplayıp bir sonraki uçakla geri yolluyormuş.Sonra bunlar konsolosluğun kapısına dayanıp paramızı verin, siz vize yok dediniz diyormuş.Oranın polisi kimin kürt olduğunu tipinden ve doğum yerinden anlıyormuş. Bu herifler her yerde bizim ismimizi kirletiyor.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 15:16   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Kürtlerin sevinecegi kesindir.Ama genelleme yaparsak vize uygulanmamasi sadece kürtlere yaramiyacak.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 15:19   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Habere göre Orta asyadaki kardeşlerimiz Türkiye'ye vizesiz gelecekler, biz hala vize almamız lazım oraya gitmek için. Ama mesela Kazakistan'a vizesiz 30 gün için gidebiliyoruz. Türkiyeliler için vize uygulanması doğru bence, ipsiz sapsızların sayesinde orta asyada da imajımız bozuldu.
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 16:17   #7 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Bu habere en çok kürtler sevinir. Gittikleri yeri yaşanmaz hale getiren görgüsüz hayvanlar. Umarım Türk Cumhuriyetleri konsoloslukları bu hayvanlar karşısında seçici davranırlar.
Alt 21.07.2007, 22:10   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
Kuzey Kibrisi ne hale getirdiler nerde ipsiz ,soytari hirsiz dolanbaz kurdofil varsa(zaten hepsi oyleler) oraya akin etti vede ordaki soydaslarimizi cileden cikardilar.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 22:42   #9 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Ben KKTC'deyim. inanın bulunduğum sokak kürtlerden araplardan geçilmiyor. Kıbrıslı soydaşlarımıza gına getirdiler. Türklerden Türkiyeli diye bahsederler. Bu kürt piçlerinin yüzünden. Giriş çıkışlarda gümrük cezaları getirildi çalışma izni için anlaşmalar falan yapıldı yine de baş edemediler. Bütün kürtler burda inşaat işinde çalışıyorlar. Bu durumdan en çok Kıbrıs Halkı şikayetçi fakat T.C kimlikleri olduğu için bu piçlere engel olamıyorlar.
Alt 21.07.2007, 22:49   #10 (İleti Bağlantısı)
Göktürk

Alıntı:
Gökhan Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben KKTC'deyim. inanın bulunduğum sokak kürtlerden araplardan geçilmiyor. Kıbrıslı soydaşlarımıza gına getirdiler. Türklerden Türkiyeli diye bahsederler. Bu kürt piçlerinin yüzünden. Giriş çıkışlarda gümrük cezaları getirildi çalışma izni için anlaşmalar falan yapıldı yine de baş edemediler. Bütün kürtler burda inşaat işinde çalışıyorlar. Bu durumdan en çok Kıbrıs Halkı şikayetçi fakat T.C kimlikleri olduğu için bu piçlere engel olamıyorlar.

ozaman Kürtlere Türkiyenin icinde Vize sorunu uygulmak lazim...
Alt 21.07.2007, 22:57   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Kürtler yurtdışında çabuk organize oluyorlar. Kalabalık aile nüfusları kenetleyici sözde töreleri var.

Avrupa'ya mana bulmayalım. Avrupa kürt lobisini kurduran aslında kürtleri serbestçe yurtdışına salan, onları işçi olarak gönderen bizim devletimiz.

Kürt koli basilleri ise bulunduğu her yerde kürtlüğünü yapıp oraya kök salıyor.
Lobi oluşturup bulunduğu ülkede oy potansiyeli oluyor. Sözde kültürlerini yaşatıyorlar, ama niyetleri Türk ve Türkiye düşmanlığıdır!

Şimdi aynı filmi atayurdumuzda görmememiz için.

Türkiye vatandaşlarına vize kalkmamalıdır. Çünkü kürtlerde uyuşturucu ve mazot kaçakçılığı parası çoktur. Mafya tipi kalabalık 'aile örgütlerini' yayacakları
yeni yerlere şehvetle göz dikiyorlardır.

Bakir orta asya bozkırları için kürt nüfus büyük bir tehlikedir.

Soydaşlarımızla aramızı bozmayalım!
TrakyaTürkçü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2007, 02:16   #12 (İleti Bağlantısı)
Göktürk

Alıntı:
TrakyaTürkçü adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kürtler yurtdışında çabuk organize oluyorlar. Kalabalık aile nüfusları kenetleyici sözde töreleri var.

Avrupa'ya mana bulmayalım. Avrupa kürt lobisini kurduran aslında kürtleri serbestçe yurtdışına salan, onları işçi olarak gönderen bizim devletimiz.

Kürt koli basilleri ise bulunduğu her yerde kürtlüğünü yapıp oraya kök salıyor.
Lobi oluşturup bulunduğu ülkede oy potansiyeli oluyor. Sözde kültürlerini yaşatıyorlar, ama niyetleri Türk ve Türkiye düşmanlığıdır!

Şimdi aynı filmi atayurdumuzda görmememiz için.

Türkiye vatandaşlarına vize kalkmamalıdır. Çünkü kürtlerde uyuşturucu ve mazot kaçakçılığı parası çoktur. Mafya tipi kalabalık 'aile örgütlerini' yayacakları
yeni yerlere şehvetle göz dikiyorlardır.

Bakir orta asya bozkırları için kürt nüfus büyük bir tehlikedir.

Soydaşlarımızla aramızı bozmayalım!
bencede biz yandik, soydaslarmiz yanmasin...
Alt 22.07.2007, 03:20   #13 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 610
Yalnız soydaşlarımızla aramızda din farkı var.Özellikle Tuva ve Kazak Türkleri bu kürt itlerini barındırmazlar.Bizdekiler sırf aynı dinden diye kürtlere sempati duyuyorlar.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2007, 09:26   #14 (İleti Bağlantısı)
SAVAŞÇI

İletiler: 46
Bende düşünüp durdum Türklük le alakası olmayan akp neden vize kaldırmak istesin böyle bir şey getirmek istesin maksak başka.Kesinlikle vize uygulansın derim
ATİLLA. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2007, 09:54   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
Gecen hafta bir Ozbek Turkuylen tanistim ,beynimden vurulmusa dondum sanki. Adamin bana ilk sorusu neden siz kurtleri sevmiyorsunuz oldu onlarda musluman degillermi diye.Bende ona ruslar sizin benliginizi yediler sizleri hep asimile ettiler diye soyledim ,o da bana evet bizim benligimizi dilimizi asimile ettiler fakat dinimizi asimile etmediler diye soyledi.Adama Turan dan bahsediyorum ,oda bana musluman kardesliginden bahsediyor.Icim bir daraldi bir daraldi kendisine hadi iyi gunler deyip ayrildim hemen.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
cumhuriyetlerine , kalkıyor , türk , vize

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler