Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.02.2008, 13:23   #1 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Gökbey - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Istanbul
İletiler: 12
Gökbey Rss Beslemesi
Türk devletleri neden KKTC'yi tanımıyor ?

Uğrola yoldaşlarım,

Merak ettiğim bir konudur ve geçerli bir yanıt bulmuş değilimdir.
Türk devletleri neden KKTC'yi tanımıyor ? Siz tanımazsanız elin gâvuru nüçün tanısın ???

Bunun için geçerli bir neñ (şey) arıyorum.
Gökbey adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 18:34   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
TürkAtlısı Rss Beslemesi
İyimser düşüncelerinizi yok etmek istemem ama gerçekçi olmak elzemdir.Türk devletlerinden kastınız büyük ihtimalle orta asyadaki rusyadan bağımsızlığını ilan eden devletlerdir.Bu insanların kendi ifadeleriyle kendilerini Türk olarak değil Özbek Kırgız veya neyse ondan görmektedir.Açıkcası Türk olduklarını dahi inkar etmektedir.Bunu böyle kabul etmek istemeynler olabilir ancak bunlar gerçeklerdir.Duygusal değil de gerçekçi olmak her Türk bireyinin bir görevidir.
TürkAtlısı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 18:59   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 397
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Alıntı:
TürkAtlısı´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İyimser düşüncelerinizi yok etmek istemem ama gerçekçi olmak elzemdir.Türk devletlerinden kastınız büyük ihtimalle orta asyadaki rusyadan bağımsızlığını ilan eden devletlerdir.Bu insanların kendi ifadeleriyle kendilerini Türk olarak değil Özbek Kırgız veya neyse ondan görmektedir.Açıkcası Türk olduklarını dahi inkar etmektedir.Bunu böyle kabul etmek istemeynler olabilir ancak bunlar gerçeklerdir.Duygusal değil de gerçekçi olmak her Türk bireyinin bir görevidir.
Senin dediğin ordakilerin suçu değil.Türkiye Cumhuriyetinde Türk soylu olupta arap hurafelerini savunan milyonlarca insan var.Bende zamanında Türkçü değildim ama birilerinin sayesinde okuyarak ve araştırarak Türkçü oldum.Biz dine ayrılan parayı oradaki kandaşlarımıza ayırsaydık hepsi bugün Türkçü olurdu.

Kıprıs'ı tanımamaları tamamen rusya ve avrupa devletlerine ters düşmek istememeleridir.Ordaki devletlerimiz henüz kendi temellerini güçlendirmekle meşgul.Suçu kendimizde arayalım birazda.Fetoş Türkkiyeden giden paralarla orda Türkçü düşmanı yetiştirmekle ilgileniyor.

Biz bağımsız olarak Türk töresini koruyamazken,onlar 70 yıl rus egemenliğinde törelerini ve dillerini korumasını bildiler.
Alt 24.02.2008, 22:30   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
TürkAtlısı Rss Beslemesi
Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Senin dediğin ordakilerin suçu değil.Türkiye Cumhuriyetinde Türk soylu olupta arap hurafelerini savunan milyonlarca insan var.Bende zamanında Türkçü değildim ama birilerinin sayesinde okuyarak ve araştırarak Türkçü oldum.Biz dine ayrılan parayı oradaki kandaşlarımıza ayırsaydık hepsi bugün Türkçü olurdu.

Kıprıs'ı tanımamaları tamamen rusya ve avrupa devletlerine ters düşmek istememeleridir.Ordaki devletlerimiz henüz kendi temellerini güçlendirmekle meşgul.Suçu kendimizde arayalım birazda.Fetoş Türkkiyeden giden paralarla orda Türkçü düşmanı yetiştirmekle ilgileniyor.

Biz bağımsız olarak Türk töresini koruyamazken,onlar 70 yıl rus egemenliğinde törelerini ve dillerini korumasını bildiler.
Kesinlikle katılıyorum.Bunun nedeni apaçık Ruslardır.Soyadlarına kadar insanları asimile ettiler.Fettoş'un da bundaki katkısına kesinlikle katılıyorum.Zaten bu olay şunun bunun suçudur demek istemedim ancak şu andaki durum budur , bunu görmezden gelmek Atatürk'ün yolunda gerçekçi bir TÜRK gencine yakışmaz.
TürkAtlısı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler