![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Güzel bir Nogay Ezgisi - Nogay el
Ezgi: Nogay El / Tuvgan Elim (Anayurdum/Doğduğum Yurdum)
Söyleyen: Fatıma Nurlubayeva Ezgiyi Dinleyin Ezgiyi İndirin
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok güzel bir ezgi.Hareketli olmasına rağmen insanı hemen etkiliyor.
Sağ olasın Gök Yeleli Bozkurt ırktaşım. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sağolun sn. Gökyeleli,
Sanırım Nogay müzikleri hepimizde aynı duyguları depreştiriyor,Türk olduğumuzu yeniden hissettiriyor. Güzel bir ezgi.elinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Çok güzel bir müzik dinleyince içimde birşeyler hareketleniyor gibi oluyor sanki
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Öleningde şöbüngde ıssı maga tuvgan el
Oyung kırıng tösüngmen yürektesin tuvgan el Emetagan balaga barma sütten artık as Baska elding aldını tasımaga teng bolmas Ey tuvgan elim, tuvgan elim, nogay el Saga kaygı kelgende korkup kaşsam tasaga Kayday betpen kararman aytas şurtum men saga Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga Ey tuvgan elim, tuvgan elim, nogay el Tuvgan elim korlatıp korüp yigit onarma Erin senin yatalsa ondan korluk bolarma Sening uşun tuvgan el kara yavga yetermen Kerek yerde yarganıp yangan otka kırermen Ey tuvgan elim, tuvgan elim, nogay el |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
çok güzel bir çalışma ellerin dert görmesin gökyeleli ağabey teşekkür ediyorum çalışman için
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|