![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Futbolcularla İsviçre'yi Ezdik
Türk Milli Futbol Takımı, Türk düşmanı ve milletsiz bir ülkecik olan İsviçre'yi, Fatih Terim efendinin hatalarından dönerek, sahaya doğru kadroyu sürmesi ve Türk futbolculara şans vermesi sonucu(1 devşirme hariç) 2-1 yendi.
Goller: Semih ve Arda Türk milletine kutlu olsun.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Milli takımımızı kutlar ve başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Türk futbolcularımızın alınlarından öpüyorum,saha şartları zor olmasına rağmen isviçreyi yendik.Özellikle Arda yı çok tebrik ediyorum son dakika golüyle bizi sevince boğdu.Bu gruptan bir çıkalımda finale kadar yolumuz var.isviçre basınına kapak olsun bu sonuç.Bizi milli takımlarında oynayan sözde Türklerle yeneceklerdi.Ama gerçek asil Türkler yüreklerini ortaya koyarak büyük bir zafer elde etti.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrı, Tük ırkına gani gani kut versin.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Isvicreden intikamimizi geri aldik.Dunya kupasina gitmemizi engelleyen bu hayvan surulerini saf disi biraktik.
Turk futbolcularimizlan gurur duyuyoruz.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Millilerimize cok tesekkür ederim artik elensekde yanmam su isvicreli
soytarilari sampiyonadan attik ya. Basarilarinin devamini diliyorum. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İntikam pençesini vurduk isviçre denen itlere.
Sonuç:Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Zaten bu isviçreye gıcık oluyordum.Bir sürü çirkeflik yaptılar dünya kupasında ve iyi oldu güzel bir ders aldılar.
Millilerimiz hak ettikleri bir galibiyet aldılar.Sonra karşılaşmamızdada başarıyla ayrılmak dileğiyle....
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Kanına ihanet edip şerefini ve milliyetini satan üç kuruşluk topçulara ders olsun.
Türk Irkına armağan olsun. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk kendine inandıgı ve güvendigi sürece asla kaybetmeyecegini birkez daha gösterdi devamı yeni başarılar olur umarız.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yeneceğimize inanıyordum ümidimi hiç kesmemiştim ve o isviçreli alçakları yendiğimiz için de o kadar mutluyum ki tarif edemem.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Medenî(!) ayılara iyi bir ders oldu.Yaptıklarının intikamını kendi evlerindeki turnuvada onları saf dışı bırakarak çok acı aldık.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İçimizde onlara karşı intikam duygusu vardı ve intikamımızı aldık.İsviçre saf dışı kaldı.Türk ırkına armağan olsun.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sıkıntılı bir maç olsada galip gelmek güzel oldu. Umarım devamı gelir.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk ırkını kutlu olsun. İntikamımız güzel oldu. Daha iyi olabilirdi ama sağlık olsun.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ezdik , futbolcularla , türk , İsviçre'yi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|