![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk gençlerinin k.rtlerden çektikleri
Geçen öğretmenlerimizi görmek için , Okuluma gitmiştim.
Bizden 1 yaş küçük çocuklar da gelmişlerdi.. Okuldayken bize "abi" gibi hitaplarda bulunuyorlardı.. k.rt olduklarını yüz ifadelerinin kabalığından ve hal - hareketlerinden çıkardım.Okula gittiğimizde kapıda bize sert bir ses tonuyla "Çıkın lan burdan!" dediler. 3 Kişiydik , Onlar ise 7 Kişiydi. "Kabadayı mı oldunuz? , Terbiyeli olun arkadaşlar." dedim. Vurmaya kalkıştı , Kolundan tutarak kolunu çevirdim. Hiç bir şey demeden k.peklerin bile yapmayacağı şekilde üstüme atladılar. O Sırada Arkadaşım , Bizim eski okul arkadaşlarına haber verdi. Geldiler.ve Bir güzel benzettik.. ve Bu olaya çok şahit oldum , Türk çocukları bu k.rt hırbolarıa karşı Çok savunmasız.. |
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ellerinize sağlık ırktaşım.Bu hayvanlara asla acımamak lazım.Az bile yapmışsınız.k.rtlere, işte böyle aciz birer k.rdo olduklarını her zaman hatırlatmak her TÜRK'ün görevi olmalıdır.
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüz verme kürt'e etme muhabbet.ko..g......ne çekmesin zahmet.....
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sanırım 5 ay kadar önceydi, kız arkadaşımla parkta geziyordum. Arkadan 3 tane kro yüksek sesle imalı imalı konuşuyorlar ve kız arkadaşımı kast ederek bazı çirkin ithamlarda bulunuyorlardı. (Bu arada ben uzun bir süredir vücut geliştirme solonuna gidiyorum ve evde de kum torbalarını kullanarak boks çalışıyorum. Önceden de 6 ay kick boks yapmıştım. Bu nedenle sağlam yumruk atarım). Kroların bu laflarından sonra arkamı döndüm ve ne diyorsunuz lan siz dedim. Bunlar küfür ederek üzerime yürümeye başladılar bende ortadaki en iri olanına olağanca gücümle yumruk attım. Çocuk yere düştü ve orda kaldı. Arkadaşları yolun kenarına geçirdiler ve çocuk bir kaç dakika sonra uyandı. Tabi yanındaki öbür serseriler bana hiçbir şey diyemedi. O çocukta yediği yumrukla kaldı.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bu adi kırolar tek gezemezler zaten sokak kopekleri gibi 3 4 5 er kişilik grup halinde gezerler.
Gectiğimiz senede bizim burda 5 tane kıro okul cıkısında liseli kızları taciz etmişler,kızların akrabaları 1 gun sonra toplanıp okul cıkısına bi gelirler, o 5 kişilik kıro grubu 7 8 kişi olmus kızların ailelerini dovecekler akılları sıra, Otekilerde yaman hani boş gelmemişler,bende sans eseri o yoldan eve gidiyordum ve kavgaya sahit oldum,ilk gorduğum doner bıcağı sandım meğer 200 yıllık bi kılıçmıs kızların akrabalarının birinin elindeki; kıroya sordu ilk hangi elin ulan o dedi kılıcı sol koluna bi koydu dirseğinin altından kırıldı kolu et tutuyodu kolunu sadece, otekilerde obur kırolara bıcaklarla nacaklarla bi dalmıslar o kavgada 4 kıro ölmüştü sağ kalan biriside felc kalmıstı ve o kavga olduktan sonra kırolardan baya bir miktar burdan gitmişti. Sonra adalet o kıroları adam yerine koydu kızların akrabalarından 9 kişi tutuklandı.Ve hala hapisteler. Esen Kalın T.T.K |
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu itlere karşı , inadına örgütlenmemiz çok iyi olur.
Kız arkadaşımla yürürken laf atıyorlardı , O anda şans eseri benim kuzenim ( kendisi Muş'ta askerden geldi. ) onları gördük. bi güzel benzettik. Soysuzları. Y.N:"Süper" mi? |
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
K.rtlerin evlerine,carpi isaretleri koymanin zamani geldi bence.
Y.N:Ağır gel aslanım biraz. Çocukça hayaller kurmayı bırakta Türkçülük nasıl yükselir ona kafa yor. |
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaptığınız kavgaları burada anlatmanız biraz mantıksız olmuş. Şahsen kavga ettiğinizi değil de mesela sınavlardan yüksek notlar aldığınızı ya da mühendislik, tıp, hukuk gibi bölümleri kazandığınızı yazsanız daha çok sevinirdik.
Bu tür mânâsız konuları otağımıza taşımamak lâzım. |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çektikleri , gençlerinin , k.rtlerden , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|