Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.10.2007, 13:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Türk kızı ve islam

sadece bu soruyu sormak için otağınıza girmiş bulunmaktayım cevabımı aldıktan sonra üyeliğimi silerseniz sevinirim.. araştırmama göre soyum soyadımdan da anlaşıldığı gibidir Kıpçak. Ben üniversitede okumaktayım ve islam dinini tamamen kendi araştırmalarıma göre hiç bir baskı olmadan bilinçli olarak seçtim. Zaten ailemin de inançla pek alakası yok. Sadece ibadet ederken örtünüyorum inancımın gerektirdiği gibi. Ama görüyorum ki Türkçüler genelde islamdan nefret ediyorlar. Bu da beni üzüyor. Ben seçimimi yapıp musevi,budist veya ateist olsaydım yinemi nefret edilecekti ?
zeynepkipcak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2007, 13:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Türklügün önüne gecmeyen, Türk örf ve adetlerini gölgelemeyen, Türk yasam bicimini etkilemeyen, Türk töresine ve ahlak anlayisina zarar vermeyen bir dini yasayabiliyorsan sorun olmaz.Türkcülerin bugün islam düsmani gibi gözükmelerinin sebebi inancin degil, baska bir kültürün benimsenmesidir ve budunsal (milli) tepkilerimizin köreltilmesi olayidir!

Örnegin ortodoks hristiyan olan ermeniler devletimize karsi bir tane isyan cikardilar ve isleri bitti.Degerli diplomatlarimizin ve insanlarimizin kanina giren terör örgütlerine de "ermeni terör örgütü Asala" dendi.

Peki, 202 yildir Türk devletine karsi savasan, tarih boyunca yapmadiklari ihanet ve nankörlük kalmayan kürtlere neden dokunulamiyor?Kürt isyaninin son sekli olan PKK dendigi zaman neden "kürt terör örgütü pkk" degil de sadece terör örgütü deniyor.Cevap: "kürtler müslüman ve dolayisiyla kardesimiz".

Iste din ve islam bizim icin burada biter ve bitmeye de mahkumdur.Islam'in bu sacmasapan kardeslik anlayisi sürdükce, bu yolda bir hic ugruna sehit vermeye devam ettikce, biz sadece islam'a degil, Türklügümüze ve kutsal devletimize zarar veren ne varsa düsman olacagiz.
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2007, 18:03   #3 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 124
İslam afyon gibi. Evrensel bir din olduğu söyleniyor. Ancak bugün camilerimizdeki milyonlarca insan anlamadığı, anlamını bilmediği ve muhtemelen hiç birzaman bilmeyeceği duaları okuyarak ibadet ediyor. Bence Türkçüleri peşin peşin İslam düşmanı ilan edenler, öncelikle bu açmazı açıklamalılar. Hangi milet, anlamını bile bilmediği sözcüklerle ibadet eder ve bunun neresi evrensel?

Hangi Müslüman Türkle konuşsam laf bir şekilde dönüp dolaşıp Filistin'e bilmemneye geliyor. Ve emin olun bir çok Müslüman Türk, hala Rusya federasyonundaki özerkliği budanan Türk Cumhuriyetlerinden bihaber, Çin işglindeki anayurdumuzdan bihaber, üstünde tonla oyun oynanan İç Asya Türklerinden bihaber.

Hal böyleyken sizin neyinize İsrail, Filistin. İran, ABD ile didişiyor diye Ahmedinejat'a sempati duyanı mı ararsınız, Türkiye'nin sınır bütünlüğünü İslam kardeşliğiyle koruruz diyeni mi ararsınız.... Bir de Türkçüyüz diyorlar.

Kusura bakmayın Zeynep hanım. Ama İslam ve Müslüman Türkler konusu açıklanamayan nice açmazlarla dolu. Bu konularda Türkçüleri ikna edebilmekten de, malesef çok uzaksınız. Saygılar.

TTK.
Alt 13.10.2007, 19:16   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,983
Alıntı:
zeynepkipcak adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
sadece bu soruyu sormak için otağınıza girmiş bulunmaktayım cevabımı aldıktan sonra üyeliğimi silerseniz sevinirim.. araştırmama göre soyum soyadımdan da anlaşıldığı gibidir Kıpçak. Ben üniversitede okumaktayım ve islam dinini tamamen kendi araştırmalarıma göre hiç bir baskı olmadan bilinçli olarak seçtim. Zaten ailemin de inançla pek alakası yok. Sadece ibadet ederken örtünüyorum inancımın gerektirdiği gibi. Ama görüyorum ki Türkçüler genelde islamdan nefret ediyorlar. Bu da beni üzüyor. Ben seçimimi yapıp musevi,budist veya ateist olsaydım yinemi nefret edilecekti ?

Senin en fazla kanın Türk. Arap paçavrası örten biri Atatürk'e dolayısıyla Türklüğe karşıdır. Madem namazda örtmek gerek o zaman başını tümden örteceksin. Başını örtünce Tanrı saç tellerini mi göremeyecek veya görse ne olacak?

Sıkmabaşlar saçlarını istedikleri kadar kapatsınlar bir erkeğin niyeti bozuksa bir kadının dudakları ve yüzü ona yeter, aklıevveller. Türk'e özgü olmayan tüm hurafeler Türklüğün düşmanıdır; biz de bu yüzden tüm bu hurafelere düşmanız.

Cennete gitmekle ilgili çok büyük bir isteğin varsa, Araplaşmana gerek yok, Türk'ün töresini öğrenip uygula, orası varsa kesin gidersin.

Allah'ınız, güya 3 din göndermiş ve ancak sonuncu dinde kadınların paçavralara bürünmesi gerektiğini emretmeyi hatırlamış. Hurafeleri bırakıp karanlıklardan kurtulup, akıl ve mantık yolunu izleyip aydınlığa kavuşun.
Alt 13.10.2007, 20:31   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dramali Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Umarim cevaplari da okuyorsundur.

Irkcilik ile Islam dini elbette birbirine zit terimler. Islam dini irkciligi reddeder. Ama bugunku sartlar altinda yasadiklarimiz ve gecmisin bize gosterdikleri, Turkun Turkten baska dostunun olmadigidir. Araplar ile tarihte yasadiklarimiz ortada. Yani islami bir birlik kurmamiz imkansiz.

Ben Turkum ve ben de muslumanim. Dinimi icimde yasiyorum. Inancim var. Turkculugum onde geliyor.
Dramali Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.10.2007, 10:49   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 261
Alıntı:
zeynepkipcak adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ne yani bu Otağda müslüman hiç kimse yok mu da böyle söylüyorsunuz? Kendiniz araştırın, İslam dinini seçin,bu bizi ilgilendirmez, din Tanrı ile insan arasında yaşanılması gereken bir olgudur. Sorun İslamiyeti seçip, bütün ırklar eşittir, Türk ırkının ne üstünlüğü var, ırkçılığa karşıyım demektir.(Gerçi Kuranda "Tanrı kimini kimine üstün kıldığı için.." şeklinde ayetler vardır ama...)

Merak etmeyin bu Otağda müslümanlar da var,ama dinlerini Türklüklerinin önüne geçirmediklerinden bir sorun olmuyor... Eğer siz de bir Türk iseniz yapmanız gereken şey de budur!
Ne sevgili yanında, ne baba ocağında!
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.10.2007, 15:08   #7 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Senin en fazla kanın Türk. Arap paçavrası örten biri Atatürk'e dolayısıyla Türklüğe karşıdır. Madem namazda örtmek gerek o zaman başını tümden örteceksin. Başını örtünce Tanrı saç tellerini mi göremeyecek veya görse ne olacak?

Sıkmabaşlar saçlarını istedikleri kadar kapatsınlar bir erkeğin niyeti bozuksa bir kadının dudakları ve yüzü ona yeter, aklıevveller. Türk'e özgü olmayan tüm hurafeler Türklüğün düşmanıdır; biz de bu yüzden tüm bu hurafelere düşmanız.

Cennete gitmekle ilgili çok büyük bir isteğin varsa, Araplaşmana gerek yok, Türk'ün töresini öğrenip uygula, orası varsa kesin gidersin.

Allah'ınız, güya 3 din göndermiş ve ancak sonuncu dinde kadınların paçavralara bürünmesi gerektiğini emretmeyi hatırlamış. Hurafeleri bırakıp karanlıklardan kurtulup, akıl ve mantık yolunu izleyip aydınlığa kavuşun.
Kandaşım seni alnından öpüyorum, ne güzelde yazmışsın...İşte olay bu

saygılar
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 22:34   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

MertCesurTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

Otağ yöneticimiz gerekli açıklamayı yapmış bu sözün üstüne söz ne hacet..! tekrar tekrar okumanı tavsiye ederim afyonlaşmış beyninin ufukları açılır....!
MertCesurTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler