![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK KIZINA (Şeriat gelse eğer ne olu düşündün mü?
Türk kızı, İslam dersin, iman dersin, din dersin
Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Sonunu düşünmeden şer’i düzen istersin Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Bilseniz başınıza daha neler gelecek Ben Türk’üm diyen her kız bunları belleyecek Doğru nedir yanlış ne, her bir şeyi bilecek Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Düşünmedin elbette biliyorum ki körsün Bıraktın, baban, kocan, başına çorap örsün Aklı olan düşünsün bütün gerçeği görsün Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Türbanı sana takan, yarın ahkam kesecek Allah’ın emri deyip, gürleyecek esecek Seni var ya saçından yerlerde sürüyecek Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Çünkü şer-i sistemde kadın dövmek mübahtır Hak edeni dövmemek, haşa büyük günahtır Ne diyeyim size de tüm bunlar müstehaktır Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Ellerin, ayakların, yüzün haram olacak Saçların, kulakların, gözün haram olacak Konuşmak istesen de sözün haram olacak Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Belki bir gün gelirde bir erkeği seversin O da seni severse muradına erersin Başlığın ödenmeden biraz zor evlenirsin Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? İki çocuğun olsa, biri kız biri erkek Mirasından erkeğe iki kat vermen gerek Tabi bu ,babandan da yarım hak almak demek Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Kocan senin üstüne üç kuma getirecek Kanunlar da elbette adama hak verecek Adam da sizi her gün sırasıyla görecek Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? İki kadın şahitse, bir erkek sayılacak İki söylenen gerçek, bir gerçek sayılacak Tabi karşı tarafta bu işe bayılacak Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Mahkemede yarımsın, hak hukuk da yarımsın Küçüksen de yarımsın, büyüksen de yarımsın Oysa sen Türk kadını, bütün yoğum varımsın Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Şimdi türbanı bile modaya uydurdunuz Çeşit, çeşit, rengarenk, başlara giydirdiniz Her ortamda türbanı, gündeme koydurdunuz Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? O rengarenk türbanlar siyaha bürünecek Tüm kadınlar meydan da çarşafla görünecek Sakallılar tespihle, şöyle bir gerinecek Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Seçme hakkın bile yok, seçilmek şöyle dursun Kadının temel hakkı, her yıl çocuk doğursun Çalışmaktan size ne, kadın evde otursun Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? Sen yüce Türk katunu, başımızın tacısın Sevgilisin sen bize, anasın sen bacısın Bütün bu şeraitin inan tek ilacısın Şeriat gelse eğer ne olur düşündün mü? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
eline sağlık ırktaşım...
Güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş.. "Şeriat isterizzzz" diye meydanlarda böğüren ahmaklar sürüsüne bir ders ve ibret olmasını dilerim. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Gerçekten çok güzel bi' şiir yazmışsınız.
Elinize ve yüreğinize sağlık !
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Çok güzel yazmışsın,eline yüreğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçekten harika bir şiir. Bir an kendimi öyle düşündüm gözlerim doldu. Tanrı korusun bizi şeriatten. Şeriat isteriz diye anıran Türk kızları da akıllanır umarım. Atamızın kurduğu Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşayacaktır.. Dost düşman bunu böyle bilsin !
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Şeriat yönetiminin sonucunu iranda görüpte uyanamadı hala Türk kızı buna üzülüyorum,çok güzel bir şiir kandaşlarım bu şiiri sitelere yayalım islam sitelerine
....
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eline Diline Yüregine Saglik.
Saygilar
Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım.Türk Birliği'ne inanıyorum.Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak.Dünya sükununu bu fasılları içinde bulacaktır.Türkçülüğün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak.Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek.Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı. Ne Mutlu TÜRK`üm Diyene ! Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|