![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Kızlarının Üniversitelerde Çapulcu Ülkücülerden Çektikleri
Ben Selçuk üniversitesinde bizzat yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.
Okulu yeni kazandığım günlerdi ve ben etrafımı yeni yeni tanıyordum. Aslında Selçuk üniversitesinde ne gibi bir zihniyetin barındığını biliyordum ama böyle bir olayın içinde yer alabileceğimi kestirememiştim tabii ki. Bir gün arkadaşlarla kantinde otururken yanıma kendisini ülkücü diye tabir eden bir yaşam formu geldi ve masaya yumruğunu vurarak, "bacım benle çıkacaksın!" gibi bir cümle kurdu. Tabii ben neye uğradığımı şaşırdım. Çünkü bu insanlar dinci (?), kızlara bacım diyen (?), içki içmeyen (?), dininine bağlı (?) insanlar olarak bilinmeye ve öyle bir imaj çizmeye yatkın insanlardı. Bacım kelimesi ile -ki bacım, kız kardeşim demektir-, akabinde gelen "benimle çıkacaksın" kelimeleri birbirleriyle tezat oluşturuyor. Tabii ki kabul etmedim, hatta epey küçümsedim ve dalga geçtim. Ama ne yazık ki bu zihniyet çok yapışkan olduğu için uzun bir süre peşimde dolandı. Benim sınıfımdaki erkek arkadaşlarımı bile kenara çekip, o kızın yanına yaklaşmayacaksınız diyecek kadar saçmaladılar. Akabinde giydiklerime karıştılar, tehditkar bir üslup dahi takındılar. Şimdi kandaşlarım, kendine ülkücü diyen, tekbir (?) getiren, içki içtiği ve kız arkadaşıyla yan yana oturduğu için üniversite öğrencilerini acımasızca döven yaşam formları, nasıl olur da böyle bir ahlaksızlık ve emrivaki yapabilirler? Kendisiyle bu kadar çelişen bir başka zihniyet daha var mıdır? Bizler okulunu bitirip vatanına hizmet etmekten başka amacı olmayan TÜRK kızlarıyız. Ancak bu tarz tehditlere ve ahlaksızlıklara maruz kaldığımız için tedirginlik duyuyoruz. Herkes bu zihniyetin merkezinin nasıl bir sapkınlıkla iç içe olduğunu öğrenmeli ve asıl yüzlerini görmelidir.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Toprak Ana Ötüken
|
Benimde kızkardeşim üniversiteli. Üniversitede bu çapulcu itlerden çektiklerini kürtlerden çekmiyorlarmış. Üstelik şikayetlerde bir işe yaramıyormuş.
Artık bu şerefsiz köpekler yüzünden kızkardeşlerimizi okula yollamaya çekinir olduk. Nedir bunlardan çektiği bu milletin. Tanrı belasını versin bu şerefsizlerin.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte bunlar bacım dedikleri kıza teklif eden sapık zihniyet tohumlarıdır.Türk kızlarına rahat okuma şansı bile bırakmamışlardır.Başbuğ!dedikleri adamın sapık aile yaşamını örnek alan devşirmelerdir.Ülkücüler içimizdeki pisliklerin başında gelir.Üniversitelerde bile kürt kızlarından çok Türk kızlarını rahatsız eden bu sapıkları elbet birgün temizleyeceğiz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk sadece düşünceleri ile değil hal hareket ve konuşmaları ile etrafında sevilmeli ve bir otorite kurmalıdır.Bunlara dikkat etmeliyiz.Tersi olduğunda kınadığımız insanlardan farkımız kalmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sosyo-kültürel açıdan toplumun en alt seviyesinde yer alan ülkücülerin bu tip davranışlarda bulunmaları normaldir. Beyni hurafelerle doldurulmuş, çağdışı ilkel toplulukların mensupları kadınlarla diyalog kurmada başarısız oldukları için kadına karşı açlık duyuyorlar ve bu açlığın etkisiyle dengesiz davranışlar sergiliyorlar. Bazen bu durum cinsel sapıklığa kadar uzanabiliyor. "Bacım (bacı = kızkardeş) benle çıkacaksın" şeklinde mantıkdışı bir cümle kuran ülkücünün muhtemelen ensest ilişki fantazileri vardır.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benimde çapulcularla başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak isterim. Babamın çalıştığı dönem ve yer itibariyle çapulcu ve komünistlerin ne olduğunu ilkokuldayken öğrenmiştim.
1997 yılında Niğde Üniversitesi'ni kazanmıştım. Şehir dışında okuyordum. Çapulcuların kızlarla imam nikahı yaptıklarını duymuştum. Birinci sınıftayken üst sınıftaki reis çapulcusunun teklifini kabul etmedim diye psikolojik baskı görmüştüm. O dönem Ankara'da ikamet ettiğimiz için kantine indiğimde 'Ankara Kızları' (çapulcunun istek parçasıydı)şarkısını dinliyordum. Bende ders aralarında sınıfta kalıyordum. İhtiyacımı kız arkadaşlarım alıyordu. Zorla güzellik olur mu? Okuldan yurda yurttan okula gidiyordum. Ne de olsa bir korku vardı. 18 yaşında ve ailemden ilk defa uzaktaydım. Sosyal hayatımdan bir dönem gitti. Otoritesi olduğu için ben şanslı değildim. Sınıftan korkanlar sahip çıkmadılar. Hatta çapulcu bir hoca tarafından düşük notla tehtit edeceğini söyledi yine direndim. Tanrı mazlumun yanındadır. Dediği dersten sınıfta en yüksek notu ben almıştım. Ama asıl korkak bunlardır. Ailemin özellikle abilerimin haberi yok daha. Tek başıma onur mücadelesi verdim. Örnek olması adına onursuz ve gurursuz çapulcuyla yaşadıklarımı paylaşmak istedim. İşte çapulcuların salak unvanlarıyla din kisvesi altında yaptıkları namus anlayışı...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Oğlu Türk
|
Bu ülkücü denilen aptal mahlukatlardan bizim üniversitemizde de bol sayıda var. Sayıları yaklaşık 25 - 30 civarında, birbirlerine reis, başkan, gardaş vs. tarzında unvanlarla hitap etmektedirler. Ama gel gelelim bizim okulumuzda seslerini bile çıkaramazlar. Herkes kendi halinde , kendi keyfinde yaşamaktadır. Bu aşağılık mahlukatlar hep birlikte toplanınca erkek olur, tek tek dolaştıklarında ise birer oğlan olur.
Size de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Böyle yaratıklarla aynı okulda, aynı alanlarda bulunmak ve aynı havayı solumak bile çok zor birşey... Bacım dediği insana arkadaşlık teklif eden bir zihniyetten ne beklersiniz ? Bu salak çapulcu ülkücülere , ülkü ocaklarında Alevi düşmanlığı Kızılbaş düşmanlığı öğretilir. Yok onlar mum söndü falan yaparlar diye. Aha gördük işte kimin ne mal olduğunu. Ülkücü denilen yaratık bacım dediği insana arkadaşlık teklif ediyor...Utanmaz şerefsizler sizi. Bacım kelimesini kullanınca daha bir delikanlı olduklarını zannediyorlar galiba .
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
EN KISA ZAMANDA TENGRI DILEKLERIMIZI DUYSUN VE "HERSEY TÜRK TARAFINDAN
TÜRK ICIN,TÜRK'E GÖRE |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
"bacım benle çıkacaksın!" vay hayvan vay bacım dediği insana benle çıkcaksın diyor yuh artık
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben öğrenciyken kaldığım yurtta (Sakarya Öğrenci Yurdu), "yurdun reisi" olarak ifade edilen ülkücü, tavır ve hareketleriyle bir yıl dolmadan herkesi kendisinden bıktırmayı başarmıştı. Özellikle de kızları...
Yurt kanunları arasında böyle bir yasak olmadığı hâlde, bir kız ve birerkeği el ele yurdun bahçesinde gördü mü, yanındaki veletleri gönderir, mafya özentisi bir tavırla onları aklı sıra uyarıp, aslında taciz ettiriyordu. Hatta onca kürt öğrenciş dururken Kütahyalı bir Türk çocuğunu, telefonla konuşurken kız yurdunun (binasının) arka tarafına gitti diye dövdüklerine bizzat şahit oldum. YUrt yönetimi de bunlardan bıkmıştı ama hiç kimse bulaşmak istemediklerinden ses çıkarmıyordu. Kantinde, kendilerine duvar dibi ayrı bir köşe parsellemişlerdi ve hep orada otururlardı. Kemal Ağabey'in de ifade ettiği gibi bunlar hayatları boyunca düzgün bir ilişki yaşayabilecek seviyede olmadıklarından içlerinde hep bunun ezikliği vardır. Bu yüzden bu konuda çok komplekslidirler ve bir kız ile bir erkeği el ele gördüklerinde bu kompleksleri yüzünden onlara sataşmadan duramazlar. Uzun lafa gerek yok, ülkücü işte... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir tek kavgalarda adam yerine konulduklarının da ezikliği var üstlerinde.Hani anlatırlar ya 'gardaş ocaktan 20 adam topladım' diye.Mhp tabanı işte.. Ama tek dileğim tanrıdan Akp ile Mhp birlikte kapansın.Tabi tüm arka bahçeleri dahil.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu gerizekalı sürüsü üniversitelerde oruç tutmayanları taciz eder. araptan çok arapçıdır bu angut ülkücüler.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım aslında onu da çok görmemek lazım ona ocakta verdikleri eğitimle akıllarını yıkıyorlar ve böle insanlıktan bi haber şahışlar çıkarıyorlar.Ne yazık ki onlara yani bende buraya yeni üye oldum ve daha önceden daha küçükken ülkücülüğü savunuyodum ama son bi senedir soğumuştur hiç bir ocağa gitmedim hiç bi üyeliğim yok sadece kendi çapımda MİLLİYEÇLİK denir daha çok buna bi akrabamın bana bunu anlatmasıyla buraya üye oldum ve gerçektende kendimi buldum yani benim kafamdaki düşüncenin bura olduğu anladım ama duyduklarım ve araştırdıklarım orda onların beynini yıkıyorlar ve mafyacılık oynuyorlar yani bunlar çağdışı şeyler işte ben daha önceden ATSIZ diye hiç duymamıştım bile onların tek yaptığı kendilerine yandaş aramak bazı insanlar oraya milliyetçilikten deil de sırf arkasını sağlama almak için bile giriyorlar yani bu kadar amacı sapmış bi grup yani siz burda kendinizi tanıtamıyorsunuz tek eksik nokta bu yani, herşey için saolun ben de sonunda buldum yerimi yani.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte bize kafir diyen; ırz, namus, insanlık, ahlak ve Türk düşmanı büyük Müslüman(!) çapulcuların gerçek yüzü.. Bunlar, it gibi tek başlarına iken ödlek ve yalaka, it sürüsü halinde oldukları zaman ise erkek(!) ve delikanlıdırlar(!).
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Üniversitede okumuş herkes ülkücülerin kız öğrencileri taciz ettiklerini bilir. Herkes bu tür olaylara şahit olmuştur mutlaka. Bizim zamanımızdada oluyordu. Dilinden allah kuran peygamber laflarını düşürmeyen ve sürekli din maskesinin ardına saklanma ihtiyacı hisseden kişilerde kadına kıza karşı ahlaksızca davranışlarda bulunma olayı çok sık görülür. Son örneğini biliyorsunuz işte 78 yaşındaki islamcı adam 14 yaşındaki kız çocuğunun ırzına namusuna göz dikmiş.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|