![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk ırkçısının k.rt arkadaşımı olur, onun evine gidip tarzancasınımı dinler ? Bu otağ sana göre değil, içindeki insan sevgisini başka yerlerde göster. Üyeliğin iptal edildi.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Kendi dilini öğrenmekten aciz! Hatalı yazımlarından dolayı kaç kere ikaz ettim; kaç kere de anlamıyor diye ben düzelttim. Dün de rum ile Türk'ü aynı kefeye koydu. Böylelerinden ne beklenir ki? Ne tarafa eğilimi olduğu ortada işte. Türk'ü büyük yazmamız şekilcilik oluyor, Atsızcılar'ın nasıl Türkçü olduğunu bize öğretiyor, (kendisi güya! öğretmenmiş) dilbilgisi kurallarından bi haber, kürt arkadaşının evine gitmiş de arkadaşının abisinin kürtçe söylediklerini çözmeye çalışırken aklında kalmış... Sonuna da eklemiş "belki bizden geçmiştir onlara"! Sizinle bizim aramızda hiçbir ortak payda yoktur, olamaz! Ya da bunu şu şekilde ifade edebiliriz: Biz TÜRKLER ve siz... |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Börteçine kürtlerle takılıyorsan senin Türklüğünden şüphe edilebilir çünkü Başbuğ Atatürk "Türkün Türkten başka dostu yoktur"diyor..!
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
PaN TÜRK kandaşım, Atatürk'ün söyledi söz bir gerçeğin dışa vurumudur. Bu gerçek asırların birikimidir. Bu arkadaşın kürtlerle arkadaşlık etmesi asla doğru bir tutum değildir. Kürtle arkadaş olan ister istemez onunla kuramsal ve uygulamalı paylaşım içindedir.
Bu tip kişiler, yarın bir gün kürt kızı ile evlenebilir ya da kendi kızının kürtle evlenmesine razı olabilir. Bugün arkadaş olmuşsun yarın dünür olursun:=) Bir Türkçü, kürt ile alakalı her şeyden uzak durmalıdır. Onun bedensel varlığından da uzak durmak gerekir. Asalak kıro Osmanlı'nın kendilerini şımarttığı dönemleri özlemle anar, tekrar o günlere dönmek içi her şeyi ve herkesi kullanır. Bunun için tarikat, silahlı örgüt, gibi yapılanmalarla birlikte insan hakları ,demokrasiden dem vurarak pis emellerini kılıfa büründürürler. Zehrin bedensel görünümü olan kıro zehri kürt olmayanlara da iç etmek için çalışır, fırsat kollar. İşin özü bir Türkçü, kürt ile alakalı her şeyden uzak durur. Eğer temas içinde olursa zehrin etkisi altına girecektir. Ya da hastalığın taşıyıcısı olacaktır. Böyle biride, Türkçüler için yaşayan bir ölüdür! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ( , ) , ekleyelim , hala , kelimeler , kullanılan , Türkçe , Öz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|