![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Şamanizme hakaret eden bir Türk atalarını yok saymış demektir.
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Şamanizm ' den başka bi' dine mensup olan bi' Türk, -keza çoğu müslüman- Şamanizmi benimsemeyebilir; ama asla bu gerçeği yok sayamaz. Bu gerçeği yok saydığı an atalarını da yok saymış demektir ve unutmayalım ki; atasını tanımayan it peşinde gezer !
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Y.N: Sana kopyala-yapıştır yapma dedik. Anlama özürlü olduğun için üyeliğin iptal edildi.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Esenlikler , Samimi olarak şunu sölüyorum merak ettiğimi ve olmak istediğim Ata Dinimdir yani ,şamanistliğe geçmek istiyorum , tanımak istiyorum ama ne yapmayalıyım ne etmeliyim tam bilmiyorum..TürkDiniyle Ölürsem Ölmek İstiyorum.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şamanizm hakkında güzel bir kitap bilen var mı?Bu konuda kitap önerilerinizi bekliyorum.Kitapyurdu.com'da mevcut olan bir eser olursa sahip olmam daha kolay olur.Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İstettiğim bir kitabı önereyim;
Tarihte ve Bugün Şamanizm Materyaller ve Araştırmalar, Abdulkadir İNAN |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Gercekten cok guzel bir paylasım,
Bide coğu inancı yobazlar yamamaya calısır islama,halkın içinde öz benliği var ki dini islamda olsa Şaman Kültüründen kalan kültürlerin coğunu yasatmaktalar, T.T.K |
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
%100 Türk !
|
Alıntı:
Cemal Şener'in, Türklerin Müslümanlıktan Önceki Dini : Şamanizm adlı kitabını size önerebilirim. Kendim okudum ve içinde güzel bilgiler var.
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim kandaş hemen araştıracağım.
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gök Yeleli Bozkurt Beğ'in daha konuyla ilgili ilk iletisinde Abdülkadir İnan'ın "Tarihte ve Bugün Şamanizm" adlı kitabını tavsiye etmiş. Ayrıca Atatürk'ün emriyle Yusuf Ziya Yörükan'a yazdırılan "Müslümanlıktan Evvel Türk Dinleri Şamanizm" adlı kitap da yararlı olabilir.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Fakat bilgi edinme açısından tavsiye ettim. Çünkü Abdülkadir İnan bazı konuları Müslüman gözüyle irdelemiş.
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Peki kendisi şaman olupta şamanizmi anlatan hiçbir yazar yok mu?
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Sayın Araz Akçora ;
Sayın Gök Yeleli Bozkurt'un ilk mesajında yer alan bi' kaç bilgi zaten benim ismini zikrettiğim şahsın kitabından alınmıştır. Hangi bölüm diye soracak olursan, Türk Kültüründe Şaman İzleri adlı kısımdan alıntı yapıldı. Örneğin; taşlara olan saygı, mezar taşı vs. Cemal Şener, Şamanist mi değil mi bilemem yalnız kitabın başlangıcında; ''Anadolu bozkırında Şamani yaşamın bi'çok özelliklerini yaşatan; annemin ve babamın anısına'' yazıyor.
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |