![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
Uzun zamandır aklıma takılan bir sözcük var. Türkçü.net'in otağında önceden okumuştum. Türklerde burun şeklinden bahsederken, tipik burun şeklinin "haken(ya da hâken?) burun" olduğu yazıyordu. Zamanında baya araştırmıştım ama bulamamıştım ne olduğunu. Bu haken burun tipi nasıl oluyor? Bilgisi olan? Ezen.
"Biz ki Turan mülkünün ve Türkistan’ın emiriyiz!.. Biz ki Türkoğlu Türk’üz! Biz ki milletlerin en eskisi ve en büyüğü olan Türk’ün başbuğuyuz." Başbuğ Timur Kağan "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Başbuğ Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| burun , gÖz , irkı , saç , sakal , türk , Özellikleri |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|