![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici notu: Türkçü gibi görünerek saçma sapan kaynaklar göstererek, gençlerin kafasını karıştırdığın, Türkçülüğün felsefesine aykırı düşen ne varsa savunduğun için üyeliğin iptal edildi. Sen git küpe de tak, tanga da giy yeter ki bizim sinirlerimizi bozma.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben erkeklere yakıştığını düşünmüyorum hele Türk erkeğinde hiç uygun düşmez. Tabii bu benim kendi fikrim.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
cinsiyeti erkek olan bir TÜRKÇÜ ; küpe müpe takmaz...
yakışık almaz.. erkekler küpe takarmı ? diye düşünmek bile saçmadır.. küpe takan ; yarın rujda sürer , kilotlu desenli çorapta giyer , etekte giyer... |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben küpeyi severim,takarım,hiçte çıkarmam.Herkes sevmek zorunda değil saygı duyarım.Ancak,beni küpe takıyorum diye kimse eleştiremez,Türkçü olmaktan çıkaramaz,erkekliğime söz söyleyemez.Saygılar...
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Küpe takan Türkçü.. Yani batılı eşcinsellerden alınan küpe.. Yaşının gençliğine veriyorum umarım kendini bulursun.
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Merak etmeyiniz Türk kültürüne sahip çıkan,Türk kültürünü savunan koruyan bir Türk,Türkçüyüm.Burada kimseye karşı küpeyi savunacak halim yok.Görüşümü bildirdim.Ancak,Türkçülüğüme ve erkekliğime laf söyletmeyeceğimi tekrar söylüyorum...
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
soru sanirim Türk töresine uygun olup olmadiginla ilgiliydi! herkes kendi fikrini beyan etmis
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben bir TÜRKÇÜ bayan olarak takıyorum. Oğlum da takmak istese izin veririm. Eşcinsellikle alakasını anlamadım. Bu anlayışla kızlar da pantolon giymememli midir? TÜRK erkeği zaten kanından,ruhundan ve yüreğinden dolayı yiğitlik ve kahramanlığa sahiptir. Bu bilinçle de yetiştiyse sorun olmaz bence. Özellikle sıkma baş kültürüne muhalefet olmak adına bile oğlumun takmasını isterim. Eşim de karşı olan ırktaşlarım gibi düşünüyor. Önceden ben de böyleydim ama din afyonundan sıyrılınca düşüncelerim değişiyor. Küpeye karşı duyulan önyargı bence komünist ve başka etnik kökenlilerin gösterdiği tutumla alakalıdır. TÜRKÇÜ takarsa başkalık olur. Saygılar.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Etrafımda küpe takanların ne için taktıklarını biliyorum...
Bana yakıştığını da düşünmüyorum bu yüzden küpe takmam.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız 0zaN
|
Orta Asya kültüründe sanırım erkeğin küpe takması durumu yok.Bence gereksiz ve yanlış.
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Türk töresine gelecek olursak, eskiden saç uzatmak Türk'ün töresiydi.Çinliler esir alınca zorla kestirirdi Türk erkeğinin saçlarını. Şimdi? Şimdi avrupaya özenenler saçını uzatıyor, subaylıkta uzun saç yasak! Demek ki çağla birlikte bazı şeyler değişiyor. Küpeye gelince; küpe şu an gençlik ortamlarında yer edinmek isteyenlerin, daha avrupai görünmek isteyen gençlerin taktığı takıdır. Türklükle, Türk töresiyle alakası olmamakla birlikte, avrupadan gelme olduğu için,ki araptan gelen gelenekler ne ise batıdan gelen de odur, hoş karşılamayız. İlle de bir takı takmak isterseniz, atalarımızın yaptığı gibi demirden bileklikler takın, gümüş yüzükler takın...
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk töresinde olmayan birşeyi yapan Türkçü olamaz. Çünkü Türkçü adam sert ve ciddi olur. Efemine olmak onuruna ve gururuna dokunur. Kendi kişiliğinize ters gelmeyen konuları tüm Türkçülerin görüşüymüş ve doğruymuş gibi yazmayın. Baban küpe taksın ne düşünürsün ? Mutlu mu olursun? Aaa baba çok yakıştı mı dersin? Türkçülüğü kendi görüşlerinize göre hareket edip rezil etmeyin.
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
O zaman hepimiz saçlarımızı sarıya boyatıp sıkma baş kültürüne meydan okuyalım, hem biz yaptığımız için başkalık olur!!! Biz Türk kültüründe olmayan herşeye karşıyız, ki bahsettiğimiz konu özümsenecek bir konu değildir, Avrupa özentisi,modernliği avrupa kültürü sananların yapacağı işlerdir bunlar. Türk Türk gibi olur, modernliği bilimde, teknolojide; kültürü atalarımızda ararız biz!
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
TÜRKÇÜ ADAM SERT VE CİDDİ OLMALIDIR |
|
|