Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Kültürü > Türk Kültürü
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.08.2007, 19:40   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Börikan Rss Beslemesi
Yönetici notu: Türkçü gibi görünerek saçma sapan kaynaklar göstererek, gençlerin kafasını karıştırdığın, Türkçülüğün felsefesine aykırı düşen ne varsa savunduğun için üyeliğin iptal edildi. Sen git küpe de tak, tanga da giy yeter ki bizim sinirlerimizi bozma.
Börikan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 14:54   #17 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KorkusuzTürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 3
KorkusuzTürk Rss Beslemesi
Ben erkeklere yakıştığını düşünmüyorum hele Türk erkeğinde hiç uygun düşmez. Tabii bu benim kendi fikrim.
KorkusuzTürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2007, 03:21   #18 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
bozkurt paşalı Rss Beslemesi
Alıntı:
Bozkurt33´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
yakışıyorsa takabilirsin bence
küpe yumuşaklar içindir..esefle kınıyorum...

bir Türk'e küpe yakıştıran...dedelerini araştırsın...soysuz çıkar
bozkurt paşalı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2007, 05:31   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 965
KOCATÜRK Rss Beslemesi
cinsiyeti erkek olan bir TÜRKÇÜ ; küpe müpe takmaz...
yakışık almaz..

erkekler küpe takarmı ? diye düşünmek bile saçmadır..

küpe takan ; yarın rujda sürer , kilotlu desenli çorapta giyer , etekte giyer...
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2007, 09:58   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

AltayKan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 140
AltayKan Rss Beslemesi
Ben küpeyi severim,takarım,hiçte çıkarmam.Herkes sevmek zorunda değil saygı duyarım.Ancak,beni küpe takıyorum diye kimse eleştiremez,Türkçü olmaktan çıkaramaz,erkekliğime söz söyleyemez.Saygılar...
Alt 21.10.2007, 10:02   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
AltayKan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben küpeyi severim,takarım,hiçte çıkarmam.Herkes sevmek zorunda değil saygı duyarım.Ancak,beni küpe takıyorum diye kimse eleştiremez,Türkçü olmaktan çıkaramaz,erkekliğime söz söyleyemez.Saygılar...
Küpe takan Türkçü.. Yani batılı eşcinsellerden alınan küpe.. Yaşının gençliğine veriyorum umarım kendini bulursun.
Alt 21.10.2007, 10:26   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

AltayKan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 140
AltayKan Rss Beslemesi
Merak etmeyiniz Türk kültürüne sahip çıkan,Türk kültürünü savunan koruyan bir Türk,Türkçüyüm.Burada kimseye karşı küpeyi savunacak halim yok.Görüşümü bildirdim.Ancak,Türkçülüğüme ve erkekliğime laf söyletmeyeceğimi tekrar söylüyorum...
Alt 28.10.2007, 18:07   #23 (İleti Bağlantısı)
Bozkurt

İletiler: 50
Mirzatürk Rss Beslemesi
soru sanirim Türk töresine uygun olup olmadiginla ilgiliydi! herkes kendi fikrini beyan etmis
Mirzatürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 18:55   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Asena01 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 509
Asena01 Rss Beslemesi
Ben bir TÜRKÇÜ bayan olarak takıyorum. Oğlum da takmak istese izin veririm. Eşcinsellikle alakasını anlamadım. Bu anlayışla kızlar da pantolon giymememli midir? TÜRK erkeği zaten kanından,ruhundan ve yüreğinden dolayı yiğitlik ve kahramanlığa sahiptir. Bu bilinçle de yetiştiyse sorun olmaz bence. Özellikle sıkma baş kültürüne muhalefet olmak adına bile oğlumun takmasını isterim. Eşim de karşı olan ırktaşlarım gibi düşünüyor. Önceden ben de böyleydim ama din afyonundan sıyrılınca düşüncelerim değişiyor. Küpeye karşı duyulan önyargı bence komünist ve başka etnik kökenlilerin gösterdiği tutumla alakalıdır. TÜRKÇÜ takarsa başkalık olur. Saygılar.
Alt 28.10.2007, 21:40   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

MMete - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 22
MMete Rss Beslemesi
Etrafımda küpe takanların ne için taktıklarını biliyorum...
Bana yakıştığını da düşünmüyorum bu yüzden küpe takmam.

Tanrı Türk'ü Korusun!!
MMete adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 22:11   #26 (İleti Bağlantısı)
Atsız 0zaN

Atsız_0zaN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Büyük Türkeli
İletiler: 10
Atsız_0zaN Rss Beslemesi
Orta Asya kültüründe sanırım erkeğin küpe takması durumu yok.Bence gereksiz ve yanlış.
Alt 28.10.2007, 22:15   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GöktürkSelimPUSAT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Adalar Denizi'nden Altaylar'ın daha ötesine kadar Türk'ün yaşadığı heryer!!!
İletiler: 102
GöktürkSelimPUSAT Rss Beslemesi
Alıntı:
BOZKURT01´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben bir TÜRKÇÜ bayan olarak takıyorum. Oğlum da takmak istese izin veririm. Eşcinsellikle alakasını anlamadım. Bu anlayışla kızlar da pantolon giymememli midir? TÜRK erkeği zaten kanından,ruhundan ve yüreğinden dolayı yiğitlik ve kahramanlığa sahiptir. Bu bilinçle de yetiştiyse sorun olmaz bence. Özellikle sıkma baş kültürüne muhalefet olmak adına bile oğlumun takmasını isterim. Eşim de karşı olan ırktaşlarım gibi düşünüyor. Önceden ben de böyleydim ama din afyonundan sıyrılınca düşüncelerim değişiyor. Küpeye karşı duyulan önyargı bence komünist ve başka etnik kökenlilerin gösterdiği tutumla alakalıdır. TÜRKÇÜ takarsa başkalık olur. Saygılar.
Küpenin din ile bir alakası yoktur.Hatta ve hatta Yavuz Sultan Selim'in Allah'ı hatırlamak için taktığını düşünürsek din için taktığına bile varabiliriz.

Türk töresine gelecek olursak, eskiden saç uzatmak Türk'ün töresiydi.Çinliler esir alınca zorla kestirirdi Türk erkeğinin saçlarını.
Şimdi? Şimdi avrupaya özenenler saçını uzatıyor, subaylıkta uzun saç yasak!
Demek ki çağla birlikte bazı şeyler değişiyor.

Küpeye gelince; küpe şu an gençlik ortamlarında yer edinmek isteyenlerin, daha avrupai görünmek isteyen gençlerin taktığı takıdır.
Türklükle, Türk töresiyle alakası olmamakla birlikte, avrupadan gelme olduğu için,ki araptan gelen gelenekler ne ise batıdan gelen de odur, hoş karşılamayız.

İlle de bir takı takmak isterseniz, atalarımızın yaptığı gibi demirden bileklikler takın, gümüş yüzükler takın...
Attan inip şu dağlara yaslanır,
Gözü dalar, bakışları puslanır.
GöktürkSelimPUSAT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 22:18   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:

Türk töresinde olmayan birşeyi yapan Türkçü olamaz. Çünkü Türkçü adam sert ve ciddi olur. Efemine olmak onuruna ve gururuna dokunur. Kendi kişiliğinize ters gelmeyen konuları tüm Türkçülerin görüşüymüş ve doğruymuş gibi yazmayın. Baban küpe taksın ne düşünürsün ? Mutlu mu olursun? Aaa baba çok yakıştı mı dersin? Türkçülüğü kendi görüşlerinize göre hareket edip rezil etmeyin.
Alt 28.10.2007, 22:28   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GöktürkSelimPUSAT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Adalar Denizi'nden Altaylar'ın daha ötesine kadar Türk'ün yaşadığı heryer!!!
İletiler: 102
GöktürkSelimPUSAT Rss Beslemesi
Alıntı:

O zaman hepimiz saçlarımızı sarıya boyatıp sıkma baş kültürüne meydan okuyalım, hem biz yaptığımız için başkalık olur!!!
Biz Türk kültüründe olmayan herşeye karşıyız, ki bahsettiğimiz konu özümsenecek bir konu değildir, Avrupa özentisi,modernliği avrupa kültürü sananların yapacağı işlerdir bunlar.
Türk Türk gibi olur, modernliği bilimde, teknolojide; kültürü atalarımızda ararız biz!
Attan inip şu dağlara yaslanır,
Gözü dalar, bakışları puslanır.
GöktürkSelimPUSAT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 22:37   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 313
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türk töresinde olmayan birşeyi yapan Türkçü olamaz. Çünkü Türkçü adam sert ve ciddi olur. Efemine olmak onuruna ve gururuna dokunur. Kendi kişiliğinize ters gelmeyen konuları tüm Türkçülerin görüşüymüş ve doğruymuş gibi yazmayın. Baban küpe taksın ne düşünürsün ? Mutlu mu olursun? Aaa baba çok yakıştı mı dersin? Türkçülüğü kendi görüşlerinize göre hareket edip rezil etmeyin.
GÖKHAN ABİME % 100 KATILIYORUM YAŞA IRKDAŞIM
TÜRKÇÜ ADAM SERT VE CİDDİ OLMALIDIR
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler