![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk-Kürt Kavgası Bayrampaşada Gerginlik
Bayrampaşanın Yıldırım Mahallesinde toplanan TürkGençleri Türk Bayrağı ve Bozkurt Bayrağı açarak yürüyüşe geçti sayıları yaklaşık 200 olan TürkGençlerine GaziMahallesinden Gelen Birgrup molotof atarak saldırdı bıçakların çekildiği kavgada 6TürkGenci yaralanmış 22kürd ise linç'e uğramış arkadaşları kaçtığı için...
BosnaHaber Ajansı... UluTürk61 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sana bir soru sorucam uluTürk acaba bu yürüşü kimin düzenlediği hakkında bir bilgin var mı?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Büyük kapışma yaklaşıyor.Kılıçları bileyin.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Bosna Haber Ajansı" diye bir ajans yok.
Sağlam kaynağınız var mı? |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Bu işi reklam için anca Ülkücüler yapar çünkü.... Hem ben hiç bir yerde bununla ilgili haberde görmedim.... UluTürk Haber Ajansı gibi.... |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bayrampaşa'yı bilirim. Orada, bu tür bir olayın yaşanması şaşırtıcı ve sevindiricidir. Bayrampaşa'da, kürtlerle kapışıp 22 tanesini linç edecek bir Türk potansiyelinin olması mutluluk vericidir. Çünkü bildiğim kadarıyla bu ilçede ağırlık kürtlerdir. Gaziosmanpaşa'ya yakındır ve Gaziosmanpaşa'da olduğu gibi kürtlerin ağırlığını işgal ettiği bir bölgedir.
Ya da ben böyle biliyordum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bayrampaşada , gerginlik , kavgası , türk-kürt |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|