Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.12.2007, 14:13   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 46
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRK MİLLETİNİN UYANIŞINA DAİR BİR GÜZEL HABER

Eskişehir'de F tipi cezaevilerini protesto amacıyla, izinsiz bildiri dağıtan terör örgütü sempatizanı 10 kişiye polis ve vatandaşlar müdahale etti.

Eskişehir Hamamyolu Caddesi üzerinde terör örgütü sempatizanı 10 kişi, F tipi cezaevlerini protesto amacıyla bildiri dağıtmaya başladı.
Polis, bildirinin izinsiz olduğunu tespit edince gruba müdahale etti.
Polise saldıran göstericilere vatandaşlar linç girişiminde bulundu. Göstericiler daha sonra karakola götürüldü.
KıtayTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.12.2007, 14:30   #2 (İleti Bağlantısı)
Urukçu Türk

Karasili Yörük adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 60
Neresi uyanma bunun? Son birkaç senedir bu tip bir sürü olay yaşandı. Yok insanlar şunlara saldırdı yok bunlara saldırdı... O saldıran kalabalık "Kürtler defolun!" diye slogan atmış mı? Yoksa bunlar "kürt-Türk kardeştir , pkk kalleştir" diye düşünen insanlar mı?
Karasili Yörük Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.12.2007, 14:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

inşallah o günlerde gelir be kandaşım.bunlar belki bir uyanış değildir dediğin gibi ama temennimiz o uyanışın kıvılcımları olabilirler.bende şimdilik bu haberlerle moral bulmaya çalışıyorum çoğumuz gibi. TTKY Amin...
Alt 29.12.2007, 15:02   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Alıntı:
KıtayTürk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Eskişehir'de F tipi cezaevilerini protesto amacıyla, izinsiz bildiri dağıtan terör örgütü sempatizanı 10 kişiye polis ve vatandaşlar müdahale etti.

Eskişehir Hamamyolu Caddesi üzerinde terör örgütü sempatizanı 10 kişi, F tipi cezaevlerini protesto amacıyla bildiri dağıtmaya başladı.
Polis, bildirinin izinsiz olduğunu tespit edince gruba müdahale etti.
Polise saldıran göstericilere vatandaşlar linç girişiminde bulundu. Göstericiler daha sonra karakola götürüldü.

Kimsenin uyandigi falan yok.Tam tersine, her gecen gün bu millet gözlerini olan bitene kars biraz daha kapatmaktadir.

Son secimler bunun en iyi göstergesidir.Malum gücler Türkiye'yi batirdikca ve geriye götürdükce güclenmektedirler.Yani Türkiye'de son 5 yilda "yapilan yanlisa dogru deme" sistematigi gelistirilerek egemen kilinmistir.

Bugün "bu ülke yobazlasiyor, kurucu unsurlar bir bir yok ediliyor" diyen sanatcilar, milliyetcilik taslayan kisilerce tehdit ediliyorsa artik bu isin sonu yaklasmis demektir.

Sen istesen de istemesen her iki kisiden biri Basbug Atatürk'ün kurdugu Türkiye Cumhuriyeti devletinin düsmanidir.Ülkenin kisiliksiz, milletin kültürsüz ve düsüncelerin milliyetsiz ve Türklük'ten uzak olmasini istemektedir.

Bu ülkede PKK'ya karsi kürtler bile var.Yani PKK'ya karsi olmak, gösteri düzenlemek veya "kahrolsun pkk" diye sokaklara dökülmek marifet degildir.

Söylediklerim psikolojik savasa yenik düstügümün degil, gerceklerin ifadesidir.
SORGUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.12.2007, 15:42   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Alıntı:
inşallah o günlerde gelir be kandaşım.bunlar belki bir uyanış değildir dediğin gibi ama temennimiz o uyanışın kıvılcımları olabilirler.bende şimdilik bu haberlerle moral bulmaya çalışıyorum çoğumuz gibi. TTKY Amin...
Arap mısın da bir sürü arapça kelime kullanıyorsun amin, inşallah...Yada büyük ihtimal ülkücü bir çapulcusun.Bir daha aynı hataları yaparsan üyeliğin iptal edilir...
Alt 29.12.2007, 16:03   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 304
Bu haber gibi son zamanlarda birçok olay yazılıp, çizildi sonuç nedir peki ? Koskocaman bir hiç !

K.rt terör örgütü pkk nın azdığı son 3 ay içinde bile bu millet uyanamamışsa bunda sonra uyanması çok zor bir ihtimal olarak ortaya çıkmaktadır. Aslında işin aslı yine dönüp dolaşıp basın yayın organlarına gelmektedir. Nasıl gelmesin ki ? Basın, çağımızın en büyük kitle iletişim aracıdır. Kabul etsekte, etmesekte bu böyledir. Hele ki zamanının büyük bir bölümünü tv başında geçiren bir ülke nüfusundan bahsediyordak durum daha da vahimleşmektedir. Yukarıda bahsettiğim gibi son 3 veya 4 ay içinde bir hareketlenme olsaydı o zaman söz konusu olabilirdi. Tam Türk milleti ayağa kalktı artık diyecektik ki hemen Türk k.rt kardeşliği hepbir ağızdan tüm tvlerde göz yaşları içinde savunuldu. Hatta bununla da kalmayıp bazı dizler konusunun dışına çıkarak alakasız bir şekilde bu mahlukatları övme yoluna bile gitti. Tabii bu anlattıklarım işin basın boyutuydu. Asıl acı veren ise siyasi boyutu olanıydı. Tüm siyasi partiler sanki tek partili rejim dönemindeki gibi aynı şeyleri söyleyip, sözde Türk k.rt kardeşliğinin buldukları her fırsatta dile getirdi.

Bizler daha meclisteki pkk lılara karşı doğru düzgün bir tepki koyamamışken kaldı ki sokaktaki k.rtlere tepki koyacağız. Bu siyasi güruhun, pkk nın siyasi kolu olduğunu artık sağır sultan bildiği halde hala hiçbir şey yapılmıyor. Hatta işin iyice azıtıp hiç utanmadan el ele bile bu insan artıkları ile tokalaşılabiliyor.

Yaşayarak gördüğümüz tüm bu tablolardan sonra hala nasıl bir uyanıştan söz edebiliyoruz hayret doğrusu. Merak ediyorum acaba milletimiz nasıl bir olay olmalı ki ? bu güruhlara karşı saldırıya geçecek.
Alt 29.12.2007, 16:08   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Karaton adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
Bu olaya pek sevinmemek lazım, uyanış olduğuna veya uyanışı hareketlendirebileceğine de inanmıyorum..
Kandaşlarım, linç kültürü boş toplumların ,ahlaksız kültürsüz cahil toplumların işidir.Bakınız bugünkü ve dünkü arap toplumları ve pek çok diğer ulusa.
Bu haberde Türk halkının verdiği tepkiye üzülmemiz lazım aksine. İnsanlarımız neden bu kadar cahil ,suçluya cezasını sen neden vermeye çalışıyorsun? Bu devletin polisi, adliyesi , yargıcı yok mu?
Bence bu olaydan çıkarılması gereken : dış güçlerin etkisiyle ülkeyi yönetmiş önceki ve şimdiki siyasi iktidarların toplumu cahilleştirmek ve uykuda tutmak için izlediği alçakla politikaların etkisinden kurtulmamız gerektiğinin farkına varmaktır. O insanları linç etmeye çalışan insanlar bunu vatanlarını milletlerini sevdiklerinden çok cahilliklerinden yapıyorlar ve bu onların suçu değil .. Eğitim sistemimiz ortadadır, siyasi iktidarlar ortadadır, araplaşmış kültür ve yobaz islam ve şeriatçılar ortadadır...
Karaton Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.12.2007, 17:31   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
GökTürkAlp adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Arap mısın da bir sürü arapça kelime kullanıyorsun amin, inşallah...Yada büyük ihtimal ülkücü bir çapulcusun.Bir daha aynı hataları yaparsan üyeliğin iptal edilir...

sayın yöneticim ben ne ülkücüyüm ne ümmetçiyim nede bugüne kadar bunların semtinden geçmişliğim var.Türkçülüğü aşağı yukarı bir aydır tanımıya çalışıyorum anlayacağın daha yeniyim.ve Türkçülüğe bir sembati duyduğum için Türkçülüğe kanım kaynadığı için burdayım.fırsat buldukça sohbet odasınada katılıyorum.gerekirse ordada tanışırız.evet haklısın bi sürü arapça kelime kullanmışım ve bunu sen yazdığında farkediyorum.ne yapabilirim benim yetişme tarzımdan kaynaklanan bi durum bu.Açık konuşayım muhafazakar bi ortamda yetiştim.tabikide dilimi bu kelimelerden yada bu alışkanlıklardan soyutlamaya çalışacağım.ama senin de bu üslubun Türkçülüğü yeni yeni tanıyan birisine sert olmuyormu.sözün özü ülkücü falan değilim kandaşım.dileğim bunu zamanla anlarsın.
Alt 29.12.2007, 17:38   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Alıntı:
sayın yöneticim ben ne ülkücüyüm ne ümmetçiyim nede bugüne kadar bunların semtinden geçmişliğim var.Türkçülüğü aşağı yukarı bir aydır tanımıya çalışıyorum anlayacağın daha yeniyim.ve Türkçülüğe bir sembati duyduğum için Türkçülüğe kanım kaynadığı için burdayım.fırsat buldukça sohbet odasınada katılıyorum.gerekirse ordada tanışırız.evet haklısın bi sürü arapça kelime kullanmışım ve bunu sen yazdığında farkediyorum.ne yapabilirim benim yetişme tarzımdan kaynaklanan bi durum bu.Açık konuşayım muhafazakar bi ortamda yetiştim.tabikide dilimi bu kelimelerden yada bu alışkanlıklardan soyutlamaya çalışacağım.ama senin de bu üslubun Türkçülüğü yeni yeni tanıyan birisine sert olmuyormu.sözün özü ülkücü falan değilim kandaşım.dileğim bunu zamanla anlarsın.
Tamam kandaşım yeni biri olmasaydın zaten direk olarak üyeliğin iptal edilirdi.Yazdığımız iletilerde kullandığımız sözcükleri dikkatli yazarsak aslında hiç bir sorun kalmayacak.Irkdaşım sert olup olmama kişiye göre değişir odaya bir ara uğrarsan - gerçi uğruyormuşsun ama ben daha rastlamadım-anlatırım nedenini.Kısacası sözün özü bundan sonra yazdığın iletilere dikkat edersen hem senin için iyi olur hem de bizim için....
Alt 29.12.2007, 17:41   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

anlayışın için sağol kandaşım.bundan sonra dikkat edeceğim kullandığım kelimelere merak etme:)
Alt 30.12.2007, 06:30   #11 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Basligin adi Türk Milletinin uyanisina dair güzel bir haber olmus...
Bencede cok anlamli ve güzel bir baslik,bizleri heyecana sevk eden bir baslik olmus..
Uyanis haberinin bu sekilde degilde baska türlü olmasini isterdim,asil uyanisin kafamizda olan asil uyanis olmasini isterdim...benim ne anlatmak istedigimi sanirim kandaslarim anlamistir...
Moyuncurhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.12.2007, 08:44   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,179
TÜRK milleti uyanıyor mu ?

1) seçimlerde akp yeniden iktidara geldi , hemde bazı yörelerde % 60 oyla..
2) pkk terörü hemen hergün askerlerimizi şehit edipte , Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlara başlayınca , ordumuzu eleştirenler oldu , yapılan işi küçümseyenler oldu...
3) ilköğretim döneminden üniversitelere kadar , eğitimin her döneminde arap emperyalizmi ve yobazlık kendini his ettirdi..
4) mecliste pkk var ve kimsenin umrunda değil.
5) ölen teröristler devletin ambulansı ile törenle gömülürken , şehit mezarları sahipsiz , ilgisiz ve bakımsız bir halde..
6) ülkenin her yerinde din kardeşliği safsatası sürüp gidiyor
7) cumhurbaşkanlığı , meclis başkanlığı , anayasa mahkemesi, YÖK , yargıtay , sayıştay ve bakanlıkların her kademesi , akp tarafından bifiil işgal edilmiş durumda...
8) hapiste yatan terörist , milletvekili seçilip hapisten çıkıp meclise girebiliyor ,
9) vatan toprakları ve değerli olan her sektör , yabancılara peşkeş çekilip satılmış durumda ve satılmaya da devam ediyor..
10) şehit cenazelerinde gaflet ve delalet içindeki topluluklar " ya allah bismillah , Allahu ekber " diye bağırıyor ama tek bir kişi çıkıpta " kahrolsun pkk " demiyor veya diyemiyor.
11) TÜRK bayrağını , asılı olan yerden indirten kaymakamlar bulunuyor..

daha sayayım mı ??

nerde uyanma ???

TÜRK milleti ; gaflet ve delalet içinde derin bir uykuda mışıl mışıl uyuyor...

komada..komada...
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.12.2007, 10:35   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 21
Beşbin senelik geçmişi olan Türk Milletinin uyuduğuna inanmak istemiyorum. Ancak Osmanlı'dan kalma Devşirme hainlerin, torunları Bizans oyunlarıyla Devletin üst kademelerini ele geçirerek Türk Millet'ini sindirmişlerdir. Açıkçası değer olarak saydığımız herşeyi karıştırıp devşirmişlerdir.
Milletimiz şu an aslında ekonomik bir savaş vermektedir. Açlık, işsizlik ,sefalet diz boyu gitmektedir. Bu savaşı da kazanacağız ancak!!! Bu asla ve asla uyuyoruz anlamı taşımamalı Türk Milleti en zor durumlarda bile kazanmasını bilmiştir.
Gaflet uykusunda değiliz... Bir uyanır bin geliriz. TTK
ÇEPNİ FİRUZ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.12.2007, 13:18   #14 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Türk'ün at uşağı bile olamayacak zevatlar, din,ümmetçilik basamaklarına basarak Türk ü yönettikçe her ilde günü birlik protestolar ve tepkiler olsa ne olur neye yarar..?!
Alt 30.12.2007, 19:16   #15 (İleti Bağlantısı)
Göktürk'ün torunu...

NE MUTLU Kİ TÜRKÜM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 69
Alıntı:
KOCATÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
TÜRK milleti uyanıyor mu ?

1) seçimlerde akp yeniden iktidara geldi , hemde bazı yörelerde % 60 oyla..
2) pkk terörü hemen hergün askerlerimizi şehit edipte , Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlara başlayınca , ordumuzu eleştirenler oldu , yapılan işi küçümseyenler oldu...
3) ilköğretim döneminden üniversitelere kadar , eğitimin her döneminde arap emperyalizmi ve yobazlık kendini his ettirdi..
4) mecliste pkk var ve kimsenin umrunda değil.
5) ölen teröristler devletin ambulansı ile törenle gömülürken , şehit mezarları sahipsiz , ilgisiz ve bakımsız bir halde..
6) ülkenin her yerinde din kardeşliği safsatası sürüp gidiyor
7) cumhurbaşkanlığı , meclis başkanlığı , anayasa mahkemesi, YÖK , yargıtay , sayıştay ve bakanlıkların her kademesi , akp tarafından bifiil işgal edilmiş durumda...
8) hapiste yatan terörist , milletvekili seçilip hapisten çıkıp meclise girebiliyor ,
9) vatan toprakları ve değerli olan her sektör , yabancılara peşkeş çekilip satılmış durumda ve satılmaya da devam ediyor..
10) şehit cenazelerinde gaflet ve delalet içindeki topluluklar " ya allah bismillah , Allahu ekber " diye bağırıyor ama tek bir kişi çıkıpta " kahrolsun pkk " demiyor veya diyemiyor.
11) TÜRK bayrağını , asılı olan yerden indirten kaymakamlar bulunuyor..

daha sayayım mı ??

nerde uyanma ???

TÜRK milleti ; gaflet ve delalet içinde derin bir uykuda mışıl mışıl uyuyor...

komada..komada...
Aklına,yüreğine,kalemine sağlık KOCATÜRK ağabey...

Bu yazdıklarının hepsinin altına imzamı sonuna kadar atıyorum...

Milletimiz uyutuluyor...

Nasıl mı?

Önce fakirliğe mahkum ediliyor...

Sonra,kömürler dağıtılıyor milyonlarca ton...

Daha sonra,denizfeneri,ihh gibi adına dernek denilen-ama bence çok daha büyük ve çok daha kirli-organizasyonlar tarafından yapılan yardımlar cilalanıyor ,tüm ülkeye duyuruluyor...

Ve büyük çoğunluğu fakir olan halkımız iktidara mahkum bırakılıyor...

Halk önce fakirlikten sonra uykudan bir türlü başını kaldıramıyor...

Aklıma gelmeyen daha onlarca şeyle beraber...

Esenlikler...
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler