![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNE EN ÇOK ZARAR VEREN ADAM
Milli Eğitimimiz milli değildir..İslamcdır.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Milli Eğitime en çok zarar veren de bu dönemin okumuş cahili bakanıdır..Taşıdığı görkemli unvan boştur..Artık çocuklarımız google'dan kesip yapıştırdıklarıyla not almaktadır..Cahil bir nesil yetişiyor.. İlköğretim kitapları Vahidettin'in Atatürk'ü görevlendirdiğini öğretiyor..Bu bakan sayesinde çocuklarımız artık yazı yazmıyor..Türkçe yazmıyor..Sadece işaretliyor...Her ne kadar önceki dönemler çok iyi olmasa da şimdiki hükümetin bu bakanı eliyle milli eğitimimiz tamamıyla bitmiştir...İhtirasları peşinde koşan bu adam Türklüğe en çok zarar verenler listesinin başındadır..
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
cahil bakanın kürt olduğu unutulmamalıdır
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cahil k.rtün ne yapmasını beklioruzki bir h.yv.n o makam nasib olursa olacagı bu.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kusura bakmayin, hakaret gibi alginabilir ama bu adam(lar)a cahil diyenler bence on(lar)dan daha cahildir. Bu adamlar her seyi adim adim, sistematik ve son derece bilincli bir sekilde yapiyorlar.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Hangi beyinle yapacaklar bunu? Onlar yalnızca verilen görevleri yerine getirmekle mükelleftirler.Konuşacakları şeyler yazılı olarak ellerine veriliyor, eğer okumadan konuşurlarsa "Ananı da al git lan!" diyerek saçmalıyorlar.Cahiller işte bu yeterli kanıt değil mi?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu benim bambaşka ızdırabımdır urukdaşlarım;Çoklukla milli eğitim bakanlığında gelişigüzel kadrolardan ayyamcılıktan bahsedilir,gazetelerde köşelerde yazar..Tamam bu herifler zaten kadrocu,eş dost ne kadar ümmetçi varsa kadroda saha bulması kolay..Bunu biliyoruz.Fakat kimseler tarih atlaslarını konu etmiyor,lise kitaplarında orta asya tarihi konu olmaktan çıktı,tıpkı gazetedeki dev reklamlar gibi birkaç resim ve kısacık bir yazı...
Ben telefon ile ulaşmak istedim,ulaşılamıyor?(Danışma hattı bile değil ,resmen ulaşamıyorsun milli eğitim bakanlığına) Tarih atlaslarında değişme var tayyibus ve ardıllarının hükümetinden beri var zaten. Bakanlığın uygun gördüğü yayınevlerine ne demeli? Zihinler zaten okullarda milli bilinçten yoksun törpeleniyor,tatil-sömestr için önerilen kitaplar var... İnanınız,ATATÜRK'ün resimleri ufaltılmış,alakasız şiirler,alakasız birkaç resimle geçiştirilmiş. Bu adamlar yine kadroda? Yine oradalar. Şeriatın nasıl inceden genç zihinlerde kabuklaştığını görüyoruz. Yok ama bu hainlere rey verenler görecek nihayet bir insan bu kadar milli bilinçten soğutulur mu görecekler... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BIR kro NUN BAKTIGI BAKANLIGIN NE KADAR MILLI OLDUGUNU ANLATMAYA GEREK YOKTUR AMA ANLAMAYANLAR VAR KI BU ADAM BAKAN OLMUS...NE DEYIM TANRI AKIL VERSIN
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ne yapılabilir bu gibilerin icraatlarını bertaraf etmek için?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
3. Sınıf Hayat Bilgisi kitabından Atatürk'ü çıkaranlar kim?!
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu yaptıklarıda bu ülke üzerinde oynadıkları büyük oyunun bir parçası ve çok önemi var onlar için çocuklarımızın tam Atatürkü soyunu tarihini öğreneceği zamanlar onlara yanlış bilgiler vermek zaten o yaşlarda ne öğrendiysen öğrendin ileride o bilgilerle kuracağın hayat görüşünün değiştirmen zor olacaktır şerefsizlerde bunu iyi bildikleri için Irkının kudretini bilmeyen bir nesil yetiştirmek istiyorlar!!!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bunların ne yaptıklarını aptallar ve hainler dışında anlamayan bir tek kişi yok.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Aşiretlerin başımızın üstünde yeri var","Çanakkalede bal gibi yenildik" gibi evlere şenlik incileride var o sözde milli eğitim bakanının.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hatırlıyırumda lise 1 deydim tarih hocamız Bozkurtların ölümünü romanından sınav yapmıştı sadece o kitaptan sorular sormuştu!!!
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlarım , kardeşlerim; burada herkese görev düşüyor..Varsın olsun ümmetçiler , tarih kitaplarından Atamı da , Türk tarihini de çıkarsınlar; bize düşen görev yakınlarımıza , kardeşlerimize , oğullaroımıza , kızlarımıza Türk tarihini, Atamın dvimlerini ve gerçek bilimsel yayınları okumalarını salık vermek ve sağlamaktır..
saygılar |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adam , Çok , eĞİtİmİne , en , mİllİ , türk , veren , zarar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|