Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.06.2006, 02:53   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Özge Terken adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 228
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNE EN ÇOK ZARAR VEREN ADAM

Milli Eğitimimiz milli değildir..İslamcdır.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Milli Eğitime en çok zarar veren de bu dönemin okumuş cahili bakanıdır..Taşıdığı görkemli unvan boştur..Artık çocuklarımız google'dan kesip yapıştırdıklarıyla not almaktadır..Cahil bir nesil yetişiyor.. İlköğretim kitapları Vahidettin'in Atatürk'ü görevlendirdiğini öğretiyor..Bu bakan sayesinde çocuklarımız artık yazı yazmıyor..Türkçe yazmıyor..Sadece işaretliyor...Her ne kadar önceki dönemler çok iyi olmasa da şimdiki hükümetin bu bakanı eliyle milli eğitimimiz tamamıyla bitmiştir...İhtirasları peşinde koşan bu adam Türklüğe en çok zarar verenler listesinin başındadır..
Özge Terken Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 00:36   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
cahil bakanın kürt olduğu unutulmamalıdır
kocareıs38 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 00:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KUTADGU_BİLİG adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Cahil k.rtün ne yapmasını beklioruzki bir h.yv.n o makam nasib olursa olacagı bu.
KUTADGU_BİLİG Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 02:28   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Kusura bakmayin, hakaret gibi alginabilir ama bu adam(lar)a cahil diyenler bence on(lar)dan daha cahildir. Bu adamlar her seyi adim adim, sistematik ve son derece bilincli bir sekilde yapiyorlar.
*Ahıska Kurdu* Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 02:44   #5 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 610
Alıntı:
*Ahıska Kurdu* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kusura bakmayin, hakaret gibi alginabilir ama bu adam(lar)a cahil diyenler bence on(lar)dan daha cahildir. Bu adamlar her seyi adim adim, sistematik ve son derece bilincli bir sekilde yapiyorlar.
Hangi beyinle yapacaklar bunu? Onlar yalnızca verilen görevleri yerine getirmekle mükelleftirler.Konuşacakları şeyler yazılı olarak ellerine veriliyor, eğer okumadan konuşurlarsa "Ananı da al git lan!" diyerek saçmalıyorlar.Cahiller işte bu yeterli kanıt değil mi?
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 03:57   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Bu benim bambaşka ızdırabımdır urukdaşlarım;Çoklukla milli eğitim bakanlığında gelişigüzel kadrolardan ayyamcılıktan bahsedilir,gazetelerde köşelerde yazar..Tamam bu herifler zaten kadrocu,eş dost ne kadar ümmetçi varsa kadroda saha bulması kolay..Bunu biliyoruz.Fakat kimseler tarih atlaslarını konu etmiyor,lise kitaplarında orta asya tarihi konu olmaktan çıktı,tıpkı gazetedeki dev reklamlar gibi birkaç resim ve kısacık bir yazı...

Ben telefon ile ulaşmak istedim,ulaşılamıyor?(Danışma hattı bile değil ,resmen ulaşamıyorsun milli eğitim bakanlığına)
Tarih atlaslarında değişme var tayyibus ve ardıllarının hükümetinden beri var zaten.
Bakanlığın uygun gördüğü yayınevlerine ne demeli?

Zihinler zaten okullarda milli bilinçten yoksun törpeleniyor,tatil-sömestr için önerilen kitaplar var...

İnanınız,ATATÜRK'ün resimleri ufaltılmış,alakasız şiirler,alakasız birkaç resimle
geçiştirilmiş.

Bu adamlar yine kadroda? Yine oradalar.
Şeriatın nasıl inceden genç zihinlerde kabuklaştığını görüyoruz.
Yok ama bu hainlere rey verenler görecek nihayet bir insan bu kadar milli bilinçten soğutulur mu görecekler...
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 04:03   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Baybars32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
BIR kro NUN BAKTIGI BAKANLIGIN NE KADAR MILLI OLDUGUNU ANLATMAYA GEREK YOKTUR AMA ANLAMAYANLAR VAR KI BU ADAM BAKAN OLMUS...NE DEYIM TANRI AKIL VERSIN
Baybars32 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 06:34   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

delidumrul adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Ne yapılabilir bu gibilerin icraatlarını bertaraf etmek için?
delidumrul Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:04   #9 (İleti Bağlantısı)
Töles

İletiler: 62
Alıntı:
3. Sınıf Hayat Bilgisi kitabından Atatürk'ü çıkaranlar kim?!
Alt 28.07.2007, 10:31   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Bu yaptıklarıda bu ülke üzerinde oynadıkları büyük oyunun bir parçası ve çok önemi var onlar için çocuklarımızın tam Atatürkü soyunu tarihini öğreneceği zamanlar onlara yanlış bilgiler vermek zaten o yaşlarda ne öğrendiysen öğrendin ileride o bilgilerle kuracağın hayat görüşünün değiştirmen zor olacaktır şerefsizlerde bunu iyi bildikleri için Irkının kudretini bilmeyen bir nesil yetiştirmek istiyorlar!!!
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:34   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
bunların ne yaptıklarını aptallar ve hainler dışında anlamayan bir tek kişi yok.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:44   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
"Aşiretlerin başımızın üstünde yeri var","Çanakkalede bal gibi yenildik" gibi evlere şenlik incileride var o sözde milli eğitim bakanının.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:44   #13 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Öfkeli Reis adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Alıntı:
ALPUZER adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu benim bambaşka ızdırabımdır urukdaşlarım;Çoklukla milli eğitim bakanlığında gelişigüzel kadrolardan ayyamcılıktan bahsedilir,gazetelerde köşelerde yazar..Tamam bu herifler zaten kadrocu,eş dost ne kadar ümmetçi varsa kadroda saha bulması kolay..Bunu biliyoruz.Fakat kimseler tarih atlaslarını konu etmiyor,lise kitaplarında orta asya tarihi konu olmaktan çıktı,tıpkı gazetedeki dev reklamlar gibi birkaç resim ve kısacık bir yazı...

Ben telefon ile ulaşmak istedim,ulaşılamıyor?(Danışma hattı bile değil ,resmen ulaşamıyorsun milli eğitim bakanlığına)
Tarih atlaslarında değişme var tayyibus ve ardıllarının hükümetinden beri var zaten.
Bakanlığın uygun gördüğü yayınevlerine ne demeli?

Zihinler zaten okullarda milli bilinçten yoksun törpeleniyor,tatil-sömestr için önerilen kitaplar var...

İnanınız,ATATÜRK'ün resimleri ufaltılmış,alakasız şiirler,alakasız birkaç resimle
geçiştirilmiş.

Bu adamlar yine kadroda? Yine oradalar.
Şeriatın nasıl inceden genç zihinlerde kabuklaştığını görüyoruz.
Yok ama bu hainlere rey verenler görecek nihayet bir insan bu kadar milli bilinçten soğutulur mu görecekler...
Irkdaşım bu sene Tanrı'nın izniyle lise 2 yi bitirdim.Tarih derslerinde o kadar eksiklik göremedim.Aslında hocasına göre değişiyor.Örneğin bizim hocamız Kürşad İhtilalinden ve Çi-Çİ Yabgunun sözlerini bile sınavda sordu.
Öfkeli Reis Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:53   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Hatırlıyırumda lise 1 deydim tarih hocamız Bozkurtların ölümünü romanından sınav yapmıştı sadece o kitaptan sorular sormuştu!!!
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 10:56   #15 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Kandaşlarım , kardeşlerim; burada herkese görev düşüyor..Varsın olsun ümmetçiler , tarih kitaplarından Atamı da , Türk tarihini de çıkarsınlar; bize düşen görev yakınlarımıza , kardeşlerimize , oğullaroımıza , kızlarımıza Türk tarihini, Atamın dvimlerini ve gerçek bilimsel yayınları okumalarını salık vermek ve sağlamaktır..

saygılar
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
adam , Çok , eĞİtİmİne , en , mİllİ , türk , veren , zarar

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler