![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk Naziler
Türkiyedeki neonazi grupları üç çerçevede toplanmışlar:
1-TürkischeJugend(Türk Gençliği) 2-Nasotuha(Nasyonal Sosyalist Türk Hareketi) 3-Türk Nazi Birliği Bunların arasında en kayda değer gelişmeyi TürkischeJugend göstermiştir. İstanbul, Adana ve Ankara başta olmak üzere yüzlerce mensubu vardır. Aralarında şiddete en yatkın olanı Nasotuhadır.Onlarca kürtü linç etmişlerdir. Türk nazi birliği de aşağı yukarı bunların aşağısında olsa da kendisine yer bulmuştur. Bu grupların ORTAK ÖZELLİKLERİ İSE: kürtlere, fettullahçılara ve çingenelere KARŞI KURULMUŞ OLMALARIDIR. (ALINTI) |
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence bu tür oluşumlar hitlerin Kavgam isimli kitabını okuyup etkilenen
kişiler. aşşağıda saydığınız 3 grubun hiçbirinin ismi Türkçe değil bence bu kişilerin Türkçülük ile hiçbir bağlantısı yok isterlerse otağımıza gelip kendilerini anlata bilirler biz de öğreniriz kimmiş bunlar |
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
nette kısa bir arama yaparsanız bahsi geçen kişilerin nasıl bir hayal dünyasında olduğunu anlarsınız,
amblemlerinin hepsi nazi almanyasından çalıntı yani diyeceğim bu adamlar biraz hayalperest çoçuklar |
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kandaşlarım biz Türküz biz nazi özentisi veyahutta başka bir şeye özenene olmamalıyız ...
Hitler hakkında çok büyük iddialar bulunmaktadır ... Hitleri finansal olarak destekleyen 5 yahudi şirketi idi ve öldürülen yahudiler dönme diye tabir edilen yahudilerdi(bunun yanında çingenler , sakatlarda öldürüldü) saf yahudi ırkı için yapılmış bilinçli bir girişim(miş)..kaynak bulabilirim ...esenlikler dilerim ... |
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet onu ben de okumuştum.
Soykırıma uğrayanlar musevi inancını benimsemiş Karay Türkleri'imiş.
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: Türk Naziler
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk nazi diye birşey olabilir mi? Bunlar olsa olsa alman özentisi, salak beyinlerdir. Alman faşistlerine özenenlerin Türkçülükle uzaktan yakından alakası olmaz.
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
öncelikle isimlerini Türkçe cevirsinler !!
Bizler Neonazi degil, Türkçüyüz !!! |
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Banada pek inandırıcı gelmedi.Kimsenin özentisi olmamamız gerekir.Sayın otağ yöneticisi ve kendisini her konuda çok takdir ettiğim Gök Yeleli Bozkurt kandaşımın kuracağı derneği büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Bize böyle yerler lazım.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Re: Türk Naziler
Alıntı:
Arapciliktan, k.rtculukten kurtulalim derken simdi bir de Almancilikla mi ugrasacagiz? O zaman bunlarin Turk-Arap sentezi yapan Mhp'den ne farklari var? Sentezcilige hayir!!!!
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
''Türk Nazi'' ?
çok saçma |
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım ben size kendimden örnek vereyim bu durum için,
Bu güne kadar hiç bir grubun içine girmedim, geneldede yalnız gezen bi insanım, dostumu düşmanımı bilirdim okadar Ben sizin gibi ırktaşlarımın varlığından habersizdim buğüne kadar, Türkçü diyince aklıma mhp liler gelirdi, işyerlerinde tanıdığım mhpli arkadaşları tanıdıkça bunların dinci kişiler olduğunu anladım, düşünceleri bana hiç uymuyordu, tek ortak yanımız kürt düşmanlığıydı bende kendime hitleri örnek almıştım, Irkçı kişiliğini sevdiğim için, bi gün tesadüfen nihalatsız.org adresini buldum forum bölümüne bi girdim bi baktım gerçek Türkçüler varmış, yani yalnız olmadığımı anladım Benim gibi düşünen Türkler olduğunu görünce hitleri unuttum bile, yani demek istediğim bu çocuklarında bizler gibi insanların varlığından haberleri olmayabilir, bu çocukları uyandırmak lazım. |
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
¨Burada hitler özentisi oldugu ap açik ortada,
nasyonalizm yabanci ve bir çok millet tarafindan kullandigi bir kelime oldugu için, almanyada biri ben nasyonalistim dedi mi, pan-germanist anlamina gelir Türkiye de pan¨Türkist(Türk irkini bir araya toplamak=TURAN) anlamina gelir. Yani Türkçülük Turancilik gibi es anlamlar varken böyle özentilere ne gerek var. Alıntı:
yeni arastirdim, bunlara ait internet sitesi yok gibi, yani bunlar Irkçi ise internette arama motorunda ilk olarak bizim otag çikacaktir karsilarina. Bakma sen islerine gelmiyor.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|