![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Ocakları Açıklama Yapmış
Bir zamanlar fettoş'a ödül veren ismi Türk ruhu ise ne idüğü belirsiz olan, Yüce Başbuğ'un mirasını yiyen Türk Ocakları, AKP kapatılmamalı diye bildiği yayınlamış:
TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİ - Degerlendirme |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YA NE YAPILSAYMIŞ KAPATILMAYIPTA İHTARMI VERİLMELİYMİŞ.
Ortada bir gariplik var.Bu akp denen yapı Cumhuriyet ve getirilerine karşımı değilmi. KARŞI Peki bu yapı Cumhuriyet düşmanlarının yapılandığı eyleme geçtiği bir kurummu değilmi KURUM O ZAMAN NEDEN KAPATILMASIN NEDEN CUMHURİYET KENDİNİ SAVUNMASIN. Demokrasilerde parti kapatmaların demokrasi ilkelerine uyuşmadığını düşünenlere hey arkadaş yakında demokrasi monarşiye dönüşecek büyük bir kısmı dönüşmek üzere zaten görmüyormusun DEMEK İSTİYORUM Ekonominin kötü etkileneceğini düşünenlere bak bilader biz Cumhuriyeti soframızdaki azığı cepheye yollayarak kurduk sen daha az kazanacaksın diye vazgeçemeyiz DİYORUM CUMHURİYET BİZLERE EFENDİLERİMİZDEN DEĞİL ŞEHİTLERİMİZDEN MİRAS KALDI Y.N:Bu son uyarı.Yazım kurallarına dikkat etmemekte direniyorsun. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
başkanı denen........... bir ara AKP den vekillik içinb uğrastı...
kendisi TURK olduğunuda sanmıyoruym.... zaten ordada bolunme var...yönetimden rahatszılar.... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Ocakları ümmet yuvası gibi oldu,ülkü ocaklarından bir farkı yok.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk adını lekelemekten başka bir şey yapmıyorlar.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
aslında TÜRKÇÜLER için bir adres artık şarttır...
ülkücüler vede ........ocakları kürtlerden arrapçılardan geçilmiyor.... yahu adamlar din kelam falan deyip fazicilik tefecilik haraç uyusturucu ihale takip fuhuş her turlu pislik var..... geçenlerde başkanlardan biri uyusturucu vede cinayetten tutuklandı.... Genç TÜRKLER artık MHP vede onlalrın pisliklerinden nefret ediyorlar... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
[/quote] AKP için açılan kapatma davası DTP’nin kapatılmasını kolaylaştırmış mıdır zorlaştırmış mıdır? Soruyu daha da geliştirelim; diyelim ki Anayasa Mahkemesi ikisini de kapattı; bu durumda sandıktan bunun cevabının nasıl alınacağı iyice düşünülmüş müdür. Veya ister komplo deyin ister demeyin, acaba tüm bunlar düşünüldüğü için mi böyle bir müdahale yapılmıştır? Ve belki de sıra MHP için kapatılma davasındadır.[/quote]
Bu ne ya? Bunlar resmen Ümmetçi olmuşlar,çaktırmadan Mhp'yi de savunuyorlar. Anayasa Mahkemesi'ni de tehdit etmişler,ne kadar cahillik! Akepe isterse %99 oy alsın,yine de CUMHURİYET'e ve LAİKLİĞE karşı gelemez.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Ocakları başkanı nurgi gürgür kesinlikle Türkçü değildir ülkücü-fethullahçıdır.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hemde sapına kadar fettoşçudur!Birkeresinde Maltepedeki şubelerine gittim bu garip arkadaşların fikirleri ne diye?içlerinden bir tanesi milliyetçiliğn içinde islam yoksa s...m böyle ideolojiyi o zaman ben milliyetçi değilim demişti!Habire dinden konuşuyorlar Türklük falan yalan yani...Bunların sadece ismi TÜRK böyle açıklamalar yapmaları normal bence.İster istemez kankasını kolluyor insan!!??
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler, gercek Türkcülerin gidecek yeri zaten kalmamis ... akp yi nasil destekliyorlar anlamiyorum ve anlamak da istemiyorum...biz burda sevinirken onlar destek cikiyor...
Yönetici: Yazım kurallarına uy. Saten değil zaten, isdemiyorum değil istemiyorum
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
NOYAN
|
Ümmetçi ocaklara ne vazife ki böyle bildiri yayınlıyorlar.Yargı herşeyden üstündür.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu adamlar (fettoşlar) her yeri ele geçirmişler ne olacak bu işin sonu .... fettoşçu .. ocak fettoşçu....
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ! Y.N:Bir kurumun içinde fetoşçu olabilir,bütün kurumu fetoşçu gösterme. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|