![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Türk Ocakları?
Esenlikler,bir anımı paylaşmak istiyorum.Bundan 1 sene önce bir tanıdık üniversiteli arkadaş vasıtası ile Türk Ocağına gittim.İçeri girdim,Ocak'ta görevli biriyle tanıştırıldım.Konuşmaya başladık.(ülkü ocaklarına hiç gitmedim.Çünkü çapulcu olduklarıı zaten biliyordum.Belki Türk Ocağı iyidir diye gittim.)Faaliyetlerinden bahsetti.Haftaya mevlana'yı anma töreni var Konya'ya gideceğiz dedi.Ben de mevlana hümanist değil miydi,anlayışi bize ters değil mi diye sordum.O da,ama bizim milliyetçilik anlayışımız da ırkçılık yoktur,Bizim anlayışımız Türk-islam dır dedi.Ben de o mhp lilerin anlayışıdır,Türkçülük Irkçılığı barındırır dedim.O da bizim zaten ülkücülerden farkımız yoktur dedi.O sırada biri konferans odasında namaz kılmaya başladı.Ben tabi büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım.Kütüphaneye biraz bakıyım dedim,Atsız Ata'nın hiçbir eseri yoktu,gerçi hepsi evde var,tekrar tekrar okumuş olmama rağmen,Türkçülüğü hareket haline getiren bir insanın kitapları yerine,necip fazıl,mehmet akif gibi ümmetçilerin kitabı vardı.Ne okursun dedi,Atsız dedim.Çapulcu aklısıra bilmişlik yaparak,işte onun üslubu serttir falan dedi bana ümmetçi yazarlar söyledi.Bende daha fazla dayanamadım ayrıldım.Ve o günden beri hiç uğramadım ,nefret ettim,sorum şu Biz gerçek Türkçülerin gidebileceği bir yer yok mu?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
KATILIYORUM ÜLKÜ OCAKALARINDAN TEK FARKLARI MHP NİN AMBLEMİ YOK BİRAZ DAHA RESMİ ATSIZ ATA NIN KİTAPLARI YOK :(
Y.N. TÜRKÇE yazım kurallarına dikkat edin ve küçük harflerle yazın. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Sn. Gök Yeleli Bozkurt'un bu yazısını da okuyarak Türk Ocaklarının nasıl bir yer olduğunu anlayabilirsiniz;
Alıntı:
Arkadaşlar illaki gidecek bir yer aramaya ihtiyacınız mı var? Bir yer arama telaşına giren kandaşlarımın arayış içerisinde olması garip. Fikir paylaşmak, bir şeyler mi öğrenmek istiyorsunuz? Atsızcılar yeterli. Gerçek Türkçülerle tanışmak, arkadaş olmak mı istiyorsunuz? Atsızcılar yeterli. Daha ne olsun. Ama amaç ülkü ocaklarındaki zibidiler gibi elde tesbih, televizyon dizisindeki çakallar gibi giyinerek dolaşmak, sabahtan akşama kadar bildikleri üç beş yalan yanlış bilgi ile muhabbet etmek, vatan kurtarmak(!) ise orasını bilemem. Çevrenizdeki Türkçü arkadaşlarınız sizin için en güzel ortamdır. Onlarla gezin, konuşun, sohbet edin, yapacaklarınızı yapın. Bundan daha güzel bir yer, kuruluş olamaz sanırım. En güzel ortam fikirlerinizin olduğu ortam olmalıdır. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli söyleşi başlığını takip edin.
http://www.atsizcilar.com/forum/turk...kkinda-90.html Katılma isteğinizi o başlığa yazın. Biz size şartları söyleyelim. Gereklerini yerine getirerek gerçek ( sanal olmayan ) bir kişi olduğunuzu bizlere gösterin. Ondan sonra konuşuruz. Hariçten gazel okuyan sanalları bu tür konularda ciddiye almıyoruz.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ocakları? , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|