![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk ocakları
Türk ocakları hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim nasıl bir yer?Amaçları?Ben bunları öğrenmek için aradım ama bulamadım İstanbul da
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu otağda Türk Ocaklarının kuruluş amacından uzakaştıklarını defalarca kez dile getirdik. Sırf isminden ötürü Türk Ocağına katılmak isteyenlerin sayısı çok fazla ama içine girildiğinde hiç bir işe yarar faaliyet yapılmadığını, oraların ipsiz sapsız insanların uğrak yeri olduğunu görmek pek zaman almamaktadır. Bu yüzden sen boş yere arama. O tarz bir örgütlenmenin içine girersen yararından çok zararı dokunur.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fettoşa ödül veren bir hale düşmüş, Türklükten uzaklaşmış bir garip ucubeye dönüşmüşlerdir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Ocakları; Atsız Atamız'ın işlerine gelen fikirlerini savunuyor gibi görünen, işlerine gelmeyen fikirlerini kabul etmeyen; Türkeş'e büyük bir sempati duyan ve onu Başbuğ(!) ilan eden, zamanında Türk Ocakları'nı kapattığı için Atatürk'ü pek sevmeyen, Türk-islam sentezcisi insanların varolduğu bir oluşumdur... Ayrıca fettoşa olan sevgilerini de hepimiz biliyoruz...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|