![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Metin Özülkü - Seninle Olmak Var ya!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ayy bu şarkıyı dinlediğim zaman bayhan geliyor aklıma. Ne iğrençti öyle. Ama Metin Özülkü'nün sesi çok güzel. Teşekkürler Çağatay abicim.
TTK! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yahu kardeşim kıroları dinlersen elbette aklına gelir. Ben bilmiyordum bile.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Pop Müziğinin klasiklerindendir. Metin Özülkü bestesi. Eda Özülkü'den de dinlemenizi tavsiye ederim. Zaten vokalde yer almış. Eda-Metin Özülkü çifti magazinden uzak yaşantılarıyla, üretkenlikleriyle saygınlıklarını koruyorlar.
22 Haziran 1997'de ÖYS sınavına gireceğim gün sabahı dilime bu şarkı dolandı. Sınavı unutmuştum ve sınav heyecanı denen birşey yoktu. Hacettepe Üniversitesi Yıldız Anfiye bu şarkıyı söyleyerek gitmiştim. Bir ara sesli söylemişim annem dua et diye kızmıştı. 8 ağustosta sınav sonucu açıklanmıştı ve ben kazanmıştım. Bende bu parçayı uğur parçam ilan ettim. Böyle bir hatırası var bende. Dinledikçe o günü hatırlarım. Tekrar o günü hatırlattığınız için teşekkürler Çağatay Abi.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eline sağlık başkanım.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok güzel şarkı 'aramadın ah aylardır' diye bir şarkıları vardı oda baya güzeldi paylaşım için teşekürler.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de orta okul yıllarında gitara merak sardığım zaman öğrendiğim ilk şarkılardan biriydi.
Sözleri ve müziğiyle kalite bir parça.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aşıksan ve sevdiğin yanında değilse tam dinlenecek şarkı!Hele benim gibi evdeşi askere gidecek olan için!Sağolun Sn.GÖKYELELİ BOZKURT.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Eğer yanlışım varsa düzeltin ama ben metin özülkü ye baktığımda sank biraz arap a benzetirim bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatsın.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağol Çağatay ağabey.Ne yalan söyleyeyim benimde aklıma bayhan kırosu geldi.Metin Özülkü den dinlemek çok güzel...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu şarkıyı çok severim..
Bizimle paylaştığınız ve tekrar dinlettiğiniz için teşekkürler
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hele sen de resmini bir koy bakalım neye benzediğini ben de sana söyleyeyim. Ne öküzsün ulan burada değerli bir sanatçının güzel bir parçasını koymuşuz kalkıp ne zırvalıyorsun. Senin gibi lümpenler Arabesk ve varoş müziği dinler. Bu yüzden bu tip şarkılar sana batar. Sen daha Türkçe yazmaktan acizsin. Yani kendi dilini bilmeyen sözde Türk! Esas Arap olanlar senin gibilerin düğünlerin de cenazelerinde Arapça anıranlardır. Senin e-posta adresin de "....hunter@hotmail.com"muş. Yani ezik ve cahil olduğun kadar aynı zamanda özenti bir kansız olduğun da anlaşıldı.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|