![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Türk seçmeni
Alıntı:
Görüldüğü üzere mhp'nin en çok oy aldığı kesim 18-30 yas arası yani bu partiyi genç neslin milliyetçi sanmaları , lakin bu otağ'ı ve Atsız Ata'yı anlayan gerçekleri yorumlayabilen , bir gençlik geliyor ki ilerleyen yıllarda bu oran tepetaklak olacaktır ...! Ve yine yapılan ankette gözlemleniyor ki eğitim düzeyi en düşük olan kişiler akp'ye oy vermekteler , yani kolayca istismar edilebilen kişilerin seçimi akp olmaktadır . TTK .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağımızda genç Türkçülerin sayısının fazla olmasının en önemli nedeni yıllarca aleyhte söylem ile unutturulmaya çalışılan Türkçü düşünce sistemini kişilerin 2002 yılından itibaren tanımaya başlamış olmalarıdır.
Seksen dönemi sonrası gençliğinin politika dışına yönlendirilmelerine karşılık, doksanlı ve ikibinli yılların gençliği ise yeniden ülke meselerine kafa yormaya başlamıştır. Yaşça kemale ermiş insanların düşünce yapısı kolayca değişmez. Ancak genç Türkçülerin sayısı tahminlerimizden de ötedir. Otağımızı sürekli takip eden, sayısıca onbinleri bulan izleyicimiz vardır. Çok yakın bir zamandan beri, Türk soyunun kanında ve benliğinde olan Türkçülüğü; fikri sahada küllerinden diriltmekteyiz. Dolayısı ile gelecek vaadeden yegane düşünce sistemi Türkçülüktür. Çok kısa süre içerisinde derinden ilerleyen ve çığ gibi büyüyen hareketimiz orta vadede Türkiye için bir reçete sunup, Türk milletinden görev talep eder noktaya gelecetir.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
akp oylarını fakir ama gurursuz iki odun kömüre herşeyini satanlardan alıyor mhp ise kandırdığı gençlerden ama meclise girdiklerinde herkez görüyor mhp'nin ne olduğunu bir sonraki seçimde meclise giremiyor chp ise daha çok aydın kesimden oyunu alıyor dtp ise kürtlerden
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu anketi yapanlarda dahil hala mhpyi Türk Milliyetçisi kimliğini ön planda tutanların partisi olarak işaret etmişler ya ben ona yanıyorum. O zaman biz neyiz? mhpnin akpnin koltuk değneği olduğuna hala kimse uyanmamışmı? Türk Milliyetçiliği adına en son ne zaman bir şeyler yaptı bu adamlar da hala Türk Milliyetçisi olarak adlandırılabiliyorlar?
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turan Türkçü'sü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir."
1924, M.KEMAL ATATÜRK... Başka söze gerek yok herhalde Türk seçmeni için. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Alıntı:
|