![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bir zaman bir kızı sevmiştim. Aramız çok iyiydi, hatta olması gerekenden daha da iyiydi. O zaman üniversite öğrencisi olan bu kız, ayrı şehirlerde olduğumuz hâlde fırsat bulup devamlı benim yanıma gelirdi. Bir iki bu böyle devam etti ve biz artık hiç ayrılmaz olmuştuk. Ailesi vardı, ailesine bin bir yalanlar uydurup zamanını hep benimle geçirirdi. Onun için çok şeyler yapmıştım ben de. Gerek maddi gerek manevi hiç bir yardımımı esirgemedim. Artık hiç ayrılmayız gözüyle bakıyorduk birbirimize. Sonra, tıpkı elektrikler kesiliyormuşçasına birden sönüp bitti. Ben de anlamadım ne olduğunu ama peşinde hiç koşmadım. Bu zamana kadar, acı çeksem bile kimsenin peşinde koşmadım. Onun da peşinden gitmedim. Bitti gitti... |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Saplantıya dönüşmemek mi?Ağabey bu nasıl mümkün.Seviyorsan ölmüşsündür zaten.Seviyorsan onun bir anlık mutluluğu için herşeyini verirsin.Değip değmediğini zaten bir anda anlıyorsun.Caddede yürüyorsun ondan bir telefon mesaj bekliyorsun.Bir bakıyorsun kolunda bir hödük dolaşıyor.Kafayı kırmaz mısın ağabey?
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ağabey ben 7 sene sevdim.Onun için ailemi sildim.Ama o bitirdi bütün yaşananları herşeyi sildi.Ben 7 sene boyunca onsuz sadece 2 gün geçirdim ve o 2 gün ölüyormuş gibi oldum.Bu delilik değilde ne peki?
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anlattıkların maalesef doğru ve hayatın içinden şeylerdir Ağabay kardeşim. Fakat çaresi yoktur, mecbur çekeceksin.
Senin anlattığın durumlar, emin ol sadece senin değil, her delikanlının başına gelen hâllerdir. Ama bir noktadan sonra aşk, yuvarlak bir halkanın etrafında dönüyormuş gibi oluyor. Yani soluğun bitene kadar koşuyorsun ama bir türlü yolun sonunu getiremiyorsun. İşte bu yüzden kendini frenlemeyi bilmen gerekir. Bahsettiğin kız uğruna aileni silmen ise çok yanlış bir şey olmuş. Seni o yaşa getirip bakan ve büyüten insanları, aileni nasıl olur da bir kız için silersin? Bu aklın ve vicdanın almayacağı bir iştir. İnsana, en umutsuz kaldığı durumlarda da destek olan hep ailesidir. Bu işlerde kaçan kovalanıyor sevgili kardeşim. Sana önerim; asla ve asla, hiç kimsenin üstüne düşme. Nasıl ki mevsimi gelince çiçekler kendiliğinden açıyorsa, vakti gelince de sevda başına öyle üşüşür. Ama vaktinden önce çiçekleri açtırmak için ne yaparsan yap başaramazsın. Sadece kendini yiyip bitirirsin o kadar. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Önerilerin için çok sağol Buğra Ağabey.Hepsini dikkate alıcam.En kısa zamanda kendimi toparlamam lazım.Çok yararı oldu konuşmalarımızın.Esenlikler Ağabey...
|
![]() |
| Etiketler |
| Üçüncü , Şahsın , şiiri |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|