![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ESENLIKLER! DEYERLI ALBEYAZ SOYDASIM. YASAAAAAAAAAAAAA,EVET MUTLEK ATSIZ ATANIN BUTUN KITABLARIN AL,COK GOZEL OLIR.BIN YASAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haklısınız agabey.Atsız makalelerin serisini bu gün sipariş ettim.arkadaslara da tavsiye edecegim, okutacagım tabiki..
Tanrı Türk ü Korusun.. |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
ESENLIKLER! DEYERLI ALBEYAZ KANDASIM,BIN YASAAAAAAAAAAAAAA,YUCE TURK MILLETININ,SENIN GIBI ASIL BOZKURTA,VE SAFKAN TURKE,EHTIYACI VAR. NE MUTLU TURKUM DEYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Epey gecmis üstünden bu videoyu cekeli, fasist ve putperest ilan edildigim bir forumdaki malum kisilere cevap icin okumaya calismistim, fazla heyecanlanmis birkac tanede göze batar hata yapmisim ama olsun. |
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ağzına sağlık Alper. Güzel yorumlamışsın. Fon müziği ile daha güzel eser çıkardı ortaya.
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Fon müzigini düsünemedim, oda acemiligimiz olsun. Atsiz ata'nin siirleri cok güzel, 'davetiye' siirinin yeri ise bambaska, eskiden nasilda kopya cekerdim, simdi sular seller gibi ezberimde bircok siirleri, halbuki ezberlemeyede calismamistim. Sevdigi sey insanin hafizasina kaziniyor galiba. Atsiz ata bedenen yoksada, eserleriyle yasiyor. |
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Anasayfada Atsız Ata'mızın tüm şiirleri mevcuttur. Bizler Atsız Ata'mızı eserlerini gelecek nesillere aktarmakla yükümlüyüz. Herkes üzerine düşen görevin bilincinde olmalıdır. Atsız Ata'mızı ancak böyle yaşatabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Duydum ki, yelkenleri edip de fora
Gelecekmiş orduların yeşil Bosfora. Buyursunlar... Bizim için savaş düğündür; Din arabın, hukuk sizin, harp Türklüğündür. Açlar nasıl bir istekle koşarsa aşa Türk eri de oyle gider kanlı savaşa. Hem karadan, hem denizden ordular indir! Carpışalım, en doğru söz süngülerindir! |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geri Gelen Mektup... Bu nasıl bir duygu yoğunluğu, ne asil bir duygu ifade şeklidir. Bunu yazan insan ne üstün, ne kutsal duyguların sahibi insandır. Ruhu bir kere daha şad olsun. Türk Yolu' nda, Türk Yurdu' nda, sonsuza dek izindeyiz Atsız Ata' m.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ata'nin , atsiz , siirleri , tÜm |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|