![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
SIIR! KAFKAS KARTALI`NIN KANATLARI....
KAFKAS KARTALI`NIN KANATLARI
Gece ne yağmur ne de soğuk dokunmuyor bana Hiç bir şey senin yokluğunu unutturamıyor Günler geçer be kanka Elbet karışırız feleğin çemberine biz de. Buluşur kanlarımız belki eskisi gibi Bir patikanın yokuş aşağı bir yerinde Ve çıkar bir çınar, imrenir herkes Nice kanlar dökülür belki altında Reddetmez toprak akan kanı Özünde vardır asil mavi hayatın sıvısı Güneşin saydam ışımalığının coşkusunu Toplasak da dünyaya çalsak Senle bana kalan hayattan ders almaktır. Kimsenin anlatmadığı anlatılamayan Bir serüvenin son basmağında Geri dönmenin saçmalığı. İleriye dönük bir hamlenin pişmanlığı Bir canım var feda etsem kıymetini bilemezsin Bir ruhum var sensiz bir hiç ömründe göremezsin Topraktan ötesi yok be kanka Tümden gelip tüme varmak değil ki çaba Küçük bir dal için yanmaktan ötesi yok Yanıp sonunda kül olmak değil ki kader Ama unutma ki bir can varsa verilecek Vatan için, senin için... Bu bendeki candan ötesi yok... MUSTAFA NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Göktürk,
Her zaman olduğu gibi en güzel şiirleri sizden okuyoruz..Sağ olunuz.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
DEYERI MELIKETERKEN SOYDASIM, BU GOZEL ILGINIZ UCUN COKLI TESEKKURLER, COK SAGOLUN, VAR OLUN....
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Göktürk,
Sizin bu foruma yazdığınız şiirlerin çok önemli bir yeri olduğunu yazmak isterim..Örneğin burada daha önce yazdığınız "MERT YAŞADIM" başlıklı şiir bu gün 23 Nisan törenlerinde bir ilköğretim okulunun bandosu eşliğinde okundu..Bu forumu ziyaret eden pırıl pırıl ve gencecik bir öğretmen (Türk Dili ve Edebiyatı stajyer öğretmeni ) haftalardır hazırlandığı törene bu şiirinizi koymuş..Benim de çok geç haberim oldu.. İlköğretim altıncı sınıftan bir kız öğrenci ezbere, coşkuyla bu şiiri okumuş.. Doğrusu benim çok hoşuma gitti, gurur duydum..Forumda yazdıklarınızı her zaman okumak istediğimizi biliniz.. Sonsuz saygılar.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
DEYERI MELIKETERKEN SOYDASIM
COK SAGOLUN, BENI COK DUYGILANDIRDINIZ, BUNAN SONRA CALISACAM DEYERI SAIRLERIMIZIN GOZEL SIIRLERINEN DAHA COKLI FORUMDA YAZIM,MINNETDARAM BU GOZEL ILGINIZ UCUN VAR OLUN... NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Göktürk,
Saygı bizden..Sağ olunuz.. Esenlikler...Saygılar.. |
|
|
|