![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRKMEN OĞLU
TÜRKMEN OĞLU
Bindiğin at Aşkar mıdır, ya Düldül İrengi bozadır der Türkmen Oğlu Eyerlen kır atı mahzun kalmasın Biner dövüşürüm der Türkmen Oğlu Ali Paşa'm her ülkeyi bağladı Ah etti de torun deyi ağladı Her obadan üç beş yiğit hoğladı Siftah hoğlayan da bir Türkmen Oğlu Karartısı çok, ordusu da fena Dövüşen yiğitler boyanır kana Kasavet mi çakar doğuran ana Nöbet bıçağa bindi der Türkmen Oğlu Kara Ahmet der gel etme inadı Bıldır deden dedemizi sınadı Benim koğduğumun kalmaz kanadı Çekerim çengeni der Türkmen Oğlu Elinde kargısı oylukta satır Kesilen kelleler meydanda yatır Korkma beyim korkma salavat getir Arkamızdan gelen koç Türkmen Oğlu Gezdir Dadaloğlu kır atı gezdir Nalları dökülmüş yeniden düzdür Kargının ucuna Maşallah yazdır İlet Sadık Beye ver Türkmen Oğlu Dadaloğlu Saygılar........ |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler, Çok güzel şiir.Seçtiğiniz şiirler çok güzel sayın Özge Terken.teşekkürler.
T.T.K. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Albeyaz,
Ben teşekkür ederim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
cok güzel tesekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrıkut
|
Ellerinize sağlık.Dadaloğlu gene coşturdu beni.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|