![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
SIIR! YALNIZLIĞIN, QORXUNUN BİTMEEYEN GÖZ YAŞLARI!!
YALNIZLIĞIN, QORXUNUN BİTMEEYEN GÖZ YAŞLARI!!!
Bu da, bu da ilk bahar, Esdi yene rüzgar. Tanrı yene sirr açır, Açmağa sirrim de yox, Çiçek kimi açılır, Bax derdimin açarı, Bu bedende yoruldum, Getmeye yerim de yox. Getmeye yerim de yox Kim bezedi bu yazı? Yarpaqlar kefen kimi, Çiçekler de tabut tek... Yazıq-yazıq her şeye; Bu çiçeyin en azı, Son baharda ölmeyi Yadıma düşmeyecek. Son baharda doğuldum, Sabah-sabah bilirsen, İlk bahar kimsesizem, Sen qapımı döy ban. İndi yağan yağışlar Yağış deyil bilirsen - Yalnızlığım, qorxunun Bitmeyen göz yaşlan. Gör nece de yazıqdı, Meni gizlede bilmir, Üstüne yağan yağış - Sevdaların gecesi... Penceremden boylanır Baxır vaxt-vede bilmir Ah senin o gözlerin - Ruhumun penceresi Bu da, bu da ilk bahar, Sene, mene oxşamaz, Men payızı gözleyen Esir-yesir bulutdum. Çiçeklerin yuxusun Sözlerime baxıb yoz; Çiçekler son baharı, Men de seni unutdum. Bu da, bu da ilk bahar, Esdi yene rüzgarı. Tanrı yene sirr açır, Açmağa sirrim de yox, Çiçek kimi açılır, Bax derdimin açarı, Bu bedende yoruldum, Getmeye yerim də yox SIIR: RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Etiketler |
| bİtmeeyen , gÖz , qorxunun , siir! , yalnizliĞin , yaŞlari!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|