![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
YAŞA VAROL AZİZ DEDEM,ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK,BİN YAŞA!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
ESENLIKLER! CAN KANDASIM, SENDE BIN YASAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,VAROL. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Bir Türküm!
Yaşarım Türkiyemde, Ölümü içmişim bu vatan için. Ne önemi var yaşamanın, Türkiye Türk olmadıkça. Savaşmışım, Yine savaşırım, Asla olmadı bu vatan ne Rum ne de Pic kiro! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gözlerin anlatıyor seni
Savaş diyordu bana sadece Bir büyük ordu olmak Bütün dünyayla savaşıp yenmek Bir kurşun parçası yiyip ölmek İşten bile değil Böyle savaşa çağırırken gözlerin Hem sığ hem de derin Varacağım yer yine gözlerin NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gülerken gözlerin
ırkımı kutluyordu doğacak çocuklarını müjdeliyordu Oğuz neslinin İşte bu yüzden seviyorum seni Çoğaltacaksın Türk neslini Aşkımın şiirini böylece yazıyorum sana Bakarsan kalbime bulursun kendini Dalarsan gözlerime Anlarsın sevgimi Altaylara gidelim uzat ellerini. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KERKÜK KALALI
Başı belalı Kerkük Şahrban narı kimin Sığıp el eli Kerkük Kerkük’ün yanar dağı Boynunda siyah bağı Her gün her gece geli Hastalar sorar sağı Kerkük’ün harasına Oh değdi yarasına Ağtarı tabip tapmaz Derdinin çaresine. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN
|
![]() |
| Etiketler |
| buyuk , selam , turkiye!!!!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|