![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
BU BAYRAK YUCE TURK BAYRAGI -SEHITLERIMIN KANI...
Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı
Yılma korkma çekinme-bayrak senin bayrağın Uğruna kan döküldü-azizdir bu toprağın Sahip çık dalgalansın-essin hür bir şekilde Hep nazlı süzülüşü-son vermektedir derde Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı O canın pahasına- korumalısın Onu Bizlere huzur verir-bakın başkadır tonu Aynı Atam gibi ol-ruh ve bedenini ver Zorluk ve sıkıntıya-durma sen de göğsü ger Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı Savaşta ve barışta- dalgalanır bayrağım Türk Milleti inanır-aziz benim toprağım Ecdadın emaneti-asla solmayan güldür Ömür boyu koru ki-Onun yüzünü güldür Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı Kuru bir kumaş değil-iyi bakın rengine Rastlanmadı dünyada-bilinmeli dengine Onda Türk’ün kanı var-imanı ve canı var Çocukluk gençlik çağı-askerimin anı var Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı En üstte Türk Bayrağı-hürriyetin güneşi Altında toplanırlar-anne baba kardeşi Dalgalandığı yerde-esenlik hüküm sürer Mutluluklar oluşur-herkes murada erer Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı Kötü gözle bakılmaz-bakılırsa o gözler Yerinden çıkarılır-milletim Onu gözler Birlik beraberlikle-zaferleri müjdele Öğretmen Hasan söyler-sevgimiz gelsin dile Bu bayrak Türk Bayrağı-şehitlerimin kanı Al eline çık yola-doldur aziz vatanı HASAN SANCAK NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ŞEHITIM...
Tüm karanlıklar va aydınlıkları Gece ve gündüzüyle Bu dünya ölçeğinde her şeyi Ve her değeri bırakıp gidiyorsun Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Nasibin almadan daha Doya doya koklayıp koklanmadan Her şeyi geride bırakıp Yazgına boyun eğip gidiyorsun Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Başka zaman dilimlerine Başka boyut başka alemlere En güzel mekanlara En güzel mertebelere gidiyorsun Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Onuru gruru her katta hak edip Bu gönüllere taht kurup Hem bu dünyada saygın Hen gittiğin yerde itibarınla yaşıyorsun Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Kahramanısın bu memleketin Her dağın her şehrin ve her denizin Grurusun ananın onurusun babanın Süsüsün özlemisin ve umudusun her askerin Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Yiğidim demek demekle olmaz Maddi olan kazanılır kaybedilir Can canlar birkez dünyaya gelir Birkez yaşanır birkez kaybedilir Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Candır en değerli geri gelmez Her şey onda başlar onda biter Kolaymı yiğidim kolay verilmez Vatandan topraktan öne geçilmez Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun GUNER NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ŞEHİTSİN SEN... Nerden başlasam anlatmaya bilmem ki Uzun zaman oldu sen gideli... kapadığında gözlerini sene bindokuzyüz kaç bilmem İsmin yok, bildiğim tek şey şehitsin sen... Kahpece, onursuzca deldi bağrını kurşun, Patlayan bombalarda dağıldı bedenin boncuk boncuk kırmızıydı gözeneklerinde terin. kaç mayında can verdin, yüreğinde sevdiklerin. Anan,bacın,evladın ve yüzünü belki de hiç görmemiş kundakta bebeğin... kavuşmak ümidiyle tutuştuğun kadının, sevgilin... Dağlandı yüreklerimiz, dağlandık hepimiz parçalandıkça bedenin... Daha ne sevdalar yaşayacaktı gencecik kanı deli yüreğin, Ne günlerini görecekti daha gözü yaşlı anacığın,kadının,sevgilin... Vatan sağ olsun derken bilir misin kaç kere öldü sevenlerin... Kaç ana resminle uyudu kimbilir gecelerce Ve kaç baba içine akıttı yaşını öyle derin öyle sessizce Kaç küçük çocuk sen gideli baba kokusuna hasret... GUL.Y NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
abi teşekkürler şiirler için...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Şehittir
Yürekler taşlaşmış nasıl bir iştir İnsanın değeri üç beş kuruştur Adı Mehmet yatar yirmi yaşında Ağlama anacım oğlun şehittir Yıkanmış beyinler alçakça iştir İnsanın değeri kör bir kurşundur Uzanmış Mehmet’im kan var kaşında Ağlama yetimim baban şehittir Yabancı ellerin kahpe işidir ermeni dölünün billah piçidir Gülümsüyor Mehmet Kevser başında Ağlama ablacım abin şehittir Yırtılmış hayanın kanlı işidir fars uşağı domuz piçidir Şehit Mehmet yazar mezar taşında Ağlama babacım oğlun şehittir Yanıyor dağlarım Tanrim ne iştir Soluyor güllerim rahmet yetiştir Ana, baba,kardeş mezar başında Ağlaman dostlarım Mehmet şehittir MAHIR.T NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
GELDIM BEN ANAM...
Ayrılırken evden suyu dökmüştün Meylim sana doğru geldim ben anam Oluk oluk gözün yaşı dükmüştün Günüm bitirmeden geldim ben anam Bir gittim bin geldim omuzlardayım Düşmüyor dillerden ağızlardayım Düğüm oldum inmem boğazlardayım Bir yudum su gibi geldim ben anam Gidişim başkaydı yine omuzlar Her biri Mehmetti, hepsi Oğuzlar Açmamış filizdi, kara yağızlar Şimdi adam gibi geldim ben anam. ARSLAN.B NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
And
Gelecek günler çocuklarım için doğacak, Bu vatan olmazsa gelecek olmayacak. Eğerki vatan için, eğerki gelecek günler için, Bu vatan şehit isterse, Bilinki, Bu Asker ölene kadar, Vatan için savaşacak. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu vatan Türk’tür her kes bunu bilsin
Vatana ihanet eden bu vatandan gitsin Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak Biz varız bu topraklarda biz Bu vatan bizimdir böldürmeyiz biz Bu toprak için canımızı feda ederiz biz Bu ülkeye ihanet edeni yok ederiz biz Bu vatan Türk’tür Türk kalacak Ebedi bu vatan Türk’ündür Türk'ün olacak . NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| -sehitlerimin , bayragi , bayrak , bu , kani... , TURK , yuce |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|