![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sizinle cok sevdiğim bir şiiri paylasmak istiyorum
HAYKIRAN SAVAŞAN ATSIZLAR
İbret al soydaşım, gözünü dört aç, Memleketi sömürenler Türk’ü aç bıraktı aç Bu sözlerim kafanıza kazıla, Türkçünün derdi bitmez yazıla yazıla Türkçüler vatan derdinde, ülkücüler kürdün peşinde Hesabını soracağız bir gün elbet Dinlesin soydaşlarım, işitsin sözümü Tanrıya kurbandır bu bedenim Ümmetçilik yaralamış Türk’ün özünü, Yarayı sarana fedadır bu bedenim Yeter artık, Türkçülerin sabrı taştı, Bıçak kemiğe dayandı Kinim size ümmetçi köpekler, Hain kürdü savunan ülkücüler Türkçüyüz dedik, bölücüsünüz dediler Melezleşmeyi savunan ülkücü enikler SAVAŞAN ATSIZ’lar ATATÜRK’ün yolunda Ülkücü melezler Arvasi’nin kolunda TÜRK’ÜZ, TÜRKÇÜYÜZ, ATATÜRKÇÜYÜZ Ümmetçi yobazların BAŞ DÜŞMANIYIZ. SAVAŞAN ATSIZ ALINTIDIR(www.tabt.tr.cx)
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ESENLIKLER! SOYDASIM. BU GOZEL SIIRI BIZLERLE PAYLASTIGIN ICIN COK SAGOL.VAROL.
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , Çok , istiyorum , paylasmak , sevdiğim , sizinle , şiiri |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|