![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Silahlı Kuvvetleri 1938 - Nereden Nereye
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ötükenergenekon, Atsızcılar.com yazısını saydamlaştırarak yerleştir belge üzerine. Böylece bazılarına iyice kapak olsun bu belge.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Bu belgeyi bizle paylaştığın için teşekkürler kandaşım.
Gerçekten altı çizili madde Ordumuzun ve zamanındaki yöneticilerinin kimseye taviz vermeyen durşunu sergiliyor |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Şöyle bir durum var; evet şimdi böyle bir madde yok ancak ben şimdiye kadar kürt,zaza,arap v.s. birinin kuvvet komutanlığıana yükseldiğini görmedim. Zaten Askeri Lise sınavlarına girecek kişilerin ailesinin ülküleminden soyuna sopuna kadar herşey araştırılıyor. Bu bahsettiğimiz bir derece olsun çerkesler için geçerli değildir. Ancak şimdiye kadar da çerkes birinin genel kurmay başkanlığına geldiğini görmedim. Özet olarak şu an TSK en Türkçü/soycu olan kurumumuz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk ırkından olmanın asker olmanın ilk şartı olmaktan çıkmasının sorumluluğu asla TSK'nın değildir. Hükümetlerindir. Çünkü TSK'nın, kanun çıkarma veya kaldırma gibi bir yetkisi bulunmamaktadır. Bu yetki, T.B.M.M'nin, yani hükümetindir.
İşte ordumuzun kuruluş felsefesi ve onu kuran ebedi Başkomutan Mustafa Kemal'in fikri yapısı budur. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten bu belge müthiş bir ispattır.Şerefsizlerin gözüne sokmak lazım bu belgeyi.Sağolun ÖtükenErgenekon var olun.Sayın Buğra Şad son paragrafınızda yazdıklarınızı alkışlıyorum...Esenlikler.
|
![]() |
| Etiketler |
| - , 1938 , kuvvetleri , nereden , nereye , silahlı , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|