![]() |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu başlığı incele eğer burada yoksa bu başlığa yaz.
İleti yazmadan önce otağı bir arasan iyi olur. http://www.atsizcilar.com/forum/adim...lis-t5963.html
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Teşekkürler kandaşlarım güzel bir çalışma yapmışsınız
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çocukken dayım öğretmişti, ama sadece günümüz Türkçesi için alfabe olarak kullanabildim. Okul hayatım boyunca devamlıda kullandım. Toplam 15 sene boyunca gören kimse anlamadı ne olduğunu ne yazık ki şimdi insanların ilgisini çekmesi çok hoşuma gidiyor. Şayet Atatürk bir 10-15 sene daha yaşasaydı Ülkem çok farklı olurdu; Bayrağımız göktürk bayrağı olabilirdi mesela. Öz dilimiz okullarda öğretilir olabilirdi. Şu dangalak kültüründen arınmış olurduk en başta, dünyanın bize olan saygısını kaybetmemiş olurduk herhalde, Nasıl diğer ırklar simgelerini gururla taşıyorsa(Örnek Fransa=horoz) bizde Kurt'u Şerefle taşıyabilirdik. Ülke içinde Türkçe konuştuğum insanlarla anlaşabilirdim mesela.
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkıdaşlarım bu alfabeyi öğrenip kullanmak gerekir. bu akfabeyi bilen ve konuşan birileri var mıdır ? merak ettim
Y.N: Normal alfabeyi kullanmayı bilmiyorsun, runik alfabeyi öğrenmem, kullanmam lazım diyorsun. Yazım kurallarına dikkat et. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|