![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ÇANAKKALE HATIRASI
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ESENLIKLER! DEYERI CIKI_SAD KANDASIM, COK SAGOLUN, VAROLUN, BU GOZEL VE DUYGISAL RESIMLERI BIZLERLE PAYILASDIGIN UCUN YASAAAAAAAAAAAA.
YUCE TURKUN, YUCE BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATURKUN, BASTA OLARAK,BUTUN YUCE TURK EVLATLARININ, RUHLARI SAD, MEKANLARI CENNET,VE TANRI DAGI OLSUN! ATAM, YUCE BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATURK, EMRINDEYIZ! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atalarımızın mekanları cennet olsun.
Resimler için teşekkür ederim Çiki Şad soydaşım. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaman, zaman bu ve buna benzer şeyleri gördüğümde aşırı şekilde duygulanıp gözlerime dur diyemiyorum.
Kendiliğinden çağlıyor mübarekler.Bazen diyorum ki acaba ben çok mu duygusalım?, yoksa şu etrafımda dolaşan, herşeyden bihaber zavallılar neden benim gibi tepki vermiyorlar ? Sonra yalnız olmadığımı hatırlıyorum.Hemen aklıma BÖRÜ YABGU geliyor, KONTR TERÖR andam ,GÖKTÜRK,ırkdaşım geliyor. Daha sonra düşündükce ;GÖK YELELİ BOZKURT, ATTİLA Z, İLTERİŞ, SÜYÜNBİKE, İSENBİKE, ERGENEKON, YALINSAK, TÜRKBİKE, ALPGIRAY,kandaşım aklıma geliyor. Meğer ne çok benim gibi düşünen kandaşım varmış. Daha ismini hatırlayamadığım o kadar çok ırktaşım var ki. Yalnız olmadığımı anlıyorum, BİN YAŞAYIN KANDAŞLARIM, İYİKİ VARSINIZ. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Adayı
|
Sende bin yaşa Kandaş . Emin olki senin gibi duygulanan binlerce Türk genci var. Daha duygulanamyanlar da özlerine dönüp anlayacaklar bizi. Zaten Türk olmayanlar da elenecekler birer birer. Şanlı Atalarımızın mekanı Tanrı dağı olsun.
TANRI TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benimde gözlerim yaşardı eminim ki bir gün bizimde sıramız gelecek atalarımıza layık birer TÜRK olmak için
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Resimler görünmüyor.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çanakkale Zaferini kazanarak, vatanı ve bayrağı için şehit olan kahraman MEHMETÇİK leri minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları Şad mekanları Tanrı dağı olsun.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cevap: ÇANAKKALE HATIRASI
Çanakkale, kan ve barutla, bıçak ve süngüyle, mermi ve gülleyle memleketin tepelerine yazılmış bir şiirdir.
Çanakkale, istiklâli için binlerce yıldan beri kan dökmekten çekinmemiş bir milletin yarattığı destandır. Çanakkale, kırk kişiyle Çin sarayını basan cesur Türk ihtilalcisi Kür Şad’ın torunlarının, kendilerinden daha donanımlı ve güçlü ordulara karşı verdiği amansız mücadelenin adıdır. Çanakkale, dünyanın dört bir yanından toplanan renk renk, çeşit çeşit işgalcilerin Türk’ün çelikten göğsüne çarpıp düştüğü vatan köşesidir. Çanakkale, Türk’ün gök kubbesine doğacak olan güneşin ilk ışıklarını saçtığı yerdir. Kısacası Çanakkale, “şeref” sözcüğünün Türkçe’deki tam karşılığıdır!
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Resimleri goruntuleyemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
resimload.com adlı ümmetçi sitesine güvenilirse resimler böyle ölür. Bu arada Reha Oğuz Ermenikan'a olan sevgin ne durumda?
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resimler tekrar upload edebilme imkani varmi birisinin?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çanakkale , hatirasi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|