![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
dil birliği ve coğrafya
Ayrı dili konuşan insanlar aynı ırktan da olsalar bir araya gelemezler.Bu yüzden, dil birliğimizi sağlamadan turana ulaşmak güç olacaktır.Ulaşılsa bile bir anlamı olmaz.Bunun yanında bölgemizde tek söz sahibi olmak zorundayız .Bölgede bizim düşüncemize uymayan hiç bir olay gerçekleşmemeli, hakim güç biz olmalıyız.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bireysellik cok önemli asil soylu insanlarımız aileler belli baslı toplumda yer edinmiş kuralların yanında cocuklarına turan bilincinide asılamalı
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Turanin en büyük düsmani icimizdeki arap tohumlari onun ümmetcileri sahte milliyetciler kirolar bosnak dölleri cecen picleri bunlari eritmedikce bunlar bizim icin zararlidir! ve ebgel teskil eder.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bana Göre Turan Ülkusunde harekete geçmeden içmizdeki butun kansiz soysuz dusmanlarimizi yok etmeliyiz (kürt , laz , çerkez, ermeni , rum ,çeçen , ... ) çoluk çoçuk demeden merhamet etmeden , gerekirse tek tek Soyunu arastirip Türk olmayan herkesi katletmeliyiz bazilarina biraz saçma gelebilir fakat Yönetime irkçi bir kandasimiz geçse bunlari yapmak için harekata geçse zaman alsa da hepsini yokettirir bundan emin olun , çoguda goçer irana , iraka felan bizlerde kurtuluruz , vede ondan sonra Turan ülkusunu gerçeklestirebiliriz
** Benim fikrim budur ... |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Turana ulaşmanın yolu.
Şeyh Şamil ; Kullanıcı adındaki şeyh kısmından uzaklaşırsak Turana ulaşırız. Önemli bir hususta; Kürt-Şafii şeyhlerinden icazet alarak kurulmuş bir partinin peşinden gidenlerde bu yoldan çekilmeli. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öncelikle Türkiye dışında yaşayan soydaşlarımızın rahatını vede huzurunu sağlamalıyız Türk yurtlarında okullar,dernekler açılmalı dergiler,gazeteler ve radyo yayını kurulmalı böylece Türkiye dışında ki Türk gençliği Turan bilincini kavramış olucak internet'te Türk dünyası chat sayfaları açılmalı böylece dünya Türklüğü internet sayesinde bir birlerine yakın olucaklar vede kaynaşmış olucaklar Turanın dışında yaşayan Türk topluluklarını,lobilerini zenginleştirip eğitim'e yöneltim yaşamış oldukları ülkelerde bakan,milletvekili önemli kademelere getirince o ülkelerde söz sahibi olmuş olucaklar birlik vede beraberlik içinde bir birimize destek çıkarak yaşamaya başlayınca Turana ulaşırız
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bırakın Turan'ı Bir Türk Birliği Kurmak İçin Bile Hiç Bir Çaba Sarfetmemişiz Bunca Sene;
50 Yıldır Kendimzin Kesinlikle Ait Olmadığı; Rezilliğin Her Türlüsünün Göründüğü ve Yaşamak İçin Asya Kıtasına Muhtaç Bir Avrupa Birliği Peşinden Koşan Hükümetlerden Turan Mı Beklenir. Halkımıza Avrupa Birliği Öyle Bir Empoze Edilmiş Ki; Sanki Avrupa Birliği Dünyanın En Refah Yeri; Girince Herkez Zengin Olacak, Herkez Mutlu Olacak, İşsizlik Kalkacak felan felan Neyse İlk Olarak Halkımıza Avrupa Birliğinin Ne Mal Bir Şey Olduğunu İdrak Etmelerine Yardımcı Olmak Ve Türk'ün Türk Birliğinden Başka Kurtuluşu Olmayacağını Anlatmakla Başlanabilir. Daha Sonra Okullara Turan Dersi Kurulmasından Yanayım. Ama Sadece Türkiye De Değil Tüm Türk Yurtlarındaki Okullarda. En Fazla 2-3 Nesil Sonra Turan Kurulur. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Turan zahmetli yolun son noktasıdır. Önemli olan o yolda atılacak adımlardır. Turan ülkeleri daha bir arada masada bile oturmadığından, ilk önce bu ülkelerin bir arada bir ad altında bir masada dönemsel olarak oturmalarını sağlamadan Turan'dan bashetmet güzel, iç gıcıklayıcı ama pratiklik açısından manasızdır bence.
Türkçülerin bugün politik olarak iki ana amacı olmalıdır. 1. Türkiye'yi kurtarmak: Çünkü bugün 2. aşamayı gerçekleştirebilecek kadrolar, ekonomik ve askeri güç, siyasi deneyim, vizyon ve Dünya arenasındaki saygınlık sadece Türkiye'de vardır. Kurtulmamış, bilekleri zincirli bir Türkiye ile bu işler olmaz. 2. Türk Devletleri'ni bir masa etrafında toplamak. Buna Türk Birliği mi dersiniz, Türk Kültür Örgütü'mü dersiniz, Ortak Tarih Örgütü'mü dersiniz, askeri bir güvenlik örügütü mü olur yoksa bölgesel bir ekonomik örgüt mü olur bilemem. Ama belirli dönemlerde sürekli bir araya gelen ve kurulduğu alanda ülkerin iç düzenlemelerine müdahale edebilen bir kurum lazımdır. Bundan sonrası gelecektir. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
1- Ekonomik bağımsızlığı sağlamak, montaj ülkesi değil, üretim ülkesi haline gelmek.
2- Türk Yurtlarıyla kültür birliği kurmak, teşkilatlanmak. 3- Azerbeycan ve Doğu Türkistan'ı işgalden kurtarmak. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
TürkçüTurancı
|
Turan'a ulaşmanın yolu istisnasız Yüzde yüz Türk olmaktan ve her Türk'ün içinde barındıracağı dünyaya hükmetme arzusu ve atalarının izlerinden giderek onlar yaptığı hataları düzelterek kusursuz bir hareket bilinciyle bağdaşmaktadır.Bu bağdaşmadan yola çıkarak diğer Türk cumhuriyetleriyle kardeşlik bağlarının hükümetçe atılıması ve bu yolda önemli adımlar atılarak Türk birliğinin kurulmasıyla oluşacaktır.Ve daha sonra dünyada esaret altında olan Türkleri bu birliğin bize vermiş olduğu ekonomik,askeri,politik gibi güçlerimizle daha yüve bir Devlet olan Turana ulaşabliriz
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Topyekün savaş kesin çözümdür bana göre..............................Bu haykırış şerefli Türkleri uyandıracaktır.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Arkadaşlar daha bugün düşündüm bu konuyu...Şöyle bir tarih bilgimi yokladım...Timur Devleti, Göktürkler, Hunllar, daha niceleri...Hepsinin Topraklarına baktım, devasaymışlar...Bu devletlerin zaferlerine baktım göğüsleri kabartan zaferler...
Eski Türkleri getirdim gözümün önüne. Cesur, Atılgan, Açık zihinli, Zeki, Demir gibi bir kültüre sahipler. Atlarının üstünde hiç durmak nedir bilmezcesine yeni ufuklara açılmışlar... Birde bugünkü halimizi getirdim gözümün önüne. Anadolu denen şu ufacık yarım adaya sıkışıp kalmışız, ki Atatürk'e bin şükür bu topraklarıda bulamazdık o olmasaydı. Bir operasyon yapmak istesek kırk engel yığıyorlar önümüze. Bence bize yakışan bu değil. Anadolu Türk'e dar gelmeli. Türk'ün kılıcı yere inmemeli. Keşke Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ömrü yetseydi de Musul Ve Kerkük'e de girebilseydik... Yaşar Büyükanıt Paşamız ne dedi? ''Bugün Türkiye Cumhuriyeti kendi coğrafyasında sıkışmıştır'' Birde şuna dikkat ettim, dünya üzerinde söz sahibi olan ülkelerin toprakları gerçekten çok büyük. Amerika, Rusya Ve Çin Buna bir örnek olabilir. Y.N. Türkçe yazım kurallarına uyun. Ayrıca Hunlular değil, Hunlar. Mustafa Kemal'in değil, Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN! |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BU KUTSAL YOLDA TANRI YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İçimizde birlik ve romantizm! Dış politikada ise koyu bir yayılmacılık..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|