![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Balasagunlu irkdasima verdigi ek kaynaklar icin Tesekkur ederim...
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Erkin ve Türk
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
IRKDAŞIM imzana dikkat ettimde biraz eksik var rusya mesela ... |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Yavuz´un Safeviler ile yaptigi savas ve sonrasi Cepni Boyundan Türkleri katlettigini okumustum. Yazik cok yazik...
Kayi Boyundan gelen Osmanli daha sonra Kayi Boyu da dahil tüm Oguz boylarini parca parca sürgün etmistir. Bu ne kin, bu ne kendine tezatliktir anlamak mümkün degil... Icimde bir yara olarak kalan Kazan Hanliginin isgali ve Süyün Bike´nin ruslara teslim edilisi esnasinda Osmanli´nin yardim etmeyisini hep nefret ile hatirlarim. Daha sonra ögrendiklerimi ve burada sahit olduklarimi göz önüne aldigimda "dogu ile ilgilenilmedi zira zarar gelmezdi, ayni irktan zarar mi gelir? Oysa Kizilelma bati olarak belirlenmisti" safligima yaniyorum. Ey ulu Türk... Hic mi dostun olmadi? |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Osmanlı,Türk tarihi için yüzyıllar süren bir UTANÇTIR!!!
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sevgili Balasagun,
2.Bayezid'e ait beyiti nereden aldınız bilmiyorum.Ama anlamı yanlış verilmiş.Orada "değeme idrak " yani değme kavrayiş yani alışılmış ortalama kavrayış demek isteniyor.İdrak kavrayış,algılama yeteneği demektir.Bu beyitte Türk kelimesi yok.Olsaydı osmanlıca etrak (TÜRKLER) olarak yazılırdı.Kaynağınıza bir daha bakınız lütfen .Sevgiler.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ek:İletinin altında düzenle tuşu yok nedense,ilgili biri silebilirse sevinirim,saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
biraz düşünen, sorguluyan, birkaçta nurcu ile ileri düzeyde sohbet eden bilirki onalrın Türklükle bir bağı yoktur onların tek bayrağı vardır oda islam bayrağıdır. onlar Türklüğünü de, türk bayrağını da redder. aslında arap emperyalizminin esiri olduklarının farkında bile değiller. Onlar için sadece islam inanışı vardır, gersi yaladır bunların yetiştirdiği beynini zehirlediği insanlardan beklenirki
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|