Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk - Turan Tarihi > Türk - Turan Tarihi
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.10.2007, 18:20   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 53
tugtekinalp Rss Beslemesi
"Padişahın “Cihad” ilanını duyan ve Avustralya’da yaşayan iki zenci müslümanın, Türklerle savaşa giden birliğe ateş açtığını ve orada şehit edildiklerini, Orada bulunan ve olayı yaşayan Avustralyalıların bu olayın nedenini uzun süre anlayamadıklarını..."
Evet araplarda o kadar isteklilerdi ki,osmanlı'yı arkadan vurdular.Vay halimize diyorum sadece...
"Bir bölgeye çıkarma yapan 2000 kişilik İngiliz ve Fransız bölüğünün o bölgede bulunan selvi ağaçlarını Türk birliği sandıklarını, hepsinin kaçarak bölgeyi terk ettiklerini, bu olayın yıllar sonra kendi raporlarından ve yazılı kaynaklarından öğrendiğimizi, kimsenin nasıl olup ta 2000 kişinin aynı anda hayaller gördüğünü açıklayamadığını..."
Müslümanlar ya hani Türkler.O yüzdendir. (!)başka ne ola ki !
"Gelibolu siper savaşlarının tarihin gördüğü en acıklı savaş olduğunu, onbinlerce askerin savaştığı düşman askerini bir kere bile göremeden can verdiğini, İngilizlerin tokat üstüne tokat yedikçe Türk siperlerine kurşun yağdırır gibi bombalar yağdırdıklarını, kolların bacakların havalarda uçtuğunu, yerin altının ve üstünün sürekli yer değiştirdiğini, her defasına “Tamam bu sefer canlı Türk bırakmadık” diyerek saldırıya geçtiklerini, her defasında Allah’tan başka sığınacak hiçbir şeyleri kalmamış Mehmetlerin kabus gibi tekrar tekrar karşılarına çıktığını...Gelibolu siper savaşlarının tarihin gördüğü en acıklı savaş olduğunu, onbinlerce askerin savaştığı düşman askerini bir kere bile göremeden can verdiğini, İngilizlerin tokat üstüne tokat yedikçe Türk siperlerine kurşun yağdırır gibi bombalar yağdırdıklarını, kolların bacakların havalarda uçtuğunu, yerin altının ve üstünün sürekli yer değiştirdiğini, her defasına “Tamam bu sefer canlı Türk bırakmadık” diyerek saldırıya geçtiklerini, her defasında Allah’tan başka sığınacak hiçbir şeyleri kalmamış Mehmetlerin kabus gibi tekrar tekrar karşılarına çıktığını..."
Niye damarındaki asil kana ne olmuşta sığınacak sadece allahı kalmış?Bunlar ülkücü sitelerine yakışır yazılar.Yine de bu benim şahsi görüşüm.Başkaları ne düşünür bilemem.
tugtekinalp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007, 19:41   #17 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 25
Hüznün Hikâyesi Rss Beslemesi
Bu konu din tartışmasına doğru ilerliyor..

Ben bir yerde din propagandası yapmıyorsam orada kimse bana dinsizlik propagandası yapamaz!

Türk müsün? Türkçü müsün? bana ne gerisinden!

Türk müyüm? Türkçü müyüm? sana ne ötesinden!

Propagandasını yapmadıkdan sonra isteyen istediğine inansın kendi içinde...

Saygılar.
Hüznün Hikâyesi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008, 13:17   #18 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı Sağolsun...!

Kaşkır - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Türk'ün olduğu her yer
İletiler: 171
Kaşkır Rss Beslemesi
Çok teşekkürler....

Kaşkır adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler