![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Türkçü
|
Türk Türk´e destek verecek!
Bilmiyorum verilmismi ama AZERBAYCANLI soydaslarimizdan (grup: deyirman) bir süper rap parcasi... 8)
MP3: http://rs79.rapidshare.com/files/291...RKE_destek.wma |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! DEYERLI TULGAHAN SOYDASIM,ELLERINE SAGLIK,KOYDUGUN REPIN METI COK GUZEL, AMMA DEYERLI SOYDASIM AZERI DEYILEN BIR MILLET YOK. AZERBAYCAN TURKLERI VAR. LUTFEN BUNDAN SONRA BOYLE KELIMELERE DIKKAT ET VE MILLETIN ADINI TAM OLARAK YAZ-AZERBAYCAN TURKU. SENIN AZERI KELIMENI DE BU YUZDEN BEN DUZELTDIM.YASAAAAAAAAAAAAAAA
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Tanri Azeri irkdaslarimizi korusun, ve Tüm Türk irkini korusun !!!!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: ...
Alıntı:
ESENLIKLER! DEYERLI IRKCI TURK SOYDASIM,AZERI DEYILEN BIR MILLET YOXDUR. HEPIMIZ TURKUZ. BIZI AYIRAN SADECE COGRAFI MEKANLARDIR.AZERI KELIMESINI BEZI YERDENBITME ALIMLER AZERBAYCANIN SOYKOKUNU TURKLERDEN AYIRMAK UCUN ORTAYA ATMISLAR. ONLAR DEMIS KI, AZERBAYCANLILAR TURK YOX, AZERILERDIR. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAG OLSUN!
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Tabii ki abicim, hepimiz Turkuz, hangi Turk demiski azeri, kazak, turkmen, uzbek vs baska irkitir !!??
Cografiya olarak elbete bizi ayrildilar, ama elbet bir gun gelecek ve tekrar bir olacagiz, buna yurekten inaniyorum !!! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkcı_Turk
Doğru kullanım şu dur : Azerbaycan Türkü , Azeri denmesini bu forumdaki Azerbaycan Türkü olan ırktaşlarımız ve biz kabul etmiyoruz.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Olur, yanlisim oldusa af ola :cry:
Yasadigim yerde bazi azerbaycan Türkü tanismistim, onlar azeri diyorlardi kendilerine :? |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Onların demelerine bakma sen. Kendini Türk olarak görmeyen türkiyeli olarak görenler de var bu ülkede
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkci_Turk kandaşım bu senin yanlışın değil bu yıllarca hem Azerbaycanda yaşayan soydaşlarımızın hemde bizlerin beyinlerine yerleştirilmek istenen bir pis bir tuzaktır. Rusya yıllarca egemenliği altında bulundurduğu Türkleri, özlerinden uzaklaştırmak ve hem ekonomik hem siyasi yönde kullanmak için bu tip bir politika izlemiştir. Azerbaycan Türkü yerine Azeri, Kazak Türkü yerine Kazak diyerek (ve diğer Orta Asya Türklerini) Türklükten çıkarmak için uğraşmış ve Türk birliğinin kurulmasını engellemek için yıllarca bu oyunu oynamıştır.
Hem yanlış bilebiliriz. Önemli olan yanlışı düzeltmek ve doğruyu kabullenmektir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
METEHAN IRKDASIM TESEKURLER,
Gercegi dogru, cunu kucuken, yani yas 10 - 12 iken , bide bizim gibi gurbetciler, tarih vs fazla bilmezdik !! Ben azerbaycan olsun, turkmenistan, kazakistan vs bunlari baska irk sanirdim !! Benim icin sadece Türkiye'ye dekiler Türk sanirdim, sacma ama gercek, takii, babam yasim 15 - 16 oldugunda, bana anlatmaya baslardi : "Oglum Atalarimiz, taaa mogolistan'dan gelme" bana Ergenekon destani'da anlatirdi !! Ve yilar gectikce ilgim arti ve cok okumaya basladim, elimden gelen buldugum kitaplarla !! Ama dedigin cok dogru, bizlere acaip ayrilmak istediler su pis ruslar !!! Ama beni aydinlatirmisiniz, su soru geldi aklima, neden azerbaycan turkmenistan vs sosyet birligine girdiler ?? Bu arada Azerbaycan Turklerin yapti klip harika, arka arka hep dinliyorum !!! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Irkdaslarim,
Deyirman rap grubunun, Türk Türk'e destek verecek Mp3 bir türlü bulamadim, günlerdir, haftalardir, ariyorum ariyorum ama hiç birsey yok, sadece Tulgahan irkdasimizin verdigi video'yu bakiyorum, mp3 benim için bulup bana yolarsaniz, gerçekten size minetar olurum, akrabalarima , arkadaslarima yolamak ve dinletirmek istiyorum !! Bana lütfen yardimci olurmusuz ? çok tesekür ederim . Tanri Yüce Türk Irkini Korusun !! |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
http://rs79.rapidshare.com/files/291...RKE_destek.wma |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Irkdasim,
çok çok tesekur ederim, sonunda kavustum !! bu zahmeti verdigin için seni can'dan kucakliyorum !! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|