![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkbike Kandaşımızın değerli annesi uçmağa varmıştır
Türkbike kandaşımız gibi değerli bir Türkçü evlat yetiştirerek bu asil buduna armağan eden yiğit anamız bugün uçmağa varmıştır.
Anamıza Tanrı'dan rahmet, Türkbike kandaşımız ile kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ruhun şad, mekanın uçmak olsun can anam!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER!EZIZ CAN KANDASIM EZIZ TURKBIKE KANDASIM, ANAMIZA TANRIDAN RAHMET, CAN KANDASIMIZ TURKBIKE`YE VE AILESINE SABIR DILIYORUZ.
RUHUN SAD, MEKANIN UCMAK OLSUN EZIZ CAN ANAM! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TÜRKBİKE KANDAŞIMIZI TÜRKÇÜ BİR EVLAT OLARAK YETİŞTİREN ASİL KANLI TÜRK ANNESİNİN RUHU ŞAD,MEKANI UÇMAK OLSUN.
TÜRKBİKE KANDAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN,TANRI SANA VE AİLENE UZUN ÖMÜR VERSİN.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değerli Türkbike kandaşım Anamıza Tanrı'dan rahmet sana
sabır diliyorum Anamız´ın Ruhu şad mekanı uçmak olsun... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkbike haberi duyunca çok üzüldüm annenize rahmet diliyorum ışıklar içinde yatsın ; sizede sabır diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sevgili Türkbike kardeşimizin annesinin uçmağa vardığı bugün acımız büyüktür. Merhuma Tanrıdan rahmet, Kandaşımıza ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRBIKE KANDASIMIN ACISINI PAYLASIR VE TAZIYELERIMI SUNARIM
ESENLIKLER TÜRKBIKE KANDASIM DEGERLI ANAMIZI KAYBETTIGIN HABERINI ALDIM VE COK ÜZÜLDÜGÜMÜ IFADE ETMEK ISTIYORUM ACINI PAYLASIRIM.ANNEMIZE YÜCE TANRIDAN RAHMET DILERIM MEKANI ATAMIZIN YANI OLSUN.NE MUTLU KI ANAMIZA BU DÜNYADAN TÜRK OLARAK AYRILDI CÜNKÜ BIR TÜRK ANASI TÜM DÜNYA ANALARINA BEDELDIR.SANA TANRIDAN SABIR DILERIM KANDASIM ANAMIZIN RUHU SAD OLSUN ACINI AILECEK PAYLASIRIZ KANDASIM.ESENLIKLER TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN. Selanikli_Türk70 (Hasan Akgün)
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkbike soydaşım başın sağolsun! Annemizin ruhu şad, mekanı cennet olsun :(
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Turkbike abla basin sagolsun. Anamizin ruhu sad olsun mekani ucmak olsun sanada sabir diliyorum. Umarim duzelirsin en kisa zamanda.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkbike ablacım başın sagolsun.Gerıde kalanlara sabır ve başsaglıgı diliyorum.
Acın bizim acımızdır. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Değerli Türkbike kandaşım, başınız sağolsun.
Tanrı, Annenizin ruhunu şad eylesin. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Türkbike,
Çok üzüldüm. Tanrı sabırlar versin. Annenizin ruhu şad olsun. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Degerli Türkbike Soydasim;
Anamizin ruhu sad, mekani cennet olsun. Size ve ailenize sabir ve bassagligi dilerim. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başınız sağolsun Türkbike hanım.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Türkbike kandaşım,
Başımız sağolsun. Acınızı paylaşıyor değerli Anneniz için Tanrıdan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Yüce Tanrım geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|