![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkçü arkadaşlardan yardım istiyorum
Merhaba ırkdaşlar,
Uzun bir zamandır otağı takip ediyorum yüzde yüz aynı kafa yapısına sahip olduğumuzu söyleyebilirim ancak benim gibi sapına kadar Türk olan alevi ırktaşlarımın beyni sulanmış yada sulandırılmaya çalışıyor, hobbala buda nerden çıktı şimdi diyeceksiniz, hemen anlatayım. sevgili ırkdaşlar malesef soysuz maymunlar alevi forumu denilen yerleri zapdetmişler, dışarıdan giren birisi alevileri k.rt komünist vatan haini gibi görüyor, bunun sebebide bu tip forumların sahipleri ve yönetenleri malesef k.rtler olduğu içindir. bu forumlara girdiğimiz zaman gerçekleri yazamıyoruz ve yönetim tarafından banlanıyoruz, okadar aşşalık adamlar varki, zaten aklı başında Türk alevilerin girmediğini görebiliyorum. Lafı bağlamak istediğim nokta şudur, ben derimki soyca Türk olan bu kardeşlerimizi bu ucube yerlerden kurtarmak ve Türkçülük bilinci almaları için bi otağ kursam nasıl olur, O kadar rahatsızlık verici bi durumki anlatamam sizlere, Otağ kuracak bilgim ve maddi imkanım var, ama tek başıma idare edemiyebilirim. Birde şimdi bana şunu söyleyebilirsiniz, burda hazır otağ varken neden sen açmak istiyorsun, hemen nedenini söyleyim kurdu gören ülkücü sanıp girmiyor buraya, malaesef bu durumun en büyük nedenide bir diğer devşirme grbu olan mhpdir. Arkadaşlar sizden ricam böyle bi işe girmem gereklimidir değilmidir, göz göre göre Türk soylu alevilerin bu aşşalık krolar yüzünden küçük düşmelerine gönlüm el vermiyor |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Anda!Kaygını anlıyorum ama mhp ile bu otağı ayırd edemeyen adam bu foruma üye olsa ne yazar olmasa ne yazar?Ayrıca burası mhp otağı olsa (ki onlar asla otağ demezlerdi) Atsız Ata'nın resmini asla koymazlardı belki Başbuğ Atatürk olurdu.Ama Türkeş'i kesin koyarlardı. Ayrıca Orhun Alfabesi ile yazılmış bir yer olmazdı.Muhtemelen arapça şeyler yazar altına da "HEdef Turan,rehber Kuran derlerdi".Yanılıyor muyum?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Haklarında kaygılandığın bu kişilere sitemizi önererek işe başlaman daha isabetli olacaktır. Dileyen Otağımızı inceledikten sonra fikrini değiştirir, dileyende defolup eski haliyle yaşamaya devam eder. Hülasa yeni forumlar kurma işi verimli bir iş değildir, ayrıca ne çektiysek yeni kurulan forumlardan çektik. Dolaysıyla bu konuda buradan pek bir şey bekleme. Üstelik nesin, necilisin hiç tanımıyoruz, sana neden destek verelim? Ama dediğim gibi amacın bir forum kurmaktan çok Alevi ırkdaşlarımızı bilinçlendirmekse onlara sitemizi önerebilirsin, hiç olmadı onlara sadece Türk kültüründen bahset. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Siz bani tamamen yanlış anladınız ne yazıkki,
ben derimki sırf alevi forumu olma üzerine kurulmuş forumlar var, ve bu aşşalık yerlerin başındada aşşalık krolar var, ve bu aşşalık krolar yüzünden Türk olan alevilerde zarar görüyor, Türklük bilinci sıfır, Turancılık sıfır, varsa yoksa kardeşlik masalları dönüyor. Nasılki sünni Türklerin beyinleri dinle afyonlanıyor Buralardaki alevi Türklerin beyinleride kardeşlik k.rtler iyidir 72 milleti severiz gibi afyonlarla uyuşuyor Beni soracak olursanız benim mezheple filan işim olmaz kısacası dinle aram yoktur. Tanrıya inanırım o kadar. Bi ayar çekeyim istedim ama hevesim kırıldı bile. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aynı rahatsızlığı bende yaşadım burasını çapulculara ait bir yer olduğunu sanıyordum, gogılda arama yaptığımda istediğim konulara buradan ulaşıyordum forumu biraz inceleyince çapulcularla bir alakası olmadığını farkettim.
Ayrıca alevi forumlarında bir takım oyunlar oynanıyor bundan bir alevi olarak bende rahatsız oluyorum .Bunların amacı ne tam olarak çözebilmiş de değilim .Vatanı olmayanın dini olurmu ,özgürlüğü olurmu? Banane ULANN ALEVİLİĞİNDEN , vatanın satılıyor bölünüyor yağma edilip kaleleri ele geçiriliyorken banane aleviliğinden. VATANI OLMAYANIN BAĞIMSIZLIĞI OLMAZ BAĞIMSIZLIĞI OLMAYANIN ÖNÜNE ATILAN KEMİK TANRI OLUR. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Milliyetçilikte dini, inançı esas olarak ele alan milliyetçi değildir olamazda, çünkü milliyetçilikte ana esas kan bağıdır, Bende Kızılbaş Türkmeniyim Kızılbaşlığım Babailerden kalma, ama tanıdığım bildiğim Alevi,Hanefi,Bektaşi, Kızılbaş, Şamanist bi çok Türkçü Arkadaşım var, önemli olan din ile Türklüğü ayırt edebilmektir, dini bu tip konulara katmak dini rant araçı olarak görmekten başka bişey değildir. Din bu tip konularda afyon gibidir kendini kaptırırsan milli şuurunu unutur kültürden yozlaşırsın.
Türkçülük , çapulçu ülküçü grupların ki gibi dinlerle inançlarla fazla ilgilenmez. Herkez her dine inanabilir ama en önemlisi Türklük bilinçinin farkında olmalı, dinin hurafelerinde kaybolmamalı. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sünnilik üzerine kurulmuş ve sünnilik propagandası yapan, bütün sünni mezhebinden olanların kardeş olduğunu iddia eden internet siteleri yok mu? Var. Bazıları da alevilik üzerine siteler kurup alevilik propagandası yapıyorlar işte. Bunda şaşılacak bir durum yoktur.
Fakat ne sünnicilik ne de alevicilik tamamiyle kaçıklıktır, uydurmadır. Aslolan Türkçülüktür. Herkesin dini mezhebi kendine... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O adına alevi forum denen foseptik çukuru hakında daha önceleride yazmıştım kardeşlik afyonu satan şerefsiz kroların yönettiği ve tarihini bilmeyen aptalların üye olduğu zararlı bir site geçmişini iyi araştıran bir TÜRK asla ve katiyen gidip böyle bir siteye üye olmaz ister aleviliği kabul etsin ister sünniliği kabul etsin TÜRK'ün yürütmesi gereken birtek ve yegane davası vardır oda TURAN. O siteye üye olan salaklara sorun madem krolarla kardeşiz neden milyarlarca dolar sermayemiz doğuya harcandı neden binlerce Şehidim doğuda can verdi neden hep iki yüzlülüğü ihaneti doğudan gördük bunlar böyle sıralanıp gidiyor ve hala biz bu köpeklere kardeş diyenlerle karşılaşıyoruz yazık çok yazık.'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TürkÇepni otağda toplumsal öbekler var. Burada Alevi ırktaşlarımız gelip toplumsal öbek oluşturabilir ve bu öbeklerin içinde oluşturulan otağda çeşitli paylaşımlarda bulunabilir. Böylece parçalanmışlık da olmaz. Bu da benim önerim.
Senin böyle bir otağ oluşturma konusunda haklı nedenlerin var ama bu sahip olduğumuz enerjinin bölünmesine neden olabilir. Zaten otağımızda bildiğim kadarıyla çok sayıda Alevi ırkdaşımız var. Ayrıca biz burada inançlarımızı hiçbir zaman ön plana çıkarmıyoruz. Türkçülük ülkülemine ters bir kere.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Andam, Atsizcilar Otagi butun Turkleri dinine,mezhebine bakilmaksizin kucakliyor.Turkculugunu on planda tutan,Turkun yuceligini herseyden ustun tutan butun Turkler bu otagda kenetlenmis durumdalar.
Kendim olarak, tanidigim Turkmen/Alevilerine Atsizcilar otagina uye olmalarini,incelemelerini gercek Turk Milliyetcilerinin burda toplandigini her zaman anlatmisimdir.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
'''kurdu gören ülkücü sanıp girmiyor buraya'' demişsin,BOZKURT mhp'den öncede vardı ve BOZKURT demek mhp demek değildir.Sırf bir siyasi parti bu simgeyi siyasi oyunlarına alet etti diye kimse TÜRKÇÜ'lere ülkücü iftirasını atamaz,BOZKURT'un gerçek sahibi TÜRK IRKININ ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANMIŞ TÜRKÇÜLER OLDUĞUNA İNANIYORUM.Tarihten bu yana TÜRK'e sembol olmuş bu simgeyi hazmedemeyen varsa zaten gelmesin zaten
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ayrı bir otağ kurmakla hiçbirşey elde edemezsin çünkü bunu için Türkçülük bilgin yeterli olması gerekir. Burada bu işi yıllardır yapan ve Türkçülük için daha biz yokken faliyet gösteren nice Ağabey'lerimiz var. Sizin onlardan daha iyi bilgi ve belgelere sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Bu yüzden de bu düşüncenin pek fayda sağlayacağına inanmıyorum.
Bende buraya tavsiye üzerine geldim yaklaşık 1 sene takip ettim sonra üye oldum sende çevrendekilere bu otağı önerebilir ve Irkdaşlarımızı bilgilendirebilirsiniz. Ama yinede şevkin kırılmasın, sen onları bilinçlendirme için çaba göster en azından bu otağ'a davet et, Burada gerekli hertürlü bilgiyi öğreneceklerdir. Unutma onların kafasında yakacağın en ufak bir kıvılcım zamanla alev olacaktır. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tavsiyeler için sağolun ırkdaşlar,
zaten Türkçülük bilgim burdan öğrendiklerimle sınırlı, yapabileceğim en iyi şeyi buldum, özel mesaj ile tek tek buraya yönlendirmek olacaktır. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hatta ilk iş kendi özel sitelerimden buraya resimli köprü vermek olacak.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslolan Türkçülük, Türklük ve Atatürkçülüktür. Din ve mezhebi ön plana koymayan herkes bu noktada birleşmelidir. İnançlı olan istediğine inanır. İster islama, ister şamana kama, Göktengriye...
Ama ortak inancımız en başta ve ilk olarak TÜRK olmaktır. Öz türklüktür bence, gerisi teferruat ve ayrıntıdır.
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaşlardan , istiyorum , türkçü , yardım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|