![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
sürmeneli ise kesin beşköylüdür orasi rum dönmelerinin yoğun olduğu köydür
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ancak sevgili ırktaşım heryerin istisnası olabilir şimdi oralı bir ırktaşımız gelirse ne diyebilirsin bence tümele gitmeyelim
adamın ne olduğunu zaten hepimiz özetlemişiz TTK |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
evrenbey soydaşımş.
hala anlamamakta ısrarcısın. rumlar ermeniler veya diğerleri, sadece saydığınız köylerde mi doğabilir. Diğer köy ve ilçelerde doğmuş rumlar ermeniler kürtler olamaz mı? Ben Muğlalı kürtler, Kırşehirli kürtler hatta ve hatta nüfusunda Trabzon yazan, yani Trabzon doğumlu bir zaza tanıyorum. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bende trabzonluyum trabzon ilinin yerli ve yahut sonradan yerleşmiş bir kürt nufusu yoktur benim bildiğim trabzonda babasi memur iken doğan kürdün tabi nufus kağidinda trabzonda doğmasi mümkündür ama nüfüs kağidinda il trabzon yazdiği ben hiç görmedim şayet dediğim gibi ise yani fatih akın denen kişinin nufus cuzdaninda il hanesi trabzon ise bu köylerden biri kökenlidir çünkü bu köylerde Türk yoktur Türkçe bu verdiğim köylerde geçmez istersen bir gün trabzon a birlikte gitmek nasip olur ise bu ismini verdiğim köylerden birine birlikte gideriz sende bana hak verirsin ozaman bu ismin verdiğm köylerden başka yerlerde rum dönme nufusu kesinlikle yoktur tabi il merkezine yerleşmiyen yoksa aralarinda ve yine yunanistanda geçen aylarda mega tv adlı kanalda dosya adında bir program yapılmıştir konu ise müslüman pontuslar bu yunan kanalı trabzon a gelerek bu ismin verdiğm köylerden biri olan iskenderli tonyada oradaki rum dönmeleri ile roportajlarlar yapılmıştir bu konu ile daha detaylı bilgiyi gogleden alabilirsin değerli kardeşim
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Türkten baska her seye benziyor
ermeni rum desek kimse yok degil diyemez hayvan gibi killi kürtte olabilir belkide hakiki bir kirmadir |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKmüdür değilmidir bilemem ama tipinin TÜRKlükle uzaktan yakından alakasının olmadığı kesin
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir alman gazeteciye Türkiye'yi gezdirmek suretiyle yer aldigi belgeselde kendisini asyali olarak hissettigini, orta asya kökenlerinin hala icinde var oldugunu belirtmis, sonrada dogudan bahsederken "k.rdistan taraflari" deme cürretini göstermisti.
yani ne dedigini bilmeyen cahil bir mahluk... Filmlerinin degere binmesi söylenemeyeni söylemesi ve Türklük degerlerini ayaklar altina almasidir. Yoksa avrupa'da tutunamaz... |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Soydaşlarım bence bu.... devşirmenin ne olduğunu pek tartışmaya gerek yok.Sn.Yöneticilerimiz eğer izin verirlerse kendilerine otağda ki kandaşlar olarak birer mektup yazalım. Yüce Türk Ziya Gökalp bunun gibi zibidilere gereken cevabı vermiştir. Türklük mefkurem,hem de kanımdır. Sırtımdan alınmaz çünkü kürk değil. Türklük hadimine Türk değil diyen, Soyca Türk olsa da,piçtir,Türk değil.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
TÜRK lüge yapabilecegi en büyük hakareti yapmış bu.......TÜRK lügü bir kagıt parçası olarak görüyorsa yazıklar olsun
Y.n. Adam gibi yaz yoksa şutlanırsın!
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BU PİSLİGIN ALDIGI HER ÖDÜL TÜRKLÜĞE BİR HAKARETTİR.İZLEYİP DE,FİLM MÜZİKLERİNİ İNDİRİP DE ONLARA PARA KAZANDIRMAYALIM.BEN BUNU GORDUGUM KANALI HEMEN DEGISTIRIYORUM ZATEN TİKSİNİYORUM.TİPE BAKSANIZA...
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Senin gibi .... kalmadı Yüce ordumuz defol nazi askerliği yap rum dölü.
Bu ülke de hala analar Bozkurtlar doğuruyor.Bu Bozkurtlar bir gün gelecek hepsinin hesabını teker teker soracak. Y.n: Üyeliğinin iptal edilmesini istemiyorsan eklediğin iletilere dikkat et Otağ kurallarını ihlal etme. |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Fatih Akın ın babasi Sürmene Yeniaylı annesine Diyarbakır Bismilli babasının köyünü çok iyi bilirim öz be öz Kıpçak köyüdür kanındaki bu melezlik onu kimlik bunalımına sokmuş ve kendisini birden Alman hippilerinin eroinmanlarıın kucağında bulmuş böyle bir tip olarakta karşımıza çıkmış bu adam kimlik bunalımı çeken bir eroinman olmuştur bu gibi açıklamalarida kanındaki melezlik yüzünden hiç bir yere ait olamama ezikliği içerisinde söylemiştir belkide
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanatçı psikolojisi farklı oluyor. Zaten uyumlu olma, her hangi bir fikre doğrudan tabii olma, sanatçının tabiatına uymaz.
Almanyada doğup büyümüş ve Türklük'ten uzak kalmış olmasını göz önünde bulundurursak, aslında tavırları şaşırtıcı değil. Türklük hakkında bu derece umursamaz olmasına çok çok üzüldüm. Daha önce, altın ayıyı kazandığında, ödülü bir alman olarak değil, bir Türk olarak aldığını söylemişti yanılmıyorsam. Duvara karşı filmini beğenmiştim. Sinematik bakışını beğendiğim bir yönetmendir fatih akın. Her ne kadar yaptığı eşşeklik olsa da, üreten ve daha iyi şeyler de üretebilme olasılığı olan bir Türk asıllı sanatçıyı tek celsede silip atmamak lazım bence. Her Türk evladına, uyanma fırsatı, hatalarını telafi etme fırsatı ve ikinci bir şans verilmeli. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yukarıda yazılanları es mi geçtin? Bu kanı bozuğa ayrı bir sevgin yoksa o zaman Türk diye Akın Birdal'a da sevgi mesajları ver.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ! , akın , fatih |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|