![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bize ne çektirecek ermenistan ? o ermenilerin propagandalarını ciddiye alıp bundan sıkıntı duyanların düşüneceği birşey. Benim fikrimi soruyorsan ermeniler ağızlarıyla değil .................. bağırmaya başlasalar, Türkün tükürüğünde boğulup gitmeye mahkum aç sefil bir millettir. Her tarafları ateş olsa cürümleri kadar yer yakarlar, o yüzden anırtılarını ciddiye almaya deymez.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk katili aşağılık , "Stalin" lakaplı Sovyet Başkanı Josip Visaryonoviç Cugaşvili de bir gürcü değil miydi? Onun döneminde Boğazlar ile kuzey doğudaki illerimiz resmen talep edilmişti ve gerek hükümetin korkaklığı, gerekse şartlar sonucu batıya bağlanmış olduk.Başbuğ dönemindeki bağımsız politikayı sürdüremedik.
Gürcistan önce kendi sorunlarını çözsün de ondan sonra Türkiye üzerinde hayal kurabilsin.Arasının açıldığı devletler tarafından işgale uğrayabilir yakın bir zamanda. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Batumun Türkiye topraklarina katilacagi günleri iple cekiyorum.
Biz görmezsek bile zamani geldiginda usaklarim görür. Ulu Tanri Türkleri koru !
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Birçoğumuz bilmiyor olabilir. En azından yorumlardan o izlenimi aldım.
Batum Türkiyenin garantörlüğü konumundadır. (Acaristan bölgesi olarak.) Türkiye batumun güvencesi için oraya TSKyı sokabilir. Bunun için Abhazyanın bağımsızlığının tanınıp Rusya ile Gürcistanın savaşa girmesi veya sürtüşmesi lazım. Bu şu anda pek açık değil. Çünkü Türk hükümeti ABDnin güdümünde olduğu için Rusyaya destek olmaktan korkuyor. halbuki Rusya ile anlaşıp ABhazyanın bağımsızlığını tanınır karşılığında garantörü olduğumuz Batuma gireriz. Tabii ki bunun için Milli bir hükümet lazım. ABye ABDye eğilmiş bir hükümet var olan toprağını da ikram etmeye kalkar. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
alırlar alırlar...NAH alırlar!
Yüce Tengriden başka kimse alamaz!!!!!!!
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kutsal yurdumuzun üzerin de hayalleri olanlara kabuslar yaşattık tarih boyunca gürcüler Türk'ün toprağından ancak kendi çapulcu soydaşlarını alır Türkiye doğudan batıya,kuzeyden güneye Türk yurdudur!
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geostratejik olarak bakılırsa Gürcistan en son saldırılacak ülkedir. Acaristan'ı ilhak edip elimize ne geçecek? Müslüman gürcüleri Türk vatandaşı yapıp devşirecekmiyiz? Irkçılık ile Kültürel şövenlik karıştırılmasın, kültürel şövenler milyonlarca kürdü bile milli zenginlik ilan edebilir! Rusya'nın Gürcistan'ı ilhak edip rus yanlısı bir yönetim getirmesi Orta Asya petrollerinin yolunu kapar, ırkdaşlarımızın elini Moskof'a mahkum eder. Onun için Türkiye Rusya'ya karşı Gürcistan'a el altından destek vermeli.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|