![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Türk
|
19 Mayıs Türk'ün Kutlu Doğum Haftası
Türkün Yüce Başbuğ'u Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben 19 Mayıs'ta doğdum' dediği gün olan 19 Mayıs Kutlu Doğum Haftası bütün Türk Acununa kutlu olsun.
Bütün Türkçüler olarak bu haftayı bundan sonra 'Kutlu Doğum Haftası' olarak kutlamamız dileğiyle. Tanrı Cumhuriyeti Korusun!
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bozkurt Başbuğ Atamızın doğumu da, yaptıkları da, uçmağa ulaştığı gün de asla ve asla unutulmamalıdır.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
şeriatçıların Ulusal Egemenlik Haftamıza alternatif olarak ortaya çıkardıkları ''kutlu doğum haftası'' bize ait değildir. O yüzden başka bir isim kullanmak daha yerinde olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlar bu ne acele ? Daha 1 hafta var biraz daha bekleyinde o zaman yorum yazalım bu kutsal günü kutlayalım.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Atsız Ata, Türk'ün kıblesi nasıl bundan sonra Dumlupınar, Çanakkale diyorsa aynı mantıkla Türk'ün bayramı da 19 Mayıs'tır, 30 Ağustos'tur, 23 Nisan'dır.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Türk
|
Alıntı:
Kut Türkçe bir sözcüktür, ümmetçiler kutlu doğum haftasından başka birşey anlıyorlarsa bu benim sorunum değil. Kutlu doğum haftası benim için Atatürk'ü ve 19 Mayısı ifade eder.
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Diğer milli bayramlarımız gibi 19 mayısta Türklerin Türkçülerin kutlaması gereken dönüm günleridir.Kutlu hafta olsun veya olmasın adı ne önemi var anlamıyorum bizler için gün önemlimi değilmi önemli ve kutlanması gereken günler ben yazıyı yazarken 19 mayıs bayramı bitti neden yazıyorum bu yazıyı sizler ile güzel bir haberi paylaşmak için acuna aybüke ismini verdiğimiz bir asena geldi.3 yiğenim gece 19 mayıs saat 1,30 da doğdu.Bana soracak olursanız 19 mayıs kutlu bir doğum olarak geçti umarım sizlerinde benimki kadar güzel geçmiştir
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 19 , doĞum , haftası , kutlu , mayıs , türk'ün |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|