Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.12.2007, 17:24   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Umit Özdağ'a göre bombardımanda üstdüzey bir it ölmüş. 3500 kişinin barındığı 10 kamp 3 saat boyunca bombalanıp sadece 5'inin ölmesine inamıyorum ben.
-----------
ÜST DÜZEY BİR YÖNETİCİ ÖLDÜRÜLDÜ BİLGİSİ GELDİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Kuzey Irak'a 1990'lı yıllarda yapılan operasyonlarda ciddi askeri politik sonuçlar alınmıştır. Örneğin 1992 yılında yapılan hava operasyonu ile PKK ile KDP arasındaki ilişki kopartılmıştır. Mevcut şartlar içinde ki bu şartların lumsuz olduğu kanaatindeyim, yapılabilecek en iyi müdahale denilebilir. Şimdi ben bölge ile konuştum. PKK'nın çok üst düzey bir yöneticisinin öldüğünü öğrendim. Fakat kim olduğu konusunda netlik yok.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.12.2007, 18:40   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 571
Alıntı:
Kubilay Kagan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Umit Özdağ'a göre bombardımanda üstdüzey bir it ölmüş. 3500 kişinin barındığı 10 kamp 3 saat boyunca bombalanıp sadece 5'inin ölmesine inamıyorum ben.
-----------
ÜST DÜZEY BİR YÖNETİCİ ÖLDÜRÜLDÜ BİLGİSİ GELDİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Kuzey Irak'a 1990'lı yıllarda yapılan operasyonlarda ciddi askeri politik sonuçlar alınmıştır. Örneğin 1992 yılında yapılan hava operasyonu ile PKK ile KDP arasındaki ilişki kopartılmıştır. Mevcut şartlar içinde ki bu şartların lumsuz olduğu kanaatindeyim, yapılabilecek en iyi müdahale denilebilir. Şimdi ben bölge ile konuştum. PKK'nın çok üst düzey bir yöneticisinin öldüğünü öğrendim. Fakat kim olduğu konusunda netlik yok.
Bak ne demişiz Ümit Özdağ hakkında. Kimlerin çapulcu olduğunu öğrenin artık.

http://www.atsizcilar.com/forum/barz...Cmit+%F6zda%F0
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.12.2007, 19:00   #33 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Aydın Çeri adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bak ne demişiz Ümit Özdağ hakkında. Kimlerin çapulcu olduğunu öğrenin artık.

http://www.atsizcilar.com/forum/barz...Cmit+%F6zda%F0
Teşekkürler uyarınız için.Bu adamın "Türk ordusunun PKK operasyonları "kitabını okumuştum. Ama nasil biri bilmiyordum.
Alt 18.12.2007, 00:43   #34 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
VUR TÜRK MİLLETİ NAMUS GÜNÜDÜR VUR TÜRK MİLLETİ KAVGA GÜNÜDÜR diyorum başka bişey demiyorum ama tabi bununla bitirilmemeli arkasında son sürat bu it soylarının dış devletlerde şahıs üzerinden gerçekleştirilen yüksek para transferleri ve dahada önemlisi bunların büyük kaynağı olduğu bilinen uyuşturucu trafiği çok daha sıkı kontroller ve istihbarat ağı içinde çökertilmeli tabi bunun için karalı ve dediğinin arkasında duran bi hükümet azmi gerekir şimdi tek sorun bu rte tayfasının yapacakları bakalım ve görelim. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2007, 02:03   #35 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Türkiye'nin Amerika'dan izin aldığı söyleniyordu.Ben buna inanmıyorum. Bu haberde de yazdığına göre Irakta ki Amerikan askerleri Türkiye'nişn operasyonunu bilmiyorlarmış ve ilk Türk uçak dalgası havadayken haber verilmiş. Haber burda
Alt 19.12.2007, 06:31   #36 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,166
demek ki neymiş ?

TÜRK ASKERİ YATMIYOR , SAVAŞIYOR...

oysa yakın geçmişte Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı " "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" demişti...

biz unutmadık... unutmayacağızda...

KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2007, 06:33   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alt 19.12.2007, 06:36   #38 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TÜRK ASKERİ şu anda kuzey ırakta ; kar buz demeden pkk lı teröristleri kuş gibi avlıyor...

kendi askerine laf eden , eleştirenler acaba şimdi hiç utanmıyor mu?

Alt 19.12.2007, 11:14   #39 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,722
Alıntı:
KOCATÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

kendi askerine laf eden , eleştirenler acaba şimdi hiç utanmıyor mu?

Bazı kimselerin tek bildiği iş hariçten gazel okumaktır. Oturdukları yerden bol bol ahkâm keserler ve önlerine geleni eleştirler. Oysa kendilerinin yaptığı hiç bir şey yoktur. Bunlar bazen kendilerini kaybedip ordumuzu bile eleştirmeye kalkıyorlar. Ordumuzun Kuzey Irak'a yaptığı ilk küçük çaplı operasyonun haberini ben buraya eklemiştim. O zaman ordumuzu öyle bir eleştirmişlerdi ki akıllara zarar! Neymiş? Boş dağları dövmekten başka bir şey yapmıyormuş ordumuz. Bu saatten sonra saldırmak bir şeye yaramazmış.

Be hey adam! Bu saate kadar ordu tezkere mi alabildi de hücum etsin? Bunu idrak etmek bu kadar mı zor? Ordumuz mafya değil devletin ordusudur. Yani belli yasa ve yönetmeliklerle hareket eden bir kurumdur. Fakat bazı arkadaşlar bunu unutuyorlar ve ordumuzu, Genelkurmay Başkanımızı ve Komutanlarımızı eleştirmekten imtina etmiyor.

Şimdi herşey görülüyor; önce havadan hücum, dün de karadan saldırdık. İşte söylediğimiz gibi herşey yavaş yavaş gelişiyor. Hâlâ ordumuzu eleştirenler olacaksa bilmeleri gerekir ki ordumuz Türk birliğinin ve Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2007, 15:11   #40 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 303
Alıntı:
Buğra Şad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bazı kimselerin tek bildiği iş hariçten gazel okumaktır. Oturdukları yerden bol bol ahkâm keserler ve önlerine geleni eleştirler. Oysa kendilerinin yaptığı hiç bir şey yoktur. Bunlar bazen kendilerini kaybedip ordumuzu bile eleştirmeye kalkıyorlar. Ordumuzun Kuzey Irak'a yaptığı ilk küçük çaplı operasyonun haberini ben buraya eklemiştim. O zaman ordumuzu öyle bir eleştirmişlerdi ki akıllara zarar! Neymiş? Boş dağları dövmekten başka bir şey yapmıyormuş ordumuz. Bu saatten sonra saldırmak bir şeye yaramazmış.

Be hey adam! Bu saate kadar ordu tezkere mi alabildi de hücum etsin? Bunu idrak etmek bu kadar mı zor? Ordumuz mafya değil devletin ordusudur. Yani belli yasa ve yönetmeliklerle hareket eden bir kurumdur. Fakat bazı arkadaşlar bunu unutuyorlar ve ordumuzu, Genelkurmay Başkanımızı ve Komutanlarımızı eleştirmekten imtina etmiyor.

Şimdi herşey görülüyor; önce havadan hücum, dün de karadan saldırdık. İşte söylediğimiz gibi herşey yavaş yavaş gelişiyor. Hâlâ ordumuzu eleştirenler olacaksa bilmeleri gerekir ki ordumuz Türk birliğinin ve Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir.
Öncelikle düzeltmek istediğim birkaç nokta var.Birincisi otağda yapılan eleştirilerin çoğu Tsk ya değil Gayri Türk iktidara yapılmıştır. Bu konu üzerine yapılan eleştiriler, abd icazet alan onun adeta kuklası gibi davranan akp ye yapılmıştır. İkincisi ise burda bulunan tüm ırkdaşlar hemen hemen hepsi en az sizin kadar Tsk ya inanmaktadır ve eleştirileri bu yönde yapmaktadır.Zaten aksi bir eleştiri olsaydı Otağ Yöneticileri konuya el koyup gerekli işlemleri yapardı. Anlaşılan odur ki sizin abarttığınız derece Tsk ya eleştiri olmamıştır, olamazda.

Yaklaşık olarak 1 veya 2 ay önce basının, kamuoyunun iktidara olan baskını kırmak amacı ile yapılan yalan yanlış haberler ile tüm Türk milletini nasıl aldattığını hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Boş dağları dövmekten başka birşey yapmıyoruz eleştirisi bu haberlerin yalan olduğunu yani Tsk nın hiçbirşey yapmadığını aksine basının bunu yapılmış gibi aktarmasından ötürü yapıldığını bilmenizi isterim. Ordunun mafya olmadığını ve bu yönde iğrenç bir benzetmeyi de abartılı derecede olaya verdiğiniz tepkiye bağlıyorum.

Eklediğiniz bir haberden bahsetmişsiniz. Sayın Buğra Şad beg,bahsettiğiniz haberlerin hepsi basının uydurduğu yalan haberlerden biridir. Tsk baktı ki basın işi iyice abarttı, Hava Kuvvetleri komutanı bu konu hakkında açıklama yaparak asılsız haberlerin önüne geçti. Anladığım kadarıyla bu haberlerden ziyadesiyle etkilenmişsiniz. Son günlerde yaptığımız operasyonlara gelecek olursak tamamen doğru ve pkk yı bitirecek derece başarılı olduğu kanaatindeyim.Zaten Genel Kurmay Başkanlığı bizzat kendi otağından operasyonları doğrulamıştır.Tüm ırkdaşlarda bunun farkında olarak hareket etmiştir.

Atsızcılar Otağı olarak burda herkes Tsk yı nasıl eleştirip,eleştirmeyeceğini çok iyi bilmektedir. Yapmış olduğunuz yorumların bazı ırkdaşları zan altında bırakacağından bundan sonra tekrar tekrar iyice düşünüp yapmanız dileğiyle...
Alt 19.12.2007, 18:28   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temüçin,

Eleştiri demek sadece kötü yönlerini anlatmak değildir. Yapılan uğraşların boşuna olduğunu söylüyor ve üsteliyorsanız bu da bir eleştiridir. Arama yaparsanız ordumuzun Kuzey Irak'a ilk girdiğinde açtığım konuyu görürsünüz. O başlık altında da bazı arkadaşları, eleştirinin dozunu kaçırıp TSK'yı eleştirmeye başladıkları için uyarmıştım. İşte ben o arkadaşları kast ediyorum. TSK'nın yenemeyeceği güç yoktur. Bunu bilmek gerekir. Ama bazı Türk Gençlerinin sanki TSK'dan umut kesmişçesine TSK'nın yaptığı her icraatı boşuna olarak değerlendirmesine sinirleniyorum.

"Boş dağları dövmek" eleştirisinin basının yanıltmasıyla yapıldığını söylemişsiniz. O hâlde olayları iyi tetkik edip anlamadan yorumda bulunmamak gerekiyor. TSK bir siyasi parti değildir. Bir kere TSK^'yı eleştirmişsen olay bitmiştir bana göre. İyi gününde herkes sana dost olur. Önemli olan zorda olduğunda seni tek başına bırakmayacak dostlar bulmaktır. İşte anlatmaya çalıştığım bu...

"...Ve Sınırın Ötesindeyiz..." başlıklı açtığım şu konuya yazılan cevapları okumanızı isterim:

http://www.atsizcilar.com/forum/ve-s...8.html?t=10128

Özellikle 10. ve 25. sıradaki iletileri okuyunuz...
Alt 19.12.2007, 19:14   #42 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 303
Sayın Buğra Şad beg, hala ısrarlarla eleştirilerin kime yapıldığını anlamayarak veya daha da kötüsü anlamazlık gelerek yorumlarda bulunuyorsunuz. 10. ve 25. iletileri dikkatlice okudum. Sözde TSK aleyhine yapıldığını iddaa ettiğiniz yorumlara rastlamadım. Yanılgıya düştüğünüz nokta eleşrilerin Akp ye yapıldığını anlayamamış olmanızdır.

Farzedelim Tsk ya karşı eleştiri yapılmıştır. Peki bu eleştirileri sadece siz mi farkettiniz ? Sayısı 10 un üzerinde olan Otağ Yöneticisi veya üyelerden hiç kimse mi farketmedi ? Bİr önceki iletimde bahsettiğim gibi bu olaya yaklaşımınız fazlasıyla abartılıdır. Bu otağa üye olan tüm ırkdaşlar Tsk yı en az sizin kadar savunmaktadır bunuda tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Yahu kime karşı neyi savunduğunuzun farkındamısınız ? Yüce Tsk yı Atsızcı gençlere karşı savunuyorsunuz, ki ortada böyle birşey yokken bunu yapmanız gerçekten çok yanlış bir davranış.Olayları iyi tenkit edip anlamamadan yorumda bulunmamak gerekiyor demişsiniz. Bende bu sözlerinize harfiyen katılıyorum fakat nedense siz kendi sözlerinize katılmamakta inanılmaz bir şekilde ısrar ediyorsunuz. Yazınızın sonlarına doğruda iyi demagoji yapmışsınız.Konuyla alakası olmayan kara gün dostuğundan bahsetmişsiniz. Ancak bu yazdıklarınız laf kalabalığından öteye gitmemiş.

Kısaca özetleyecek olursam. Neyi kime karşı savunduğunuzu kafanızda iyi bir şekilde idrak edin. Fazlasıyla yanlış anlaşılmış vede abartılmış bu tavrınızı daha fazla ilerletmeden bitirmenizi temenni ederim.
Alt 19.12.2007, 21:08   #43 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Alıntı:
Buğra Şad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Temüçin,

Eleştiri demek sadece kötü yönlerini anlatmak değildir. Yapılan uğraşların boşuna olduğunu söylüyor ve üsteliyorsanız bu da bir eleştiridir. Arama yaparsanız ordumuzun Kuzey Irak'a ilk girdiğinde açtığım konuyu görürsünüz. O başlık altında da bazı arkadaşları, eleştirinin dozunu kaçırıp TSK'yı eleştirmeye başladıkları için uyarmıştım. İşte ben o arkadaşları kast ediyorum. TSK'nın yenemeyeceği güç yoktur. Bunu bilmek gerekir. Ama bazı Türk Gençlerinin sanki TSK'dan umut kesmişçesine TSK'nın yaptığı her icraatı boşuna olarak değerlendirmesine sinirleniyorum.

"Boş dağları dövmek" eleştirisinin basının yanıltmasıyla yapıldığını söylemişsiniz. O hâlde olayları iyi tetkik edip anlamadan yorumda bulunmamak gerekiyor. TSK bir siyasi parti değildir. Bir kere TSK^'yı eleştirmişsen olay bitmiştir bana göre. İyi gününde herkes sana dost olur. Önemli olan zorda olduğunda seni tek başına bırakmayacak dostlar bulmaktır. İşte anlatmaya çalıştığım bu...

"...Ve Sınırın Ötesindeyiz..." başlıklı açtığım şu konuya yazılan cevapları okumanızı isterim:

http://www.atsizcilar.com/forum/ve-s...8.html?t=10128

Özellikle 10. ve 25. sıradaki iletileri okuyunuz...
e) "Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere devletin kolluk güçleri ile emniyet ve istihbarat kuruluşlarını eleştirmek, mensupları aleyhinde söylemlerde bulunmak."Otağdan atılma sebepleridir.
====================================
O iletileri yazan şahısa gerekli uyarılar önceden yapılmıştır eğer yeniden tekrarlanırsa gereği yapılacağından emin olunuz.Unutmayınız ki otağda ordu,asker düşmanı kendisini çok bilmiş sanan kişiliksiz insanlar barınamaz.
Esen kalın.......
TANRI TÜRK'ÜNÜ VE ORDUSUNU DAİMA KORUYACAKTIR!!!
Alt 19.12.2007, 22:28   #44 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 576
Alıntı:
Boğaç adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Dostum;

Bende G.Kurmay'ın Tbmm'den izin istemesi gerektiğini biliyorum.Fakat Asker bilmez midir ki Hükümet gaflet ve delalet içindedir.Ordu bilmez mi Akp hükümeti tamamen Abd ve Avrupa'nın dediklerinden çıkmaz.Ve Ordu bilmezmi kürt terörünü ve faşizmini destekleyen akp'dir.Haklı haksız orası ayrı mesele hatta bende destekliyorum ama o Ordu değilmidir ki zamanında Darbeler yapıp hükümetleri deviren?

Ülke elden gitti gider şimdi mi Tbmm'yi dinleyecekleri tuttu?

Sence ordunun bir planı yok mudur? İstihbarat ve strateji birimleri düşünemiyor mudur? Ordu bunları bilmektedir, benim yorumuma göre ordu, AKP'nin halkın gözünde küçülmesini bekliyor olmasıdır.Şu an darbe yapamaz mı? Öyle bir yapar ki, hem de haklı olarak... Ancak ümmetçilik afyonu ile uyuşturulmuş halkın gözü önünde böyle bir darbe yapılırsa kimi taraflarca bunlar kahraman ilan edilecekler.Ülkedeki sıcak para da çekilecek; bu durumda yalnızca cebini düşünenler ortalığı karıştıracak ve ordumuz halkın gözünde güven yiterecek (Yalnızca senaryo..)

Tahminle olacak işler değildir.Bilgi almak istiyorsanız GenelKurmay'ın resmi sitesinde basın bildirileri kuşağını takip ediniz.Ordumuza karşı yapılan psikolojik savaşta ,bilmeden de olsa, düşmanın tarafında olmayınız, oyuna gelmeyiniz.

TTK
Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.12.2007, 04:05   #45 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
TemüçiN adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Buğra Şad beg, hala ısrarlarla eleştirilerin kime yapıldığını anlamayarak veya daha da kötüsü anlamazlık gelerek yorumlarda bulunuyorsunuz. 10. ve 25. iletileri dikkatlice okudum. Sözde TSK aleyhine yapıldığını iddaa ettiğiniz yorumlara rastlamadım. Yanılgıya düştüğünüz nokta eleşrilerin Akp ye yapıldığını anlayamamış olmanızdır.

Farzedelim Tsk ya karşı eleştiri yapılmıştır. Peki bu eleştirileri sadece siz mi farkettiniz ? Sayısı 10 un üzerinde olan Otağ Yöneticisi veya üyelerden hiç kimse mi farketmedi ? Bİr önceki iletimde bahsettiğim gibi bu olaya yaklaşımınız fazlasıyla abartılıdır. Bu otağa üye olan tüm ırkdaşlar Tsk yı en az sizin kadar savunmaktadır bunuda tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Yahu kime karşı neyi savunduğunuzun farkındamısınız ? Yüce Tsk yı Atsızcı gençlere karşı savunuyorsunuz, ki ortada böyle birşey yokken bunu yapmanız gerçekten çok yanlış bir davranış.Olayları iyi tenkit edip anlamamadan yorumda bulunmamak gerekiyor demişsiniz. Bende bu sözlerinize harfiyen katılıyorum fakat nedense siz kendi sözlerinize katılmamakta inanılmaz bir şekilde ısrar ediyorsunuz. Yazınızın sonlarına doğruda iyi demagoji yapmışsınız.Konuyla alakası olmayan kara gün dostuğundan bahsetmişsiniz. Ancak bu yazdıklarınız laf kalabalığından öteye gitmemiş.

Kısaca özetleyecek olursam. Neyi kime karşı savunduğunuzu kafanızda iyi bir şekilde idrak edin. Fazlasıyla yanlış anlaşılmış vede abartılmış bu tavrınızı daha fazla ilerletmeden bitirmenizi temenni ederim.
Rehavet denen şey korkunç bir nesnedir. İlk sınırötesine geçtiğimizde bunu otağa ben eklemiştim. Hem de büyük bir aşkla ve şevkle. Çünkü bu çok güzel bir işti ve daha sonra yapılacak harekatların başlangıcıydı. Ama bu durumda bile bazı arkadaşların hiç bir şey olmayacağını söylemesi üzücüydü. Acaba o arkadaşların şimdiki düşünceleri neler?

Ayrıca kelimelerini biraz seçerek kullan. Adetimdir; kimsenin kalbini kırmam. Beni zorlama. İfade etmeye uğraştığın şeyleri doğrudan söyle. Söylediklerimin laf kalabalığı olduğunu söylemişsin ama cevap verememişsin. Sitede çarpışma çıkıp kaliteyi düşürsün istemiyorum. Üsturuplu davran...

Herşeyi çok güzel idrak edebiliyorum. Asıl sen her önüne gelenle laf dalaşına girmemeyi öğren. Biraz seviyeli ve oturaklı ol...
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler