Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.12.2007, 13:59   #46 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 314
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Rehavet denen şey korkunç bir nesnedir. İlk sınırötesine geçtiğimizde bunu otağa ben eklemiştim. Hem de büyük bir aşkla ve şevkle. Çünkü bu çok güzel bir işti ve daha sonra yapılacak harekatların başlangıcıydı. Ama bu durumda bile bazı arkadaşların hiç bir şey olmayacağını söylemesi üzücüydü. Acaba o arkadaşların şimdiki düşünceleri neler?

Ayrıca kelimelerini biraz seçerek kullan. Adetimdir; kimsenin kalbini kırmam. Beni zorlama. İfade etmeye uğraştığın şeyleri doğrudan söyle. Söylediklerimin laf kalabalığı olduğunu söylemişsin ama cevap verememişsin. Sitede çarpışma çıkıp kaliteyi düşürsün istemiyorum. Üsturuplu davran...

Herşeyi çok güzel idrak edebiliyorum. Asıl sen her önüne gelenle laf dalaşına girmemeyi öğren. Biraz seviyeli ve oturaklı ol...
Öncelikle ifade etmek istediğimi zaten yorumlarımda dile getirdim ama hala anlayamadıysanız artık gerisi size kalmıştır. Her önüme gelenle laf dalaşına girmem sadece yapılan yanlışların dilimin döndüğünce karşısında olmaya çalışırım. Artı söylediklerinizin laf kalabalığı olduğu konusunda hala ısrarlıyım ve size karşı bu konu hakkında cevap verdiğim kaatindeyim iyi okuyun. Madem cevap veremediğim bilincine kapılmışsınız o zaman kara gün dostluğu temalı cümlelerinizin ne maksatla yazıldığını bi zahmet bana anlatıverin.

Amacım burda hiçbir ırkdaşımlar aramın bozulması onlarla kötü olmak değil. Amacım sadece bu konu üzerine yazdığınız yorumların abartılı ve bazı ırkdaşlara yönelik kırıcı olduğunu size anlatmaktı fakar siz bu dediklerimden ziyadesiyle gocunup bana karşı yok önüne gelene laf yetiştirmek gibi seviyesizce ithamlarda bulunmuşsunuz. Kendi açımdan kimseye karşı kırıcı olmadığıma ve elimden geldiği kadar da saygılı olduğuma inanıyorum. Ayrıca sizin çok iyi konu çarpıttığınızı ve laf cambazı olduğunuzu son yorumuzdan daha iyi anladım.

Bir konuya daha değinmek isterim.Burda çarpışma olup otağın seviyesinin düşmesinin amacında değilim. Bunu da aynen size iade ediyorum. Herşeyden önce asıl seviyeyi düşüren sizin kırıcı ve bazı kişileri zan altında bırakan ifadelerinizdir. Bu tarz ifadelerin her zaman karşısında olacağımdan da emin olabilirsiniz. Siz karşınızdaki kişilere saygı göstermelisiniz ki onlarda size aynı seviyede saygıda kusur etmesin. Tekrar etmekte fayda gördüğüm bir başka nokta ise idrak konusunda hala sınıfta kaldığınızdır.
Alt 21.12.2007, 05:31   #47 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,014
"Kara gün dostluğu" örneğiyle vermek istediğim mesaj ordunun yanında gibi görünüp, Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı olmasıyla başlayan kriz sürecinde orduya düşman kesilenlerdi. Yani bu sitedeki herhangi bir arkadaşı örnek göstermedim bu sözüme ama idrak edemediğin için sen anlayamazsın bunu. Zaten anlayamayacağını da tahmin etmiştim.

Buraya yazdığım yorumlara senden başka hücum eden var mı bir bak bakalım? Yarası olan gocunuyor, olmayanlar ise üstüne almıyor. Ben ordu düşmanlarını tenkit ediyorum, sana ne oluyor da hemen karşı savunmaya geçiyorsun?

Kimi zan altında bırakmışım? Kime ne suç isnad etmişim? Biraz oku da öyle cevap yaz. Sadece münakaya etmek amacıyla yazıp çizme. Ordu karşıtlarına saldırınca senden başka savunmaya geçen bir tek kişi oldu mu? Ayrıca isim vermedim, yani bu konuda yarası olanlar üstüne alınması gerekir söylediklerimi...

Yahu sen kimsin? Sınıfta kalmışım. Neyine dayanarak benimle böyle konuşuyorsun?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.12.2007, 13:36   #48 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Kara gün dostluğu" örneğiyle vermek istediğim mesaj ordunun yanında gibi görünüp, Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı olmasıyla başlayan kriz sürecinde orduya düşman kesilenlerdi. Yani bu sitedeki herhangi bir arkadaşı örnek göstermedim bu sözüme ama idrak edemediğin için sen anlayamazsın bunu. Zaten anlayamayacağını da tahmin etmiştim.

Buraya yazdığım yorumlara senden başka hücum eden var mı bir bak bakalım? Yarası olan gocunuyor, olmayanlar ise üstüne almıyor. Ben ordu düşmanlarını tenkit ediyorum, sana ne oluyor da hemen karşı savunmaya geçiyorsun?

Kimi zan altında bırakmışım? Kime ne suç isnad etmişim? Biraz oku da öyle cevap yaz. Sadece münakaya etmek amacıyla yazıp çizme. Ordu karşıtlarına saldırınca senden başka savunmaya geçen bir tek kişi oldu mu? Ayrıca isim vermedim, yani bu konuda yarası olanlar üstüne alınması gerekir söylediklerimi...

Yahu sen kimsin? Sınıfta kalmışım. Neyine dayanarak benimle böyle konuşuyorsun?
Herşeyden önce beni bu otağda bilen biliyor ya sizi bu otağda kimler biliyor ? Kaç defa sohbet odasına iştirak ettiniz söyleyin bakalım. Öyle kendinizi dev aynasını görmekten de vazgeçin aksi halde kaybeden siz olursun. Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun demişsin. O zaman söyleyin bakalım ya siz kimsiniz anlatın da bilelim. Ağa mısınız yoksa paşa mısınız ? Ki bunlardan her ikiside olsanız kaç yazar...

Hala anlattıklarımı idrak etmemekte bile bile ısrar etmenizin altında art niyet olduğunu anlamak artık çokta güç değil. Konuyu artık sıkıştığınızdan dolayı kişisel bir kavga ya cevirmeye çalışıyorsunuz yapmayın hiç yakışık almıyor. Herşeyden önce ben, kimseyle yok yere münakaşaya girmem bunuda o kafanıza iyice sokun. Anlata anlata dilimde tüy bitti ama siz hala bunu anlamayacak kadar seviyenizin olmadığını burda ısrarla ortaya koymaktan çekinmiyorsunuz. Yahu burda kim Tsk aleyhine eleştiri yapmışta böyle içinde artislik kokan hareketlerle etrafa saldırıyorsunuz. Verdiğiniz 10. ve 25. iletileri okudum. Tanrı aşkına ne var ordaki yazılarlada söyleyin bakalım. Yaptığınızın bu derece saçma, abartılı ve yanlış tutumunuzu bilinçli olarak yapıldığı kanaatindeyim. Bugra Şad beg eger bazı ırkdaşlar ile kişisel problemleriniz varsa bunu sohbet odasın gelip halledin. Sözü mertçe, kıvırmadan doğrudan söyleyin. Öyle isim vermedim gibi sonradan açıklamalar yaparak aklınız sıra olaydan sıyrılacağınızı sanmayın.

Kara gün dosluğu temalı cümlelerinizi ne maksatla söylediğinizi açıklamışsınız teşekkür ederim. Yanlız bu açıklamanız bile sizin konunun derinliğe girememiş olduğunuzu ortaya koymaktadır. Yahu bir insan kendi kendisi ile bu kadar mı çelişir hayret doğrusu. Bu durumda Hem suçlu hem güçlü sözü size çok uygun oluyor. Hem konuyu yanlış anlıyorsunuz ki artık bunu bilinçli yaptığınız kesin hem de demagoji yaparak etrafa saldırıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Son olarak burda kimse Ağa veya paşa değildir. Sadece belirli işleri düzene sokmak amacıyla görevlendirilmiş ırkdaşlara bazı ayrıcalıklar tanınmıştır. Bunların altında da otağın ve hepimizin refahı amaç edinilmiştir. Ayrıca ben hiçbir şeye dayanmadan doğrudan konuşurum. Herkesi kendiniz gibi bellemeyin. Sadece dilimin döndüğü kadar haksızlıların karşısında olmayı amaç edindim. Ne siz nede sizinle aynı ruh halinde içinde olanlar buna asla mani olamaz.
Alt 21.12.2007, 14:05   #49 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Alıntı:
GökTürkAlp adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
e) "Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere devletin kolluk güçleri ile emniyet ve istihbarat kuruluşlarını eleştirmek, mensupları aleyhinde söylemlerde bulunmak."Otağdan atılma sebepleridir.
Alıntı:
GökTürkAlp adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
====================================
O iletileri yazan şahısa gerekli uyarılar önceden yapılmıştır eğer yeniden tekrarlanırsa gereği yapılacağından emin olunuz.Unutmayınız ki otağda ordu,asker düşmanı kendisini çok bilmiş sanan kişiliksiz insanlar barınamaz.
Esen kalın.......
TANRI TÜRK'ÜNÜ VE ORDUSUNU DAİMA KORUYACAKTIR!!!
Beyler gerekli açıklamayı daha önce yaptım siz hala tartışıyorsunuz.Eğer şahsi bir tartışmaysa kendiniz msnde veya özel iletiyle tartışıp sorunu halledersiniz.
Sayın Buğra Şad ırkdaşım o dediğiniz kişiden başka ordu aleyhine yazılar yazan varsa lütfen bize özel iletiyle bildirin ama başka olduğunu sanmıyorum.Zaten yazdığınız kişi önceden yazdığım gibi siz söylemeden önce uyarılmıştı.
Birbirimize "sen şusun" "sen busun" "sen kimsin?" demeyi bırakalımda birlik olalım lütfen...
Esen kalın....
Alt 22.12.2007, 00:10   #50 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,235
vurulan pkk kamplarında taş taş üstünde kalmadı..
çevrede yaşayan köylüler hatıra fotoğrafları çektiler.

KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.12.2007, 00:11   #51 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alt 22.12.2007, 00:12   #52 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alt 22.12.2007, 00:14   #53 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alt 22.12.2007, 00:43   #54 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 214
Türk savaş uçakları Kandil Taarruzu'nda kış aylarında operasyon yapılmaz' mantığını yerlebir etti Kötü hava koşulunda ve gece ortamında Bandırma'dan kalkan uçaklar bile PKK'lılara ölüm yağdırdı
K_O_P_R_U_L_U Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.12.2007, 11:58   #55 (İleti Bağlantısı)
nihalatsiz.org

İletiler: 57
Bu operasyonu ve öncesini şu şekilde değerlendiremeyenlere ;

1- Türk Ordusu dünyada sadece 5 ülkenin becerebileceği bir hava operasyonunu gerçekleştirmiştir.
Hava kuvvetleri Pilotlarımız gece vuruş isabet oranlarında da Dünya BİRİNCİSİDİR.
2- Türk Ordusu bu gece operasyonu ile yunanistan a da gözdağı vermiştir.
İt dalaşına kalkacak olan yunan pilotlarına akıbetleri hatırlatılmıştır.
Rodos tarihi ile Genel Kurmay ın sitesinde verilen bilgi ile 1974 mor hat ültimatomu hatırlatılmıştır.
Girit_Taşöz adası arasında sanal olarak çizilen MOR HAT 1974 tarihindeki Kıbrıs savaşı esnasında
kahraman ! yunan pilotları tarafından geçilme cesareti gösterilememiştir.
3- Dosta düşmana Türk Ordusunun neler yapabileceği gösterilmiştir.
ermeni diasporası ağzından nihayet baklayı çıkarmışlar. sözde ! ermeni soykırımının kabul edilmesi sadece osmanlı
imparatorluğunu bağlar tezlerini bizzat kendi ağızları ile itiraf ettikleri asıl niyetlerinin Türkiye den toprak talepleri ile göstermişler
Karabağ ı nasıl işgal ettikleri Hocaali katliamlarını unutturmaya çalışmalarından da anlaşılmıştır.
Türk Ordusunun bu operasyonu ermeni soytarılarına da vurulmuş bir tokattır.
4- Türk Dünyasına da önemli bir mesaj bütün Türkçü sitelerde bile gözlerden kaçmıştır.
Türk Ordusu ;
Diyarbakır da ; hani şu baydemir in savaşsa savaş dediği hainlerin yuvalandığı ,kürtçenin ana lisan kabul edildiği
bir zamanlar ecevit e bile şehre girişinde pasaport sorulmaya kalkışıldığı Türk şehrinde Atatürk'ün şehri ziyaretlerinin yıldönümünde resmi geçitte Şanlı Türk Ordusunun Hava Kuvvetlerimizin Askerleri sloganlar eşliğinde yürümüştü :
Neydi o sloganlar !
TEK MİLLET !
TEK BAYRAK ! ( hani o dtp kongrelerinde gördüğümüz çaput parçası değil )
TEK VATAN ......( Türk ün kanları ile elde edilen bu Vatanda bop ve kürt tarikatlarının tarih boyunca isyanlar ile emellerine ulaşamadıkları TÜRKÜN VATANINDA )

T E K D İ L ...

evett TEK DİL ...( kürtçe de Türkiye de ne imiş ? )

TÜM BU GERÇEKLER GÖZ ARDI EDİLİYOR VE abd den izin mi aldık ta , ancak o şekilde mi girebildik ..gibi garip yaklaşımlar ile Genel Kurmayımız birileri tarafından sorgulanmaya kalkılıyor ...

Bu yorumu yapanlar şunu da unutmasınlar !

OPERASYONDA BİR MESAJ DAHA VERİLMİŞTİR !

OPERASYON ÖNCESİ IRAK SINIRINA YIĞILAN ORDUMUZ GERİ ÇEKİLİR GİBİ GÖSTERİLMİŞ VE DE ŞEREFSİZ KÖPEKLERİN
ARTIK KIŞ MEVSİMİ GELDİĞİNE GÖRE TC ORDUSU DA ÇEKİLİYOR BİZLER DE RAHAT RAHAT İNLERİMİZE DÖNEBİLİRİZ ŞEKLİNDE DÜŞÜNMESİ SAĞLANMIŞTIR.

TARİH TE MALAZGİRT ZAFERİMİZDE DE ÖRNEĞİ GÖRÜLEN BU HAREKAT TAKTİĞİNİN ADI

" TURAN KISKACI " dır !

ANLAYANA DEMİYORUM ...GEREKTE YOK !

TTK
not : KOCATÜRK Kandaşımızın yukarıda yayınlamış olduğu fotoğraflara dikkat etmeyenler için yazıyorum.
Yıkılan betonarme bir yapı ve hemen yanında kerpiç-tezek marifeti ile yapılmış olan tipik bir köy evi görünümü...
Yıkılan betonarme yapıda kullanılan beton sınıfının C 30 olduğu belli oluyor . Yıkıntılar arasında salkım saçak görünümünde olan
inşaat demirleri ise 22 lik demirlerdir( yüksek binalarda bile 18 veya 20 lik demir kullanılır ).
Yani dünyanın hiçbiryerinde bir köy evinde görülemeyecek kadar sağlam dayanıklı !bir bölümü kullananlar köylü olamazlar !
Kerpiç evi yıkmamışlar buna karşın hemen yanı başındaki son derece dayanıklı olması
amaçlanarak inşa edilen pkk köpeklerine ait olduğu alenen belli olan betonarme binanın yerle bir edilmesi Hava Kuvvetlerimizin muhteşem başarısına en güzel örnektir .O binanın içinde kimler vardı ? O da içinde olanların sorunu olsun.kıroların anırmalarından da anlaşılacağı üzere içi dolu imiş !
Semih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.12.2007, 19:49   #56 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

sayın ırktaşım Semih bey'inde belirtmiş olduğu üzere ; fotoğraflara iyice dikkat ederseniz :

1) kerpiç evin iki adım ötesinde muazzam demir ve çimentolarla imal edilen sağlam betonarme binaların yerle bir edildiğini ; buna karşın esas köylülerin olduğu kerpiç binaların ve hatta çalı çırpı ile ağaçların bile sapasağlam durduğunu ,

2) pkk lıların ve yardakçıları ırak hükümetinin iddia ettiği gibi ; sivil kişilere hiç bir şekilde zarar verilmediğini ,

3) böylesine nokta hedefi vuran TÜRK PİLOTLARININ , dünyanın EN İYİ pilotları olduğunu bir kez daha göreceksiniz.
Alt 22.12.2007, 20:08   #57 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
Enkazda dolaşan leş kargalarının tipine bakın!
DELİ KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.12.2007, 20:28   #58 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

TÜRK UÇAKLARI YENİDEN PKK'YI BOMBALAMAYA BAŞLADI.

yüzlerce terörist geberdi.
en son basın açıklaması burdadır :

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_...007/BA_40.html

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 22 Aralık 2007
NO : BA - 40 / 07

Irak'ın kuzey kesiminde, 22 Aralık 2007 günü öğlen saatlerinde tespit ve teşhis edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait önemli bazı hedefler; Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçakları tarafından 14:25-15:00 saatleri arasında vurulmuştur.
Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetli bir şekilde üslerine dönmüşlerdir. Ayrıca, aynı hedefler 16:55-17:10 saatleri arasında da sınıra yakın bölgelerde konuşlu kara ateş destek vasıtalarımız tarafından etkili olarak ateş altına alınmıştır.
16 Aralık 2007 tarihinde Irak'ın kuzeyi ve Kandil Dağı bölgesinde gerçekleştirilen harekat, kamuoyunda çok olumlu ve başarılı bulunmasına rağmen; art niyetli bazı çevrelerde harekatı ve sonuçlarını küçümseyen yorumlara rastlanmıştır. Milletçe teröre karşı verdiğimiz mücadeleyi olumsuz etkilemeye yönelik bu yaklaşım, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ibretle ve esefle karşılanmaktadır.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapmış olduğu operasyonların tespit edilen sonuçları, önümüzdeki hafta içinde görüntülü olarak Türk ve dünya kamuoyuna yansıtılacaktır. Vurulan mağara ve sığınaklardaki terörist sayısı tam bilinmediğinden, tesirsiz hale getirilen teröristlerin sayısını kesin olarak tespit etmek de mümkün olamamaktadır. Ancak, çeşitli kaynaklara dayanarak yapılan istihbarata göre, yüzlerce teröristin etkisiz hale getirildiği de bir gerçektir.
Operasyonların örgüt üzerinde ne kadar etkili olduğu, önümüzdeki günlerde daha iyi anlaşılacaktır. Bu kapsamda, benzer operasyonlar yurt içi ve sınır ötesinde, arazi ve iklime bağlı kalmaksızın her hal ve şartta devam edecektir. PKK terör örgütü, Irak'ın kuzeyinin artık güvenli bir bölge olmadığını yaşayarak öğrenecek ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti karşısında başarı şansının kalmadığını bir kez daha anlayacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Alt 22.12.2007, 23:23   #59 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Sınır ötesi operasyonun olacağı haberleri duyulur duyulmaz basının bunu en ince detayına kadar haber yaptığını hepimiz bilmekteyiz. Türk kamuoyunda neredeyse davullu zurnalı operasyon yapacağız havasının yaratılmasını hayretler içinde izlemiştik. Yaşananlar üzerine bazı çevreler bunun aleyhimize olacağını üstüne basa basa vurgulamış ve örnek olarak dağlardaki bazı pkk kamlarının boşaltığını söylemişti. Bu kısa açıklamayı yapmamın nedeni resimleri inceleyerek yorum yapan ırkdaşların da gözünden kaçtığını tahmin ettiğim bir noktayı vurgulamak.

Dikkat ederseniz yıkılan yapıların enkazından geriye kalanlar içinde hiçbir eşyaya,ranzaya veya hutta en azında bir tane su şisesine bile rastlamadım. Bu da bazı çevrelerin pkk nın kamplarını boşaltdığı yönünde yaptığı açıklamaları aklıma getirdi. Resimlerden de görüldüğü üzere bu açıklamaların bazılarında haklılık payı olduğu kanatindeyim. Hatırladığım kadarıyla 1998 yılında abd nin ırağa yaptığı çöl tilkisi operasyonunu hepimiz tvlerden öğrenmiştik. Bu operasyonla ilgili un ufak bir bilgi bile sızdırılmamış yada basın tarafından bilinçli olarak yansıtılmamıştı. Buda bir basının nasıl kendi ülkesi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini bizlere göstermişti.

Basın eğer bu derece milli çıkarları ezercesine haberler yapmamış olsaydı belkide operasyon kesin olarak pkk nın sonunun getirileceği yönde kat kat başarılı olurdu. Herşeye rağmen Yüce Tsk muhteşem bir operasyon yapmakla kalmayıp gayri Türk iktidar yüzünden yerlerde olan prestijimizi tekrar şahlandırmış ve düşmanlarımıza geceleri kabusları olacak derecede büyük bir gözdağı vermiştir.
Alt 23.12.2007, 00:20   #60 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Alıntı:
TemüçiN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sınır ötesi operasyonun olacağı haberleri duyulur duyulmaz basının bunu en ince detayına kadar haber yaptığını hepimiz bilmekteyiz. Türk kamuoyunda neredeyse davullu zurnalı operasyon yapacağız havasının yaratılmasını hayretler içinde izlemiştik. Yaşananlar üzerine bazı çevreler bunun aleyhimize olacağını üstüne basa basa vurgulamış ve örnek olarak dağlardaki bazı pkk kamlarının boşaltığını söylemişti. Bu kısa açıklamayı yapmamın nedeni resimleri inceleyerek yorum yapan ırkdaşların da gözünden kaçtığını tahmin ettiğim bir noktayı vurgulamak.

Dikkat ederseniz yıkılan yapıların enkazından geriye kalanlar içinde hiçbir eşyaya,ranzaya veya hutta en azında bir tane su şisesine bile rastlamadım. Bu da bazı çevrelerin pkk nın kamplarını boşaltdığı yönünde yaptığı açıklamaları aklıma getirdi. Resimlerden de görüldüğü üzere bu açıklamaların bazılarında haklılık payı olduğu kanatindeyim. Hatırladığım kadarıyla 1998 yılında abd nin ırağa yaptığı çöl tilkisi operasyonunu hepimiz tvlerden öğrenmiştik. Buda bir basının nasıl kendi ülkesi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini bizlere göstermişti.

Basın eğer bu derece milli çıkarları ezercesine haberler yapmamış olsaydı belkide operasyon kesin olarak pkk nın sonunun getirileceği yönde kat kat başarılı olurdu. Herşeye rağmen Yüce Tsk muhteşem bir operasyon yapmakla kalmayıp gayri Türk iktidar yüzünden yerlerde olan prestijimizi tekrar şahlandırmış ve düşmanlarımıza geceleri kabusları olacak derecede büyük bir gözdağı vermiştir.
Bence haksızlık yapıyorsun.Gördüğün 1-2 resim. Bu resimlerin TSKnın vurduğu yerlere ait olduğu bile meçhul. Kürtlerin propagandası olabilir. Bu resimlerde hep kürt sivillerde var, enkazlarda dolaşan. Ayrıca bunun psikolojik yansımalarını da yukarda ırkdaşımız güzel bir şekilde izah etmiş.
Genelkurmay Başkanlığının sitesinde yapılan bugünkü açıklamada yüzlerce teröristin öldürülmüş olduğu istibaratı alındığı söylendi
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bomba , kandİl , uÇaklarimiz , yaĞdirdi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler