Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.08.2008, 18:02   #61 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bunlar milliyetçi olmadıkları halde öylesine sahiplenmişler ki milliyetçiliği ve bozkurtu insanlar doğal olarak TÜRKÇÜYÜM deyince ülkücü anlıyorlar bizi.Aslında TÜRKÇÜLÜĞÜN ve ülkücülüğün çok farklı şeyler olduğu apaçık ortada ama bu çapulcular yüzünden insanların kafasına yerleşmiş bu fikir.ATSIZCILAR olarak insanlara iki kavramın da çok farklı şeyler olduğunu anlatmaya başladık ve insanlar artık ayrım yapabiliyorlar

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
IRKÇI TÜRKÇÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2008, 18:10   #62 (İleti Bağlantısı)

Ağabay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 505
Bizim TÜRK lüğümüz sözde değildir...
Bizim TÜRK lüğümüz eylemdedir...
Bizi ülkücülerden ayıran en muhteşem yanımız ATA mıza saygımız ve ümmetçilikten uzak olmamızdır.Gençlere bu bilgiyi depolayabilirsek hiçbir sorun kalmaz.ATSIZ ın yolundayız...

Uğruna canımız feda,
Var olsun TÜRK IRKI...
Ağabay Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2008, 18:11   #63 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ErkTR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 13
"Gök Tanrı'nın emriyle atıldı, Gök Renkli KURT!"

Msnde iletimde bu yazıyordu. İnanır mısınız, en az 15 kişi ülkücü müsün diye sordu.
Yanına da parantez içerisinde ülkücü değilim diye yazmak durumunda oldum.

Kurt diyoruz, ülkücü oluyoruz. Halbuki hiç ama hiç alakası yok. Kurt Türk'ün kültürüne kattığı bir canlıdır. Kurt'un insanlara birçok yerde benzeyen, kurnaz bir zekası vardır. Kurt güzeldir, vahşidir. Doğa şartlarına uyumlaştırmıştır kendini. Dolayısıyla Orta Asya'nın sert ikliminde, sert bozkızlarında at üstünde yaşayan Türk Atalarımızın simgesi haline gelmiştir.

(Bu sözlerim ülkücü, ümmetçi vs. takımına) Ne o? Türk olmaktan utanır hale mi geldiniz? Özünüz sizi rahatsız mı etti? Kendinizi, ne olduğunuzu unuttunuz değil mi? O yüzden Kurt deyince hemen ayaklanıyorsunuz, hemen siyasi bir şeylere çevirmeye çalışıyorsunuz, o yüzden hemen Kurt'un altında başka düşünceler arıyorsunuz.

Kurt benim Türklüğümün simgesidir, Atalarımın kutsal gördüğü bir simgedir. Kurt asildir, sizler gibi çapulcu değildir.

(Sert yazıyorum, ancak Türkçü soydaşlarım beni anlayacaktır diye umuyorum. AKP'nin ümmetçi çalışmaları ve ülkedeki çapulcular yüzünden burama kadar geldi artık. Tepkimi sonuna dek göstereceğim. Yine de eğer yönetici ağabeylerim uygun görmüyorlarsa iletimi silebilirler. Öyle bir durum olursa, şimdiden özür dilerim.)
Alt 17.08.2008, 18:32   #64 (İleti Bağlantısı)
Azerbaycan Türkü

Erkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 43
Sen Türkçüyüm dediğin halde sana ülkücü diyorlarsa, onlara sahte başbuğun(!) Irkçılığı red eden bir milliyetçilik anlayışı konuşmasını hatırlat.
Erkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2008, 08:46   #65 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 86
Böyle bir yafta yeneceğini düşündüğünüz bir ortamda iseniz, açık ve seçik şekilde "Türk Irkçısı" olduğunuzu belirtir, Nihal Atsız Ata' mızın da fikir hocamız, Başbuğumuzun da Gazi Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söylersiniz, böylece bütün soru işaretleri ortadan kalkmış olur.

"ırkçılık insanlık suçudur" saçmalığını her yere yayan gerizekalılara da kimler tarafından yönetildiklerini, meclis koltuklarının üzerine kimlerin kıçlarını sereserpe yaydıklarını hatırlatmakta, günün gelip devranın döndüğü vakit Şehit Kubilay' ımızın kafasını taşıyan o bayrağın ucunda bu sefer o derviş mehmet zihniyetlilerin kellelerinin olacağını hatırlatmakta fayda vardır. Türk İnsanı, bugünlere ırkçı ve teşkilatçı yapılanmasıyla gelebilmiştir. Irkçı ve tavizsiz tavrıyla diğer tüm görüşlerden keskin çizgilerle ayrılır.

Hiç şuna da mı dikkat etmezler bu cahiller, Türklüğü tek kelimede özetlemek mümkündür "ATATÜRK" şeklinde, fakat diğer tüm siyasi görüşlerin birden fazla ve birbiriyle çelişen yanları vardır. İsterseniz örnekleyelim:

*En başta büyük saçmalık ustalarını bir araya getiren mhp, bu insanlar milliyetçi geçinip, bir yandan da arap ümmetçiliğini dayatma peşindeler, bu nasıl bir çelişkidir?

*komünist geçinen uşaklar, ellerinde anti amerikancı dergiler dağıttıkları tüm sokakları ayaklarındaki amerikan malı converse, nike ayakkabılarla arşınlamaktalar, bu nasıl bir çelişkidir?

*nasyonal sosyalist, daha kısa bir ifadeyle nazi özentisi geçinen örümcek beyinliler, ikinci dünya savaşını başlatıp, bununla da yetinmeyerek kendi ülkesini kalkındırma yalanıyla ortaya atlayıp kendi ülkesini bataklığa sürükleyen, 90' lı yılların başlarına kadar sebep olduğu şeyler yüzünden savaş sonrası ülkesine asker bulundurma hakkı bile tanınmayan bir delinin peşinden gidenler. Çelişki daha bunların kendilerine önder tayin ettikleri adamın özelliklerini açıklarken ilk cümlelerde başlıyor, bu nasıl bir çelişkidir?

Bu örnekler çoğaltılabilir, kandaşlarım daha rahat anlasınlar diye istemeden lafı uzattım biraz affola. Bu ülke içinde mhp yozlaşması, en az bir akp ya da kürt istilası kadar tehlikeli bir tehdittir varlığımız ve Türk Kimliğimiz açısından. Bizler Türkçü olduğumuzu açıkladığımız zaman da bu çağdışı anlayışlarla özdeşleştirilme sebebimiz de, bu insanların el altından yürüttükleri kendileştirme politikalarıdır. İsterler ki herkes onları benimsesin, onlardan gözüksün, onlardan bilinsin. Böyle yanlış anlaşılmalarla karşılaşıldığında bizleri onlardan ayırt eden kırmızı çizgilerimizi açıklamakta fayda vardır. Aklı başında kimse Türklük Şerefi' ni savunan birine karşı bir suçlamada bulunmaz.
Tamu Şafağı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2008, 11:53   #66 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kalaç adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118
Ülkücü olduğu için otağdan atılmış birinin açtğı konuyu bence başka bir başlıkta sürdürelim. Türkçülerin kimseye kendilerini ifade etme ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum. Anlayan anlıyor zaten.Soran olursa da anlatmasını biliriz.
Tengri küç birtük üçün anda sançdım yanydım.Tengri yarlıkaduk üçün men kazanduk üçün Türk budun kazganmış erinç. Tanrı kuvvet verdiği için orada mızrakladım,dağıttım.Tanrı bahşettği için, ben kazandığım için Türk milleti de kazanmıştır.(Bile Kagan/Doğu yüzü 33.pasaj)
kalaç Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2008, 13:23   #67 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Alıntı:
Horasanlı Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Türkçe yaşam derneği" idi sanırım . Koptuk birbirimizden Eskişehirde bir dernek... İsimleri de Dergilerinden kaldı aklımda.
Bir arkadaşımız ordaydı fakat iç meselelerden ayrıldılar.

Bu arada toplanılan aidatlar kiralarını çıkarmıyor sanırım. Kiraları ise 200 ytl hesap edin artık!
Çıkardıkları dergi ise bir sonraki sayısına ya yetiyor ya yemiyor.Cepten çok para ödüyorlarmış.
Ne kadar yürür bilmem.
Eskişehir'de bir sene kaldım. Arkadaşımla siyasi tartışma yaparken bana Eskişehir'de Atsızcılar'ın derneği olduğunu söylemişti; ama ne ismini nede bulunduğu yeri bir türlü hatırlayamamıştı.Hatırlayamadığı için galiba yalan sölemiştir diye düşünmüştüm.Bugün sizden tekrar duyunca çok sevindim.Tekrardan Eskişehir'e gitme ihtimalim var.Sadece hangi caddede olduğunu söylerseniz bana yeterli.
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2008, 19:13   #68 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Günümüzde insanlar milliyetçi olan her insanı mhp ve ülkücülükle özdeşleştiriyor. Bu da bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Zamanla herkes öğrenir elbet aradaki dağlar kadar farkı.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.08.2008, 14:38   #69 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türk_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 56
Ben de 2 yıl önce kendimi tam bir ülkücü olarak görüyordum.

Bu siteyle karşılaşınca anladım gerçek Türkçülüğü...

Seçimlerin yaklaştığı bir zamanda caminin önünden geçerken AKP'nin rezilliklerini anlatan bir dergi dağıtıyorlardı...

Aldım ve mahalleye gittim...

Bizim mahallede oturan iki kürt oturmuş...

Hemen yanlarına gittim ve AKP'yi anlatan dergiyi gülerek verdim...İşte AKP böyledir dedim...
Bir tanesi bana sen hangi partiye oy verirsin dedi...MHP dedim...Bana AKP'yi savundu...

Yok neymiş ayrım yapmıyomuş...Ama MHP ayrım yapıyor dedi.Yani anlatmak istediğim fazla bilen yoktur.Zamanla onlarda öğrenir gerçek Türkçülüğü.

Esenlikler...
Alt 19.08.2008, 14:49   #70 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 145
Alıntı:
Türk_28 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben de 2 yıl önce kendimi tam bir ülkücü olarak görüyordum.

Bu siteyle karşılaşınca anladım gerçek Türkçülüğü...

Seçimlerin yaklaştığı bir zamanda caminin önünden geçerken AKP'nin rezilliklerini anlatan bir dergi dağıtıyorlardı...

Aldım ve mahalleye gittim...

Bizim mahallede oturan iki kürt oturmuş...

Hemen yanlarına gittim ve AKP'yi anlatan dergiyi gülerek verdim...İşte AKP böyledir dedim...
Bir tanesi bana sen hangi partiye oy verirsin dedi...MHP dedim...Bana AKP'yi savundu...

Yok neymiş ayrım yapmıyomuş...Ama MHP ayrım yapıyor dedi.Yani anlatmak istediğim fazla bilen yoktur.Zamanla onlarda öğrenir gerçek Türkçülüğü.

Esenlikler...
Türk_28 kandaş, kürtlerin Türkçülüğü öğrenip öğrenmemesi bizi ilgilendirmez. "Gerçek Türkçülüğü" öğrenir derken Türkçülüğün ayrım yapmadığı anlamını mı çıkarmak gerekiyor?

Yazdıklarınız daha düzenli ve anlaşılabilir bir şekilde yazabilirseniz memnun olurum. Açıkçası bu şekilde anlatmak istediğinizi algılamak biraz zor. Yanlış anladığım bir nokta varsa düzeltiniz.
Temren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.08.2008, 15:05   #71 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türk_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 56
Temren ırktaşım anlatmak istediğim çoğu kişi MHP'yi biz Atsızcılar gibi görüyor.Onlar ise önce müslümanlık gelir.Bizim için ise sadece Türklüktür.Yani çoğu kişide MHP'yi Türkçü olarak görüyor demek istedim.

Esenlikler...
Alt 07.11.2008, 22:38   #72 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 22
Ülkücü kendini belli eder maganda tavırlarından...
Malesef bu yüzden bende tam anlamıyla düşüncelerimi açıklayamıyorum Atatürkçü'yüm diyorum ancak herkes Atatürkçülük'deki ırkçılığı bilmiyor.
Türkmen_Horosan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.11.2008, 00:34   #73 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,519
Alıntı:
TÜRKÇÜ HAREKET adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Uzun süredir , Kime desem ki ? TÜRKÇÜYÜM!
Bana diyorlar , Ülkücüsün.
Adamlar haklı çıktı...ülkücü bir zibidi olduğun resmen tescillenmiş...

TÜRK OTAĞINDAN "Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır" yazısı bile eklenmiş.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.11.2008, 00:43   #74 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 22
Bu adamları tanımak zor değil nerde güçsüz tek birine 3-5 çapulcu dadanıyor magandalık yapıyorsa,nerde bir balici tinerci varsa orda mutlaka ülkücü vardır.
Türkmen_Horosan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.11.2008, 02:43   #75 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

sonufkum adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 47
çapulcuların ülküsü gökten kemik yağacağına inanmaktır.Kendilerini tatmin edebilmek için bir takım sentezler fotosentezlerden ilham alırlar.

Fikir babaları arap arvasidir, osmanlı hayranıdırlar ve necip fazıl kısaköpekten büyük haz alırlar.

Dolayısıyla Türklük'le bir alakaları yoktur.
sonufkum Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
"türkçüyüm" , "Ülkücü" , damgası , deyince , niye , yiyoruz?

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler