![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
İkincisi ise benim bu görevimin dışında üstlendiğim diğer görevler, görevden çok herkesin yapması gerekenler. Nedir bunlar? En yakınınızdan başlayarak AKP yi fettoşçuları anlatmak, ne mal olduklarını kanıtlarıyla ortaya koymak. İnanın çok işe yarıyor. Ben bu sayede çok insanın düşünce yapısına etki yaptım. 2002 de AKP ci olanları son seçimde AKP cilikten çıkardım, bazılarını çıkaramadıysam bile düşünce yapılarını değiştirdim. Eğer bir aileden bir kişiyi özellikle o ailenin evrenkentte okuyan bir çocuğu varsa ve onu etkilerseniz, gerçekleri anlatırsanız o aile üzerinde etkili olursunuz. Hepimiz biliyoruz ki bazı şeylerden haberdar olmayan ve sadece geçim derdinden dolayı bilinçsiz onlarca Türk aile var. Bence en önemli hedeflerimizden birisi de bu aileleri etkilemek olmalıdır. İkinci burundan getirme unsuruda budur bence. Başka yaptıklarım ve düşünce olarak tasarladıklarım var tabiî. Bunları burada yazmanın uygun olmadığını düşünüyorum. Yeri geldikçe açıklarım. Burundan getirmek söz öbeğinden kastettiğim unsur kısa vadede başlarına vura vura cezalarını vermek elbette değil. İşte bu hamaset olur, gerçek dışı olur. Uzun vadede toplum düşüncesini, insanları değiştirmek. İzin verirsin ki bunda da en önemli pay eğitim kurumlarına ve ailelere düşüyor. Umarım anlatabilmişimdir andam. Dediğim gibi kısa vadede yapılmayacak, yapılamayacak unsurlar bunlar. Kısa vadede yapılacaklar da var elbette, şartlar oluştuktan sonra her şey yapılır. Anlaşıldıysam ne mutlu. Esenlikler. Konu Çağrı_Beğ tarafından (16.05.2008 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlışlık |
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu adam zamanında CHP'yi ele geçirip devşirmeci sisteme geçirmek isteyen bir zaza kırmasıdır. Bir programında TSK'ye hakaretler yağdırmış, mevcut ordunun lağvedilip yeni bir ordu kurulmasını isteyebilmiştir. Kuzey Irak'taki kürtlere Türk pasaportu verilmesi gibi uçuk fikirler ortaya atabildiğine göre tam bir ülkeyi kürtleştirme sevdalısı.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Senin nasıl cahil ve çapulcu bir partizanlık içerisinde olduğun ortda. Bu hakaretleri yüzüme yapabilecek cürretin veya gücün varsa seni bekliyorum. Bugün akşam sesli sohbete geleceğim. Yeri zamanı orada ayarlarız. Onurumuza laf eden cezasını çeker. Senin, beyin korteks gelişimi yarıda kalmış bir piyon olduğun bu kadar barizken bile dediğin lafları yutturacağım. Türk ocakları nasıl fetoşçuların elindeyse Chp de gün itibariyle ırkçılığı başı ezilmesi gereken bir yılan olarak görmekte olan bir gürühun elindedir. |
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Alıntı:
Burada hiçbir siyasi partinin propagandası yapılmaz ancak kötünün iyisi olarak C.H.P. yi görüyoruz bu demek değildir ki C.H.P. bizim fikriyatımıza uygun bir parti. Aynı zamanda C.H.P. için bu günün şartlarında en uygun olarak şimdiki yönetimi görüyoruz bundan önceki Deniz Baykal başlığını aç oku.Çünkü Baykal'da kötünün iyisidir. Çözüm üretmekten uzak sadece hayal ve hamaset üzerine yazılar yazmayın günümüz şartlarını çağın gereklerini ve bugün Türkçülüğün hangi noktada olduğunu idrak edin.Çağa ayak uyduramayan birey dava adamı olamaz hele hele Türkçü asla olamaz.Çünkü Türkçülük Türk ırkını en ileri en medeni seviyeye getirme ülküsüdür.Bu medenilikde çağa ayak uydurup zamane koşullarını iyi kullanmaktan geçer. |
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Ben bugün oy kullanacak olsam Chp ye verebilirim ama bu kesinlikle kötünün iyisi olduğu içindir. Çağdaş ve laik yapısı nedeniyledir. Lakin estirelen bu partizan hava mensubu olduğum kenti kırolara teslim etmiş ve sırf Türkçü olduğumuzdan kırolarla amansız bir mücadele içerisinde olduğumuzdan dolayı bize karşı savaş açmış, bu savaş sonucunda beni okulumdan dahi uzaklaştırabilmiş "şimdiki" chp ilçe örgütüne karşı özelde ve tüme varımdan yaptığım tespitlerimi geçersiz kılmaz.
Mhp ve benzeri partiler benim için bin kez tehlikeliyken Chp on kez tehlikelidir ama sonuçta tehlikelidir. |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Bana semtini ilini söylermisin benim bildiğim hiçbir Türkçü oluşum yokta Türkiye üzerinde. |
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Ama bu hakaretleri görünce yapabileceğim bişey yok. Kendisinin bu hakaretleri yüzüme de edebilmesi için ona fırsat sunmak artık benim en asli görevim. |
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bana özelden telefon numaranızı gönderirseniz sizi ararım. Sizin çapulcularla beraber olmakla itham ettiğiniz kişiyi başka türlü tanıyamazsınız. Ya da sesli sohbete şu an girebilecek durumdayım. Odayı açmanız yeterli.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Bu tür basit atışmalarla Otağ'In kalitesini düşürürsünüz başka bir şey elde edemezsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Sayın yöneticim konuyu uzatmak otağımıza saygısızlıktır. Ben bugün akşam sesli sohbete geleceğim.
ESEN KALINIZ |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | ||
|
6.Tunç Ok
|
Alıntı:
Alıntı:
Burda birşey sölersin ve konuşursun böle yüce bir kurumu gelipte ahkam kesemesin.Ben ne bir patizanım nede bilmem ney yapıyorun.Partizan söliyecegin en son olay bu konuda budur ama daha düşünme safhasına geçmedigin belli.Chp diyerek isim yer -yön vermeden konuşamasın koçum benim konuşturmam. Üyeligim iptal edilecegini bilsem bile konuşturmam seni...! Gelirsin bir şahıs ismi verirsin. Bildigini anlatırsın ortak noktaları bulur veya eleştirilecek bir yeri varsa senle birlikte eleştiririm.Bunu partizan olan biri yapmaz ve sana bunu sölemez. Türk Dil Kurumuna nasıl sahip çıkıyorsam.Türk Tarih Kurumuna nasıl sahip çıkıyorsamTürkiyeye Nasıl sahip çıkıyorsam...!Chp yede öle sahip çıkarım Simdi söbe kelle tayyo başbakan diye ''Türkiye'' her haltı yer mi diyecez.Tayyoyu yer-eleştirirsin veya başka bişe yaparsın. Ama nasıl Türkiyenin başında öle bir söbe kelle olsa bile Türkiyeye laf ettirmem. Aynı chp oldugu gibi. Korumam Chp partisini Kuran ve yaşatan Ulu Atatürk den ötürüdür. Hangi yollardan gittigini ögrenirsin.Kişileri eleştirirsin sonra yanlış birileri geldigindede chp diyemezsin.Hörmetim sevgim Kurandan ötürüdür.İlkem onun düşüncelerinden ileri gelir. Öle diger partilerin safına getirtirmem.Aynı çuvaldıza koyamassın koydurtmamda Haa bu arada sesli sohbet demişsin. ADANA-MERKEZ. Y.N:Buraya isim adres yazmayın.
Konu 6.Oku Koruyan Bozkurt tarafından (16.05.2008 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltildi |
||
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şimdi çapulcu forumlara yaylan bir daha da gelme. Eğer gelirsen o IP'nden adres ve telefonunu tespit ederiz.
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yahu anlamıyorum; siz bu işi çocuk oyuncağı sanıyorsunuz değil mi? Bir parti kur ve iktidar ol herşey olup bitsin. Ne kadar sığ ve basit düşünüyorsunuz böyle. Bakın yılların ANAP'ı ve DYP'si (şimdiki DP) son seçimde nasıl dağıldı? ANAP zaten seçimlere de girmedi, DYP ise girdiği hâlde gülünç oranda bir oy alarak rezil oldu. Çünkü bunlardaki oyların da AKP'ye gitmesi gerekiyordu ve bunun için bin bir dolap döndü ve istenilen oldu, ANAP ve DYP tabanı AKP'ye oy verdirildi. Siyaset işi çok karışıktır ve bir o kadar da zor ve güvenilmezdir. Hâl böyleyken siz kalkmış Türkçü parti olmamasından ve bu yüzden bütün partilerin zararlı olduğundan bahsediyorsunuz. Bu kafayla düşünen insanlar yüzünden bugün bu hâldeyiz ya. Adamlar kendi ordularını ve ekonomilerini kuruyorlar, siz hâlâ CHP'nin zararlı olduğundan bahsediyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
"Bugün hangimiz Türkcülerin uygalayacagi ekonomik sistemi biliyor?
Türkcüler ic ve dis borclar konusunda ne düsünüyor?Hanginizin bir fikri var? Ac ve issiz olan milyonlarca insanimizin istihdam edilmesi nasil saglanacak?Cok büyük bir sorun olan gelir dagilimdaki adeletsizlik nasil ortadan kaldirilacak?Sömürü düzeni nasil ortadan kalkacak?IMF'nin ve yabanci finans kuruluslarinin ülkenin ekonomisinde söz sahibi olmasi nasil engellenecek?Enerji politikamiz nedir?Bütün bunlarin cevabini yurttaslarimiza veremezsek bir 50 yil daha forumlarda hamaset yapmaya devam ederiz ve soysuzlar ülkemizden nemalanmaya devam ederler. " Sayın Tomay, halkımızın bu soruların cevabınımı aradığını, sanıyorsunuz, hayır onlar birkaç kilo beleş pirinç makarna vb... yi arıyor. Birde kendisi gibi hanzo zırcahil tipleri seviyor. Türkiyede iktidara gelmenin tek yolu para sahibi olmaktır. Türkçüler senin yukarıda sıraladığın soruların cevaplarını çok iyi bili yorlar. Ancek sen Türkçülerin bu birikimlerinden haberdar olmadığına göre, çok kuvvetle muhtemeldirki Türkçü filan değilsin. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fettoşçulara , kanaltürk , satıldı! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|