Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.05.2008, 03:08   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.792
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
İslami Fuhuş Sitesi >> www.habibimol.com

Ümmetin hurafeci sapıkları da çağ atladılar. Adamlar teknolojinin tüm nimetlerinden olduğu gibi, kafirlerin yani Hristiyanların bir buluşu olan İnternet'ten de sonuna kadar yararlanıyorlar.

Fuhuşun legalleştirilmiş bir biçimi olan imam nikahının çocukları, sanal acunda da boş durmayıp, "imam nikahı"na giden yolu açmışlar.

Yıllar önce Paltalk adlı sesli sohbet ortamındaki İslamcı odalarda hocaların imam nikahı kıyarak sanal fuhuşa destek verdiklerini duymuştum. Fakat bu çöpçatan sitesi ümmetin imam nikahlı fuhuşzadeleri için bulunmaz bir fırsat olsa gerek.

Adı bile karizma olan yobaz fuhuş sitesinin tanıtımını da yapmış olduk ya, kesin sevap kazanmışızdır.
Alt 15.05.2008, 03:13   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 202
KUTALMIŞ Rss Beslemesi
Tertemiz insanlara en adi iftiraları atan bu insan(?)lar aslında hertürlü iğrençliğin kaynağıdır. bkz: h.üzmez.

İşte bu yaratıkların zihniyeti. Resimlerini internette yayınlıyıp koca ,.... ararlar ama sorarsanız onlardan namuslusu iffetlisi yoktur.

Namus saç telinden ibaret değildir. Asıl namussuz o mumsöndü iftiralarını attığınız insanlar değil sizsiniz...

O halde YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !!!
KUTALMIŞ adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 03:23   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağları
İletiler: 294
Türk Atak Rss Beslemesi
Sanal Habipler

İslamcı yazarlar çizerler derken sınır tanımadıklarını bir kere daha ortaya koydular.Uzun zamandır varolan sitelerinin reklamını yapmak degil bu rezilligi ortaya çıkarmak haklılıgımızı ortaya koyuyor.Toplumada iki genç el ele gezse ahlaksız damgası yerken içen insalara sarhoş alkolik haramdır muamelesi ama iş başa geldimi hertürlü fetbazlıgın altından kalkanlar bakalım bu işlere ne diyecekler sesli chat sesli görüntülü aşk meşk yapmak serbest resimlere bakın makyaj dekolte diz boyu ama dini elden bırakmadan neler yapilabiliyor degilmi?Türkçü sitelere saldıranlar hainlere yobaz sürüsüne ders olsun.
Türk Atak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 03:28   #4 (İleti Bağlantısı)
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 74
6.Oku Koruyan Bozkurt Rss Beslemesi
Bunlar iyice azdı diyecem ama ne zaman şehvetleri kesildiki.Zaten bu sitenin sinyalini baş koca kelle tayyo verdi 3 çocuk açıklamasıyla bunlarda normaldir.
Bunların yazarları bile iki bacagın arasından bakar.Kapanmaya takanlar şekilcilikle hayatı yorumlayanlarda zati fazla bir hale hareket beklenmez.Adamlar zaten şekilcilikle baktıkları için kadınların gögüs ve kalça bölümlerine otokontrol dışı bakmaktadırlar.
Hepsi birer estedik uzmanıdır.(Şekilciler)
Bunlar son nokta Gök Yeleli Bozkurt Ağabey belirtiginiz gibi fuhuşu kılıfına uydurmak ve Tanrıyı kandırmak işleri güçleri yani inandıkları inanç sistemini bile aldatacak adamlardır.Şeytan merttir evet herkes kötü bilir ama babalar gibi egilmem dedi ve egilmedi.Ayagım agrıyordu..ben tam o saatte orda degildim.Yada bizim arkadaşlar bizi çagırdı bel fıtıgım var demedi. Şeytan egilmiyorum dedi.
Şimdi belki ilk ben kullanacam bu lafı ,içimden bunu yazmak geçiyor ve içime ambargo koymuyacam.
Bu inanç sistemine göre yorumum şu olur.
Şeytan onlara göre günahkar.Ama günahını aslanlar gibi üstlendi ve kılıfına uydurmadı yaptım dedi ise
deli gönlümden şu laf geliyor:
ŞEYTAN BİLE ONLARDAN DELİKANLI
6.Oku Koruyan Bozkurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 03:36   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 397
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Alıntı:
selamünaleyküm ben 22 yaşında kuran kursu ögreticiligi yapan biriyim tanışmak istedigim kişi sadece sevgiye önem versin yeter bence Allah razı olsun
Yukarıdaki alıntı bu sitedendir.

Bunlar ne için bu dünyada olduğunu bilmeyen avanaklardır. Evde kalmış, geçmişi pisliklerle dolu bütün kızlar başına bir paçavra geçirip namuslu oluyorlar. Bazı salak erkeklerde kafasında arab bezini gördüğü her kızı namuslu sanıyor. Bu sitedeki kişilerin sokaklara düşmüş kadınlardan ne farkı var? sokaktaki hiç olmazsa yaptığı işi saklamıyor. Bunlar sapıklık uğruna din kitab bütün olanakları kullanıyorlar.

Geçmişi pisliklerle dolu her kadını bu siteye üye olmaya davet ediyorum. Başınıza türbanı takın kesin bir salak bulursunuz.
Alt 15.05.2008, 03:43   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Araz Akçora - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 127
Araz Akçora Rss Beslemesi
Örütbağda buna benzer pek çok site vardır. Bu site için üstelik reklamlarını da yapmışlardır. Kirlenmiş ruhlarını bu alıntıdan da anlaşılabileceği gibi herkese göstermektedirler. Minareyi kılıfına uydurmasını da bilir bunlar. Türk kültüründen yoksun yetiştikleri için böyle sapıtmaları gayet normaldir.
Araz Akçora adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 03:50   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tomay - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Şereflikoçhisar/ANKARA
İletiler: 243
Tomay Rss Beslemesi
Bunlarin türbanlilari kadar azgin kari görmedim.Simdi sanal ortama da sicramis, bunda olagandisi bir sey yok.Bizler biliyoruz, bilmeyen arkadaslar icin ilani yapilmis bence yerinde bir duyuru.

Görün, etrafa namus ve ahlak dersi vermeye calisan soysuz ve kisilik yoksunu hilkat garibelerinin düstükleri durumu.Türk evladi olsalardi, internette hayat arkadasi aramazlardi.Demek ki bir kusurlari var ki, eslerini örütbag gibi düsük ortamlarda bulmaya calisiyorlar.
Alt 15.05.2008, 03:59   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 130
Selin Rss Beslemesi
Açık olduğumuz için bizlere günahkar diyerek ayıplayan masumelere(!) bak hele.
Bir de başları kapalı resimlerini koymuşlar.
Sorsan bizler namussuz, kendileri mübarektirler.
Arap bezinin namus timsali olmadığını açık açık kendi elleriyle ispat ettiler işte.
Alt 15.05.2008, 04:05   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Araz Akçora - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 127
Araz Akçora Rss Beslemesi
Sitelerini ilk açtığımda dikkatimi çeken : " Kirlenmiş dünyamızda temiz ve düzeyli bir ilişki kurmak çok zorlaştı..kendime ve kültürüme uygun ciddi bir ilişki istiyorum..
sınıf öğretmeniyim ve esprili aynı zamanda dürüst ve saygılı biriyim.." şeklindeki aptal cümleleri oldu. Kirlenen dünya mı siz misiniz? Kendi kültürüm derken de arap ya da ümmet kültüründen söz ettiği açıkça ortada. Kendisini mal gibi pazarlayan bu insancıklar için konuşmaya bile değmez.
Araz Akçora adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 05:46   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.030
KOCATÜRK Rss Beslemesi
Yobazların her türlü teknolojiyi çok iyi kullandıkları görülüyor.
kendi çıkarları söz konusu olduğunda " gavur icatlarını" kullanmaktan asla çekinmezler.
Bu durumda "gavur icadları" onlara helal olur..
Tek farkı isim değiştirmektir.
"sevgilim ol" yerine " habibim ol" demiş..

"kule" yerine " minare " dedikleri gibi..

KOCATÜRK adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 06:54   #11 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 124
Tengiz Rss Beslemesi
Alt 15.05.2008, 06:58   #12 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz Rss Beslemesi
Alt 15.05.2008, 07:05   #13 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz Rss Beslemesi
Alt 15.05.2008, 07:08   #14 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz Rss Beslemesi
Bu çağda bu kafa. Durmak yok, sübyancılığa/sapıklığa/çok eşliliğe devam.
Alt 15.05.2008, 11:29   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KUBİLAY KAĞAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 80
KUBİLAY KAĞAN Rss Beslemesi
merhaba,

18 yaşında lise mezunu ev kızıyım. çalışmıyorum, babam çalışmamı istemezdi rahmetli. babamın vasiyeti olan iş sahibi, dürüst, temiz ve ciddi bir erkekle evlenmek isteği ile bu siteye üye oldum. annemle birlikte yaşıyorum, benimle evlenecek kişinin annemi de kabul etmesini isterim.

Birkaç fahişe ve gavattan oluşan siteye göz atarken dikkatimi yukarıdaki ileti çekti. Okurken kahkalara boğuldum. Rahmetli babası, kızına baya baya sanal acundan biri ile evlenmesini vasiyet etmiş. Bu kadarına da Pes doğrusu ! Bedevi cariyesinin bu yaptığı artık eşşeği suyu içinde boğmak olsa gerek. Gerçi cinsel açıdan hiçbir eksiği yoktur. Malum hacılar, hocalar ve tarikat şeyhleri onun cinsel açlığını fazlasıyla gidermiştir tıpkı vakti zamanında annesininkini giderdikleri gibi... Hacıların koynuna girip içindeki kötü cini çıkardıktan sonra sıra evlenmeye gelmiş anlaşılan. Ne diyelim allah tamamına erdirsin.

Site ümmetikoz hastalığının hangi boyutlara geldiği göstermesi açısında mükemmel bir kaynak. 50, 60 yaşında çoluk çocuk sahibi kadınların utanmadan bu tarz yerlerde kendilerine ''tokmakçı'' araması olayın bir başka iğrenç boyutunu ortaya koyuyor. Lafa geldiğinde herkesten en günahsız olan bu müminlerin aslında ne derece şeref, namuh ve haysiyet yoksunu oldukları ortada.

Tanrı bu sapıkların belasını er ya da geç verecektir. Bu dünyada vermese bile diğer tarafta kesin verecektir.
KUBİLAY KAĞAN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler