![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
fetoşçu ajanlar CHP'li Önder Sav'ı da dinlemiş ve üstüne üstlük CHP'yi mahkemeye vermiş..
Dinlenen CHP , mahkemeye verilen CHP , mağdur CHP , sanık CHP , tanık yine CHP. İnternet sitelerinde bu konuda ilginç mesajlar var. Bir vatandaş mesaj atmış mesela... "CHP'nin adı hep skandallarla mı gündeme gelecek? Bir kere olsun memlekete faydalı bir olayla anılmayacak mı?" diye soruyor. Öğretmen olduğunu belirten bir başka kültürlü , bilgili vatandaş ise, hükümetin her "dinleniyorum" diyenin kapısına polis dikemeyeceğini hatırlatarak, "Ortalığı bu kadar ayağa kaldırmanın manası var mı? Madem odan dinleniyor, tutarsın dedektifini, yakalarsın, teslim edersin" diyor! "Yaranız var ki, gocunuyorsunuz" diyen var... "Mert adam dinlenmekten korkmaz" diyen var..... En güzeli şu: "CHP'nin kendini dinletip, komplo kurmak için Vakit'e göndermediği ne malum?" hadiseye farklı boyuttan yaklaşanlarda var: "Emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki, dinlenmiş..." Gülermisin ? ağlarmısın? Yoksa gülünecek haline mi ağlarsın ? Onu bilemem ama , bir insanı insan yapan ve onu hayvanlardan ayıran ; ZEKA'dır. Bu ülkede bu özellikten yoksun olan bu tip ahmak idiot sürüler varken ; çapulcuda olur , ümmetçide , yobazda.... "Din"i bu kadar "alet" etmelerine göz yumarsan, sonuçta "din'leme cihazı" da olur. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Silahlı Kuvvetleri, özünde özerk bir kurum sayılır. Çünkü bir askeri ne polis tutuklayabilir, ne de cumhuriyet savcısı yargılayabilir. Askeri, inzibat alır, askeri mahkeme yargılar. Askeri mahkemenin kararına da dışarıdan bir mahkeme müdahale edemez. Askeri Yüksek idare Mahkemesi'nin kararlarını, Anayasa Mahkemesi dahil hiç bir mahkeme bozamaz. Bu da şu demektir; askerin suç işleyip işlemediğine yine asker karar verir. Dışarıdan hiç bir müdahale söz konusu olamaz.
İşte bu yüzden asker, değişen iktidarlardan etkilenmez. Oysa polisin durumu böyle değildir. Polis, İçişleri Bakanlığına doğrudan bağlıdır. İçişleri Bakanlığı da iktidar partisinin elinde olduğundan polis, bir bakıma iktidarda bulunan partinin de hizmetinde demektir. Yani "polis dinliyorsa vardır bir suçu" anlayışı yerinde değildir. Eğer bir kişi Başbakan'ın veya İçişleri Bakanı'nın sinirlerini bozmuşsa, o kişi kolaylıkla polis tarafından dinlemeye veya takibe alınabilir çünkü polisin iradesi yoktur. İktidarın yönlendirmeleriyle hareket eder. Umarım "emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki dinlenmiş" sözünün saçmalığını anlatabilmişimdir. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tümgeneral Reha Taşkesen olayını unutmayalım. Özel telefon görüşmeleri basına sızan bu değerli generalimiz görevinden istifa etmek zorunda kalmış ve belki de Türkiye'nin fiilen parçalanma süreci olacak olan 2010'lu yıllarda Genelkurmay Başkanı olması beklenen bu altın general iç ve dış düşmanlar tarafından tasfiye edilmiştir. Uyanık olalım, cemaatin köpekleri her yerde. Elbette ordu içerisinde etkin bir konuma gelmeleri söz konusu olamaz ancak her sene irticai faaliyet nedeniyle ordudan atılan onlarca subay ve astsubay olduğunuda unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bunlara kanmamak gerekiyor. Çünkü bilmek gerekir ki Türk Ordusu, çağdaş ve milli yapısından asla ödün vermeyecektir. |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Size katılıyorum Sn. Yöneticim. Ancak Tanrı korusun tespit edilemeyenlerde olabilir. Bilirsiniz fethullahın itlerinin en önemli özelliği takiyyedir. Ordunun içerisinde deşifre olmamak için eşinin başı açık insanları seçtikleri, namaz kılmayıp, oruç tutmadıkları bilinen şeyler. İslamı düzeni yerleştirebilmek için takiyye yapmak bizzat muhammed'in hadisleriyle desteklediği, müslümanlığın adeta bir vazifesidir. |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Son zamanlarda artan propagandalarla ordunun içine de sızmışlar gibi gösterilmek istenerek psikolojik harp yapılmak isteniyor ama bu aldatmacadır. Asker olmak başka şeye benzemez, adamın yediği yemeği bile ölçüp biçerler. O yüzden içiniz rahat olsun. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Dini alt yapılı askeriyede görev alan bir kişi tanıyorum
fettoşcu nurcu bağlantıları derin değildi sadece aile olarak görüşleri belli idi şu an hangi görüşte değişim e uğradımı bilemiyorum yalnız araştırmaya tabi şüphe üzerine çevresi muhitinde gizli araştırmada bulunulduğu ve sonucda pozitif sonuç bulunmadığı ı biliyorum yinede gerektiğinde bir uyarı gerekli yerlere yapmayı düşünüyorum fakat kişinin iyi biri olması ve çocukluk arkadaşı olmamız sebebi ayrıca insanlık erkeklik onurlu kişilik bakımlarından nasıl davranacağım konusunda çelişki içindeyim elbette ciddi kanıt ve derin bilgim olsa anne baba tanımam gereken yerlere uyarı ihbar yaparım. ne komiktirki boynumdaki bir izden askeriyede görev alamıyacağım lafları üzerine küçük yaşda umudum kırılmış ve büyük üzüntü duymuş çoğu zamanda için için ağlamıştım şimdi görüntüye baktığımda Türklük düşmanları gizlidende olsa askeriyede görev alabilirken ben geleceği olmuyan bir kişi olarak sadece internet ortamından ve ulaşabildiğim çevrelerden Irkım için elimdne geleni yapmaya çalışıyorum dünyadaki adalet bu işte. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Asker olduktan sonra da bu iş bitmez. Eğer ailesinin zararlı bağlantılar içerisinde bulunduğu tespit edilen bir asker olursa, derhal gizli karantinaya alınır ve en küçük bir aksi hareketinde derhal tasfiye edilir. Hatta ailesi büyük bir olaya karışmışsa bu da beklenmeden atılır. Yani asker olmak ve asker olarak kalmak, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete bağlılık ve sağlam bir karakter gerektirir. Bu yüzden askerin içine art niyetlilerin sızması olanaksızdır. Tespit edilenler hepimizin bildiği gibi ordudan sökülüp atılır. Sizin sözlerinize gelince; eğer arkadaşınız asker olduğu hâlde askerliğe yakışmayacak davranışlarda bulunuyorsa bunu zaten ordu kolaylıkla tespit eder ama siz yine de bu durumu arkadaşınızın birliğine bildirmelisiniz. Arkadaşlık mühimdir fakat askerlik daha mühimdir. Bu yüzden askerlik şeref ve haysiyetiyle cumhuriyete bağlılıktan ödün veren kimse, öz kardeşiniz de olsa konuyu birliğine intikal ettirmek bir borçtur. |
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Katılıyorum vicdanımı köreltip ülküm doğrultusunda direk yapamasamda başkası aracılığı ile bu kişi hakkında ufak bi uyarı dikkat edin aslını bir daha araştırın türünde gerekli yerlere bildiride bulunmayı düşünüyorum |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|