Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.06.2008, 03:24   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,182
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
fetoşçu ajanlar CHP'li Önder Sav'ı da dinlemiş ve üstüne üstlük CHP'yi mahkemeye vermiş..

Dinlenen CHP , mahkemeye verilen CHP , mağdur CHP , sanık CHP , tanık yine CHP.

İnternet sitelerinde bu konuda ilginç mesajlar var.

Bir vatandaş mesaj atmış mesela...

"CHP'nin adı hep skandallarla mı gündeme gelecek? Bir kere olsun memlekete faydalı bir olayla anılmayacak mı?" diye soruyor.

Öğretmen olduğunu belirten bir başka kültürlü , bilgili vatandaş ise, hükümetin her "dinleniyorum" diyenin kapısına polis dikemeyeceğini hatırlatarak, "Ortalığı bu kadar ayağa kaldırmanın manası var mı? Madem odan dinleniyor, tutarsın dedektifini, yakalarsın, teslim edersin" diyor!

"Yaranız var ki, gocunuyorsunuz" diyen var...

"Mert adam dinlenmekten korkmaz" diyen var.....

En güzeli şu: "CHP'nin kendini dinletip, komplo kurmak için Vakit'e göndermediği ne malum?"

hadiseye farklı boyuttan yaklaşanlarda var: "Emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki, dinlenmiş..."

Gülermisin ? ağlarmısın?
Yoksa gülünecek haline mi ağlarsın ?

Onu bilemem ama , bir insanı insan yapan ve onu hayvanlardan ayıran ; ZEKA'dır.

Bu ülkede bu özellikten yoksun olan bu tip ahmak idiot sürüler varken ; çapulcuda olur , ümmetçide , yobazda....

"Din"i bu kadar "alet" etmelerine göz yumarsan, sonuçta "din'leme cihazı" da olur.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.06.2008, 13:31   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Alıntı:
KOCATÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
"Emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki, dinlenmiş..."
Türk Silahlı Kuvvetleri, özünde özerk bir kurum sayılır. Çünkü bir askeri ne polis tutuklayabilir, ne de cumhuriyet savcısı yargılayabilir. Askeri, inzibat alır, askeri mahkeme yargılar. Askeri mahkemenin kararına da dışarıdan bir mahkeme müdahale edemez. Askeri Yüksek idare Mahkemesi'nin kararlarını, Anayasa Mahkemesi dahil hiç bir mahkeme bozamaz. Bu da şu demektir; askerin suç işleyip işlemediğine yine asker karar verir. Dışarıdan hiç bir müdahale söz konusu olamaz.

İşte bu yüzden asker, değişen iktidarlardan etkilenmez. Oysa polisin durumu böyle değildir. Polis, İçişleri Bakanlığına doğrudan bağlıdır. İçişleri Bakanlığı da iktidar partisinin elinde olduğundan polis, bir bakıma iktidarda bulunan partinin de hizmetinde demektir. Yani "polis dinliyorsa vardır bir suçu" anlayışı yerinde değildir. Eğer bir kişi Başbakan'ın veya İçişleri Bakanı'nın sinirlerini bozmuşsa, o kişi kolaylıkla polis tarafından dinlemeye veya takibe alınabilir çünkü polisin iradesi yoktur. İktidarın yönlendirmeleriyle hareket eder.

Umarım "emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki dinlenmiş" sözünün saçmalığını anlatabilmişimdir.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.06.2008, 14:56   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 824
Alıntı:
Buğra Şad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Umarım "emniyet güçleri tarafından lüzum hissedilmiş ki dinlenmiş" sözünün saçmalığını anlatabilmişimdir.
Evet değerli ırktaşım bu sözün saçmalığını çok güzel ifade etmişsiniz, ekleme yapmak istediğimde şudur ki emniyet iktidarın adamı değilde özerk olsaydı bile lüzum gördüğünde dinleme yapma gibi bir hakka zaten sahip değil, kanunlar bu hakkı bağımsız Türk mahkemelerine vermiş, ancak yargıçlarımız lüzum görürse birini dinletebilir. Ama yukarıdaki saçma sözü düşünüp söyleyebilen idiotlar ne yazıkki memleketimizde yaşıyor.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.06.2008, 15:45   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 203
Tümgeneral Reha Taşkesen olayını unutmayalım. Özel telefon görüşmeleri basına sızan bu değerli generalimiz görevinden istifa etmek zorunda kalmış ve belki de Türkiye'nin fiilen parçalanma süreci olacak olan 2010'lu yıllarda Genelkurmay Başkanı olması beklenen bu altın general iç ve dış düşmanlar tarafından tasfiye edilmiştir. Uyanık olalım, cemaatin köpekleri her yerde. Elbette ordu içerisinde etkin bir konuma gelmeleri söz konusu olamaz ancak her sene irticai faaliyet nedeniyle ordudan atılan onlarca subay ve astsubay olduğunuda unutmayalım.
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.06.2008, 15:54   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Kalpaklı adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Elbette ordu içerisinde etkin bir konuma gelmeleri söz konusu olamaz ancak her sene irticai faaliyet nedeniyle ordudan atılan onlarca subay ve astsubay olduğunuda unutmayalım.
Evet işte, ordu içerisinde irticai faaliyete bulaştığı tespit edilen personeller, derhal ihraç edilir. Yani ordu içerisinde irticai faaliyette bulunanlar barınamazlar. 3 Kasım 2002'den sonra ordu ve yargı dışında devletin bütün kademelerine adeta yuvalanan irticacılar, ellerindeki imkânlarla Komutanlarımızı dinliyor, hatta bazen dinlemeden uydurma sesleri komutanlarımıza ait gibi ortaya atıyor ve bu sayede "irtica orduya da bulaştı" izlenimini yaratmak istiyorlar.

Bunlara kanmamak gerekiyor. Çünkü bilmek gerekir ki Türk Ordusu, çağdaş ve milli yapısından asla ödün vermeyecektir.
Alt 08.06.2008, 17:09   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 203
Alıntı:
Evet işte, ordu içerisinde irticai faaliyete bulaştığı tespit edilen personeller, derhal ihraç edilir. Yani ordu içerisinde irticai faaliyette bulunanlar barınamazlar. 3 Kasım 2002'den sonra ordu ve yargı dışında devletin bütün kademelerine adeta yuvalanan irticacılar, ellerindeki imkânlarla Komutanlarımızı dinliyor, hatta bazen dinlemeden uydurma sesleri komutanlarımıza ait gibi ortaya atıyor ve bu sayede "irtica orduya da bulaştı" izlenimini yaratmak istiyorlar.

Bunlara kanmamak gerekiyor. Çünkü bilmek gerekir ki Türk Ordusu, çağdaş ve milli yapısından asla ödün vermeyecektir.

Size katılıyorum Sn. Yöneticim. Ancak Tanrı korusun tespit edilemeyenlerde olabilir. Bilirsiniz fethullahın itlerinin en önemli özelliği takiyyedir. Ordunun içerisinde deşifre olmamak için eşinin başı açık insanları seçtikleri, namaz kılmayıp, oruç tutmadıkları bilinen şeyler. İslamı düzeni yerleştirebilmek için takiyye yapmak bizzat muhammed'in hadisleriyle desteklediği, müslümanlığın adeta bir vazifesidir.
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.06.2008, 17:13   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Kalpaklı adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Size katılıyorum Sn. Yöneticim. Ancak Tanrı korusun tespit edilemeyenlerde olabilir. Bilirsiniz fethullahın itlerinin en önemli özelliği takiyyedir. Ordunun içerisinde deşifre olmamak için eşinin başı açık insanları seçtikleri, namaz kılmayıp, oruç tutmadıkları bilinen şeyler. İslamı düzeni yerleştirebilmek için takiyye yapmak bizzat muhammed'in hadisleriyle desteklediği, müslümanlığın adeta bir vazifesidir.
Asker, mesai saatinin bitmesini bekleyip gözü evinin yolunda olan ve günü doldurmaya çalışan kimse değildir. Asker, 24 saat mesaide olan, yüksek seciyeli kişidir. Asker zekidir, uyanıktır ve ilerigörüşlüdür. Bu yüzden ordu içerisinde Fethullahçı yobazların barınmasına olanak yoktur.

Son zamanlarda artan propagandalarla ordunun içine de sızmışlar gibi gösterilmek istenerek psikolojik harp yapılmak isteniyor ama bu aldatmacadır. Asker olmak başka şeye benzemez, adamın yediği yemeği bile ölçüp biçerler. O yüzden içiniz rahat olsun.
Alt 08.06.2008, 17:38   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

GökalpGNH adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
Dini alt yapılı askeriyede görev alan bir kişi tanıyorum

fettoşcu nurcu bağlantıları derin değildi sadece aile olarak görüşleri belli idi

şu an hangi görüşte değişim e uğradımı bilemiyorum

yalnız araştırmaya tabi şüphe üzerine çevresi muhitinde gizli araştırmada bulunulduğu ve sonucda pozitif sonuç bulunmadığı ı biliyorum

yinede gerektiğinde bir uyarı gerekli yerlere yapmayı düşünüyorum fakat

kişinin iyi biri olması ve çocukluk arkadaşı olmamız sebebi ayrıca insanlık erkeklik onurlu kişilik bakımlarından nasıl davranacağım konusunda çelişki içindeyim
elbette ciddi kanıt ve derin bilgim olsa anne baba tanımam gereken yerlere uyarı ihbar yaparım.

ne komiktirki boynumdaki bir izden askeriyede görev alamıyacağım lafları üzerine küçük yaşda umudum kırılmış ve büyük üzüntü duymuş çoğu zamanda için için ağlamıştım

şimdi görüntüye baktığımda Türklük düşmanları gizlidende olsa askeriyede görev alabilirken ben geleceği olmuyan bir kişi olarak sadece internet ortamından ve ulaşabildiğim çevrelerden Irkım için elimdne geleni yapmaya çalışıyorum

dünyadaki adalet bu işte.
GökalpGNH Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.06.2008, 17:48   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
GökalpGNH adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Dini alt yapılı askeriyede görev alan bir kişi tanıyorum

fettoşcu nurcu bağlantıları derin değildi sadece aile olarak görüşleri belli idi

şu an hangi görüşte değişim e uğradımı bilemiyorum

yalnız araştırmaya tabi şüphe üzerine çevresi muhitinde gizli araştırmada bulunulduğu ve sonucda pozitif sonuç bulunmadığı ı biliyorum

yinede gerektiğinde bir uyarı gerekli yerlere yapmayı düşünüyorum fakat

kişinin iyi biri olması ve çocukluk arkadaşı olmamız sebebi ayrıca insanlık erkeklik onurlu kişilik bakımlarından nasıl davranacağım konusunda çelişki içindeyim
elbette ciddi kanıt ve derin bilgim olsa anne baba tanımam gereken yerlere uyarı ihbar yaparım.

ne komiktirki boynumdaki bir izden askeriyede görev alamıyacağım lafları üzerine küçük yaşda umudum kırılmış ve büyük üzüntü duymuş çoğu zamanda için için ağlamıştım

şimdi görüntüye baktığımda Türklük düşmanları gizlidende olsa askeriyede görev alabilirken ben geleceği olmuyan bir kişi olarak sadece internet ortamından ve ulaşabildiğim çevrelerden Irkım için elimdne geleni yapmaya çalışıyorum

dünyadaki adalet bu işte.
Bir kişi askeri okula alınmadan önce yedi sülalesi araştırılır ve askerliğe uygun olup olmadığına bu şekilde karar verilir. Askeri okula girecek kişi hakkında toplanan istihbaratın dışında evine konuk olunur, annesinin, babasının ve kardeşlerinin tavır, davranış ve konuşmalarına bakılır. Hatta evin duvarında asılı resimlerden tutun da, kütüphanede duran kitaplara kadar her şey izlenip tespit yapılarak görüş çıkartılır.

Asker olduktan sonra da bu iş bitmez. Eğer ailesinin zararlı bağlantılar içerisinde bulunduğu tespit edilen bir asker olursa, derhal gizli karantinaya alınır ve en küçük bir aksi hareketinde derhal tasfiye edilir. Hatta ailesi büyük bir olaya karışmışsa bu da beklenmeden atılır. Yani asker olmak ve asker olarak kalmak, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete bağlılık ve sağlam bir karakter gerektirir. Bu yüzden askerin içine art niyetlilerin sızması olanaksızdır. Tespit edilenler hepimizin bildiği gibi ordudan sökülüp atılır.

Sizin sözlerinize gelince; eğer arkadaşınız asker olduğu hâlde askerliğe yakışmayacak davranışlarda bulunuyorsa bunu zaten ordu kolaylıkla tespit eder ama siz yine de bu durumu arkadaşınızın birliğine bildirmelisiniz. Arkadaşlık mühimdir fakat askerlik daha mühimdir. Bu yüzden askerlik şeref ve haysiyetiyle cumhuriyete bağlılıktan ödün veren kimse, öz kardeşiniz de olsa konuyu birliğine intikal ettirmek bir borçtur.
Alt 08.06.2008, 18:00   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

GökalpGNH adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
Alıntı:
Bir kişi askeri okula alınmadan önce yedi sülalesi araştırılır ve askerliğe uygun olup olmadığına bu şekilde karar verilir. Askeri okula girecek kişi hakkında toplanan istihbaratın dışında evine konuk olunur, annesinin, babasının ve kardeşlerinin tavır, davranış ve konuşmalarına bakılır. Hatta evin duvarında asılı resimlerden tutun da, kütüphanede duran kitaplara kadar her şey izlenip tespit yapılarak görüş çıkartılır.

Asker olduktan sonra da bu iş bitmez. Eğer ailesinin zararlı bağlantılar içerisinde bulunduğu tespit edilen bir asker olursa, derhal gizli karantinaya alınır ve en küçük bir aksi hareketinde derhal tasfiye edilir. Hatta ailesi büyük bir olaya karışmışsa bu da beklenmeden atılır. Yani asker olmak ve asker olarak kalmak, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete bağlılık ve sağlam bir karakter gerektirir. Bu yüzden askerin içine art niyetlilerin sızması olanaksızdır. Tespit edilenler hepimizin bildiği gibi ordudan sökülüp atılır.

Sizin sözlerinize gelince; eğer arkadaşınız asker olduğu hâlde askerliğe yakışmayacak davranışlarda bulunuyorsa bunu zaten ordu kolaylıkla tespit eder ama siz yine de bu durumu arkadaşınızın birliğine bildirmelisiniz. Arkadaşlık mühimdir fakat askerlik daha mühimdir. Bu yüzden askerlik şeref ve haysiyetiyle cumhuriyete bağlılıktan ödün veren kimse, öz kardeşiniz de olsa konuyu birliğine intikal ettirmek bir borçtur.

Katılıyorum vicdanımı köreltip ülküm doğrultusunda direk yapamasamda başkası aracılığı ile bu kişi hakkında ufak bi uyarı dikkat edin aslını bir daha araştırın türünde gerekli yerlere bildiride bulunmayı düşünüyorum
GökalpGNH Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler