![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu Türk budununa öz olan kutlu günlerimiz, gelecekte Türkü özgürlüğüne kavuşturacak olan, hülyamızda yaşattığımız Kutlu direniş günümüze ışık olsun. Tüm Türk çocuklarını kutlar nice yıllar dilerim. Esenlikler
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HER GÜN 19 MAYIS !
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Değerlerimizin teker teker toprak altına gömülmeye ve çürütülmeye çalışıldığı şu dönemde bizlere yine en iyi, en doğru yolu Başbuğ'un fikirleri gösterecektir. 1400 yıl öncesinin kural ve emirlerine uyup, her bir güne kendilerince özel anlam yüklemeye çalışanlara inat, milli bayramlarımızı daha büyük bir coşku ile kutlamalı, aziz vatanımızın her bir köşesini bayrağımızla donatmalıyız.
En korkunç tehlikeler içinde bile doğru yolu seçmekten bir an olsun vazgeçmeyen Ulu Başbuğ Atatürk'ün ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden doğuşunu simgeleyen 19 Mayıs günü, onu anlayan ve layıkıyla yaşayan Türklere kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Diriliş bayramımız 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı...Tüm Atatürkçü gençlere ve Türk milletine kutlu olsun.
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bağımsızlığımızın ve yeniden doğuşumuzun başlangıcı olan 19 Mayıs günü tüm Türk budununa kutlu olsun.
Her gün minnetle andığımız yüce Başbuğ Atatürk'ümüzü böyle günlerde daha bir şevkle anıyoruz. Ankara'da törenlere gittim fakat arka koltukta oturan üç beş etnik döküntü k.rt yüzünden yerimi değiştirmek zorunda kaldım.. Böyle sinir bozucu olayların tekrar etmeyeceği bayramları da görürüz umarım..
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yaşasın Atatürk, yaşasın Türk'ün büyük bayramı 19 Mayıs.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|