Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.05.2008, 01:24   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Kalpaklı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu anlamsız yarışmanın Türk otağında bu kadar tartışma konusu yapılmasına gerek görmüyorum açıkçası. Ben hiçbir Türk insanının ermenistana oy verdiğini düşünmüyorum ancak milliyetçi düşünceler yüzünden değil düşünsenize sinekten yağ çıkartmaya çalışan bizim insanımız böyle aptal ve hiçbir getirisi olmayan bir yarışma için kontör falan harcayıp oy-moy vermez. Bu olay ya siyasidir ya da -ki bence bu daha kuvvetli bir ihtimal- Türkiye deki ermeniler oy veriyordur. eurovizyon dediğimiz senelerden beri yok olmasını temenni ettiğim, hiç bir sanatsal ve kültürel taşımayan magazinsel bir yarışmadır. Boşverin gitsin...
Kalpaklı bugün boşverecek meseleler yüzünden bu hale geldik bu bir sonuçtur ülke adına erovison degil derdimiz.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 01:26   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Malazgirt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
Sadece Azerbaycan'dan 12 puan aldık. Bir kez daha görüldü ki; Türk'ün Türk'ten başka dostu yok.
ermenilere ve yunanlara oy verenler, karşılığında 0 puan aldığımızı görmedi mi acaba? Nedir bu yalakalık anlayamadım. ermeni ve yunanlar Milliyetçilik yaparken, bizdeki hain soysuzlar dost eli uzatmaya çalışıyor.

Malazgirt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 01:27   #18 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alparslan-Türkçü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 98
Adamlar küçük bir fırsatını bulduklarında bile hemen içlerini döküyorlar.İnsanların bunları görmesi lazım.Kimin ne olduğu ortaya çıkıyor işte...
Alparslan-Türkçü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 01:30   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Karaton adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
Hepsi Osmanlı mirası... Yunanistan'a ve Ermenistan'a giden oylar Türk'lerin parmaklarından çıkmadı tabi ki; Türkiye'de yaşayan ermeni kökenli T.C. vatandaşlarından ve rumlardan çıktı(genel olarak yani) ...Fazla şaşırmamak gerek.

Slavlar slavları ,iskandinavlar iskandinavları destekledi beklenen bir "eurovision" oldu aslında.

Esenlikler...
Karaton Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 01:39   #20 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Bordo Bereli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 108
Ordan bize paun gelmiyor çünkü Ermenistanda Türk yaşamıyor ama burda yaşıyor ermeni ve oyları çalışıyor
Alt 25.05.2008, 01:50   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 224
Alıntı:
Asena01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
TÜRK'LER ne yapıyor peki!Bu mantıklı mı Sn.KALPAKLI.Boşverelim.Daha ne kaldı boş vereceğimiz!Zaten herşeyi boş vere vere bu hale geldik!

TÜRK'ler ne yapıyor derken, insanların neden eurovizyonda oy kullanmadığını mı sormak istiyorsunuz? Hayatım boyunca eurovizyon izlemedim ve oyda kullanmadım. Bundan sonra da değil ücretli bedava bile olsa eurovizyonla işim olmaz. Ben müzikle uğraşan bir insanım ve bizim ülkemizin şarkılarıda dahil olmak üzere rastlamak zorunda kaldığım tek bir eurovizyon şarkısının sanatsal olarak birşeyler içerdiğini algılamadım. Hassasiyetinizi ve dışarıda oluşan ''TÜRK'ler ermenilere yüksek puan veriyor'' imgesinin sizde yarattığı rahatsızlığı anlayabiliyorum ama dediğim gibi bu olay politikse zaten yapabileceğimiz birşey yok. Emin olun Türkiyemizin bugün bu hale gelmesindeki nedenler arasında en sonuncusudur eurovizyona önem vermemek. Beni ve tabii burdaki herkesi sinir eden, deliye döndüren o kadar kötü gelişmeler yaşıyoruz ki hergün, şahsım adına bu tür olaylara eğlencelik olarak bakıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Esenlikler...
Kalpaklı Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 02:11   #22 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

hakanbaktemen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Kardeşim zaten kimsenin umrunda değil ki eurovizyonda kaçıncı olup olmadığımız. Herkesin zoruna giden verdiğimiz puanlar. Türkiye'de kaç tane Ermeni yaşıyorda biz onlara 10 puan veriyoruz? Veyahut ermeni sayısı kadar yahudi var,rus var onlar niye vermemiş bu kadar? Demek ki bu işin içinde bir iş var. Ermenilerle tarihi bağları olan kürtler sırf bizi küçük düşürmek için ermenilere oy atıyor. Olay sadece bu. Türkiyede yaşayan ermenilerle hiç bir alakası yok.

Eurovizyonu hiç takmıyorum, Türkiyedeki krolar istediği kadar ermenilere oy versin beni ilgilendirmiyor demek kürtler gelsin başa geçsin hiç umrumda değil demekle aynıdır....
hakanbaktemen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 02:13   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Avşar Girayhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Ülkemizde 50.00-100.000 civarında ermenistan vatandaşı ermeni, kaçak veya resmi işçi olarak çalışıyor (garip ama gerçek, yurtdışında karanlık ve tehlikeli bir ülke olarak gösterdikleri ülkemize, ellerini kollarını sallayarak geliyorlar!) . Diğer yanda Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da 250.000 civarı devşirme müslüman ermeni var. 50.000 civarı İstanbul ve çeşitli illerde ermeni var diyelim. Birde bunlara sayıları ermenilerden de kat be kat fazla olan ermeni sempatizanı kürtleri ekleyelim...10 puan normal.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 02:14   #24 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Araz Akçora adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 284
Kandaşlar bu yarışma elbette siyasi bir yarışmadır. Bunun siyasi olduğu apaçık ortada. Türkiye adına sevindirici olan Türkçe katılmamızdır. Kimse de burda zaten şarkıların sanatsal boyutunu veya içeriğini tartışmıyor. Siyasi bir yarışmada kazanılan başarıların da psikolojik yönünü göz ardı etmemek gerekiyor. Türk milletine Yunanlıları, Ermenileri dost göstermek adına birçok şey çevriliyor. Bunu göremeyecek olan zaten zeka özürlüdür. Türkiye'de Ermeni yalakası çok insan var. Sadece Ermenilerin değil kızıl köpeklerin, k.rtlerin de bu oylarda payı var. Dikkat ederseniz gelişmiş ülkeler hep dibe çökmüşü. Onlar bile fazla kale almıyor. Bizim bu yarışmadan çekilmemiz çok isabetli olur. Doğu Avrupa ve Balkan ülkeleri arasında Türkiye gibi bir ülkenin yer alması uygun olmaz zaten. Bu yarışma üzerinden toplumumuza Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur propagandası yapılırsa etkili olunabileceğini düşünüyorum.
Araz Akçora Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 02:17   #25 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Bordo Bereli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 108
Türkiyede gizli ermeni nüfüsunu kimse bilemez çünkü saklamak için çeşitli yollara girişmişlerdir ayrıca ermeniler birbirlerine sayip çıkar bol bol oy atar kaldıki, evine ekmek derdi getirme peşinde koşan bir Türkün neden cebinden çıkacak olan bu para oyuyla ermenilere oy versin.
Alt 25.05.2008, 02:20   #26 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kıbrıs rum kesiminin verdiği oylara Kıbrıs Türkleri bir göz atsın. İbret verici bir tablo ortaya çıkıyor. Rumlar ermeni azınlığın olmadığı bir yer olarak ermenistan'a 10 puan veriyorlar.
Alt 25.05.2008, 02:28   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Uzun zamandan beri ilk defa Eurovision'da oryantal (arap) motifler kullanmadık. Şebnem Paker'in 2. gelen şarkısı bile kısmen arap şarkısı motifleri içeriyordu. Gelecekte sadece Türk Halk müziği ve Orta Asya motifleri şarkılara eklenmeli.
Alt 25.05.2008, 02:53   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 352
Alıntı:
Asena01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Eurovision şarkı yarışmasında,Ermenistan'a 10 veren soysuzlara gördükçe içimdeki TÜRK'lük aşkı ve öfkem dahada arttı.Bu kadar hain olduğunu biz otağımızda,her zaman yazıyoruz ama bu istatistiksel olarak kanıttır.
Ey tarih boyunca TÜRK'lüğe düşman olan kansızlar,siz değil 10 puan,cesaret edip haykırsanızda sizden bir halt olmaz.TÜRK'ler olarak sizlerle her zaman mücadele edecek ve her düşmanlığınızda kanlarınızı BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ün önderliğinde yaptığımız mücadeledeki gibi akıtacağız.

Sadece o değil...Şu an sinirden hatırlamıyorum ama hiç ummadığım birçok ülkeden yunan ve ermeni kansızlara 12 puan gitti...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 03:40   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Alıntı:
Tar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Azerbaycan olarak yazını düzeltmek istiyorum.Ermenilere 10 Yunanlara puan Kroistan olsa emin olun 12 puan onlara giderdi.Lanet olsun!
Bak çocuk veyahuta her ne isen nedemek [kıroistan olsa] imiş. Bizler burada neden peki yazı yazıyor, gönlümüzü ortaya koyuyoruz, Türk milleti uyansın ve bu düşmanın hülyasına engel olalım diye sen ise adamların ülkesi olsa imiş diyorsun. Olmadı ve olmayacakta şimdiye kadar nice milletlerin arasında sığıntı, parya olarak yaşadılar ve sonlarınıda biz yüce Türk ırkı getirecek. Lütfen yazarken muhasebe edip düşünerek yaz yazki, ne Uyanmışları nede uyanacak olanları üzme.

Ben iki senedir Türk medyasını izlemiyor ve izleyemiyorum. İzlediğimde kahroluyorum bitiyorum sanki yabancı bir ülkede yaşıyorum. İzlemem kitap okur ve Kutlu güne hazırlanırım daha iyi, kitap okurum silahlı talim yaparım, hertürlü bilgiyi alıp yüce dava Kutlu gün uğurunda kendimi geliştiririm daha iyi. Nasılki Kür Şad atamız kırk çerisini toplamış ve bir kutlu abide şaheser bırakmıştır ortaya, bizlerde Atamızı örneklemeliyiz ki, Tanrıdağında utanç ve cefa duymayalım.

Asla Türk kanı taşıyıp ermenistan paryasına, bir Türk ne kadar cahil olursa olsun oy vermez. Bu Türkün hükümetliğini yapan yani Türkiyede istilacı olan gayriTürkler tarafından organize edilmiş bir, oyundur gerisi hayali hülyadan başka birşey değildir. Esenlikler
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2008, 09:36   #30 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,178
Bir kere, bu ülkede kafadan %47 oranında şuursuz davar ve hain var. Dtp, Sp vs. hain partilerini de hesaba katacak olursak, ülkemizde yaşayan hain oranının ne kadar yüksek olduğunu görürüz. Durum böyle iken de, ermenistan ve yunanistan gibi ezeli ve ebedi düşmanımız olan ülkelere Türkiye'den 12 tam puanın gitmesini olağan karşılamak gerekir.

Etiketler
10 , ermenistan'a , puan , soysuzlar , veren

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler