![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sadece Azerbaycan'dan 12 puan aldık. Bir kez daha görüldü ki; Türk'ün Türk'ten başka dostu yok.
ermenilere ve yunanlara oy verenler, karşılığında 0 puan aldığımızı görmedi mi acaba? Nedir bu yalakalık anlayamadım. ermeni ve yunanlar Milliyetçilik yaparken, bizdeki hain soysuzlar dost eli uzatmaya çalışıyor.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Adamlar küçük bir fırsatını bulduklarında bile hemen içlerini döküyorlar.İnsanların bunları görmesi lazım.Kimin ne olduğu ortaya çıkıyor işte...
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hepsi Osmanlı mirası... Yunanistan'a ve Ermenistan'a giden oylar Türk'lerin parmaklarından çıkmadı tabi ki; Türkiye'de yaşayan ermeni kökenli T.C. vatandaşlarından ve rumlardan çıktı(genel olarak yani) ...Fazla şaşırmamak gerek.
Slavlar slavları ,iskandinavlar iskandinavları destekledi beklenen bir "eurovision" oldu aslında. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ordan bize paun gelmiyor çünkü Ermenistanda Türk yaşamıyor ama burda yaşıyor ermeni ve oyları çalışıyor
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
TÜRK'ler ne yapıyor derken, insanların neden eurovizyonda oy kullanmadığını mı sormak istiyorsunuz? Hayatım boyunca eurovizyon izlemedim ve oyda kullanmadım. Bundan sonra da değil ücretli bedava bile olsa eurovizyonla işim olmaz. Ben müzikle uğraşan bir insanım ve bizim ülkemizin şarkılarıda dahil olmak üzere rastlamak zorunda kaldığım tek bir eurovizyon şarkısının sanatsal olarak birşeyler içerdiğini algılamadım. Hassasiyetinizi ve dışarıda oluşan ''TÜRK'ler ermenilere yüksek puan veriyor'' imgesinin sizde yarattığı rahatsızlığı anlayabiliyorum ama dediğim gibi bu olay politikse zaten yapabileceğimiz birşey yok. Emin olun Türkiyemizin bugün bu hale gelmesindeki nedenler arasında en sonuncusudur eurovizyona önem vermemek. Beni ve tabii burdaki herkesi sinir eden, deliye döndüren o kadar kötü gelişmeler yaşıyoruz ki hergün, şahsım adına bu tür olaylara eğlencelik olarak bakıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kardeşim zaten kimsenin umrunda değil ki eurovizyonda kaçıncı olup olmadığımız. Herkesin zoruna giden verdiğimiz puanlar. Türkiye'de kaç tane Ermeni yaşıyorda biz onlara 10 puan veriyoruz? Veyahut ermeni sayısı kadar yahudi var,rus var onlar niye vermemiş bu kadar? Demek ki bu işin içinde bir iş var. Ermenilerle tarihi bağları olan kürtler sırf bizi küçük düşürmek için ermenilere oy atıyor. Olay sadece bu. Türkiyede yaşayan ermenilerle hiç bir alakası yok.
Eurovizyonu hiç takmıyorum, Türkiyedeki krolar istediği kadar ermenilere oy versin beni ilgilendirmiyor demek kürtler gelsin başa geçsin hiç umrumda değil demekle aynıdır.... |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ülkemizde 50.00-100.000 civarında ermenistan vatandaşı ermeni, kaçak veya resmi işçi olarak çalışıyor (garip ama gerçek, yurtdışında karanlık ve tehlikeli bir ülke olarak gösterdikleri ülkemize, ellerini kollarını sallayarak geliyorlar!) . Diğer yanda Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da 250.000 civarı devşirme müslüman ermeni var. 50.000 civarı İstanbul ve çeşitli illerde ermeni var diyelim. Birde bunlara sayıları ermenilerden de kat be kat fazla olan ermeni sempatizanı kürtleri ekleyelim...10 puan normal.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kandaşlar bu yarışma elbette siyasi bir yarışmadır. Bunun siyasi olduğu apaçık ortada. Türkiye adına sevindirici olan Türkçe katılmamızdır. Kimse de burda zaten şarkıların sanatsal boyutunu veya içeriğini tartışmıyor. Siyasi bir yarışmada kazanılan başarıların da psikolojik yönünü göz ardı etmemek gerekiyor. Türk milletine Yunanlıları, Ermenileri dost göstermek adına birçok şey çevriliyor. Bunu göremeyecek olan zaten zeka özürlüdür. Türkiye'de Ermeni yalakası çok insan var. Sadece Ermenilerin değil kızıl köpeklerin, k.rtlerin de bu oylarda payı var. Dikkat ederseniz gelişmiş ülkeler hep dibe çökmüşü. Onlar bile fazla kale almıyor. Bizim bu yarışmadan çekilmemiz çok isabetli olur. Doğu Avrupa ve Balkan ülkeleri arasında Türkiye gibi bir ülkenin yer alması uygun olmaz zaten. Bu yarışma üzerinden toplumumuza Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur propagandası yapılırsa etkili olunabileceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türkiyede gizli ermeni nüfüsunu kimse bilemez çünkü saklamak için çeşitli yollara girişmişlerdir ayrıca ermeniler birbirlerine sayip çıkar bol bol oy atar kaldıki, evine ekmek derdi getirme peşinde koşan bir Türkün neden cebinden çıkacak olan bu para oyuyla ermenilere oy versin.
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kıbrıs rum kesiminin verdiği oylara Kıbrıs Türkleri bir göz atsın. İbret verici bir tablo ortaya çıkıyor. Rumlar ermeni azınlığın olmadığı bir yer olarak ermenistan'a 10 puan veriyorlar.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Uzun zamandan beri ilk defa Eurovision'da oryantal (arap) motifler kullanmadık. Şebnem Paker'in 2. gelen şarkısı bile kısmen arap şarkısı motifleri içeriyordu. Gelecekte sadece Türk Halk müziği ve Orta Asya motifleri şarkılara eklenmeli.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sadece o değil...Şu an sinirden hatırlamıyorum ama hiç ummadığım birçok ülkeden yunan ve ermeni kansızlara 12 puan gitti...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ben iki senedir Türk medyasını izlemiyor ve izleyemiyorum. İzlediğimde kahroluyorum bitiyorum sanki yabancı bir ülkede yaşıyorum. İzlemem kitap okur ve Kutlu güne hazırlanırım daha iyi, kitap okurum silahlı talim yaparım, hertürlü bilgiyi alıp yüce dava Kutlu gün uğurunda kendimi geliştiririm daha iyi. Nasılki Kür Şad atamız kırk çerisini toplamış ve bir kutlu abide şaheser bırakmıştır ortaya, bizlerde Atamızı örneklemeliyiz ki, Tanrıdağında utanç ve cefa duymayalım. Asla Türk kanı taşıyıp ermenistan paryasına, bir Türk ne kadar cahil olursa olsun oy vermez. Bu Türkün hükümetliğini yapan yani Türkiyede istilacı olan gayriTürkler tarafından organize edilmiş bir, oyundur gerisi hayali hülyadan başka birşey değildir. Esenlikler |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir kere, bu ülkede kafadan %47 oranında şuursuz davar ve hain var. Dtp, Sp vs. hain partilerini de hesaba katacak olursak, ülkemizde yaşayan hain oranının ne kadar yüksek olduğunu görürüz. Durum böyle iken de, ermenistan ve yunanistan gibi ezeli ve ebedi düşmanımız olan ülkelere Türkiye'den 12 tam puanın gitmesini olağan karşılamak gerekir.
|
![]() |
| Etiketler |
| 10 , ermenistan'a , puan , soysuzlar , veren |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|